Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vaness']https://lh4.googleusercontent.com/-RxANfvQhhy4/UBmCZ6Vr5lI/AAAAAAAACq0/tqfNv7p5x8g/s628/IMG_0084.JPG
aż się położył i się śmieje

[quote name='Kaaasia']Z Ptyśka rośnie mały Romeo- w koło tylko koleżanki i koleżanki ;)
No tak właśnie zauważyłam, że większość to koleżanki :roll::diabloti:

[quote name='aganela']https://lh4.googleusercontent.com/-feZN_86wgGA/UBmCCRv9LoI/AAAAAAAACow/p07iSLFYGCY/s628/IMG_0020-001.JPG :loveu: Lunu tak samo się kładzie i patrzy..
:loveu:

[quote name='Lucky.']https://lh4.googleusercontent.com/-hzMdpYmZrB0/UBmCXZPZuxI/AAAAAAAACqs/YJNRguENU6E/s628/IMG_0083.JPG
piękna ! :loveu:
Ale niestety na wystawy już z nią nie jeżdżą :( Miała małą kontuzję i nie kwalifikuje się...
ale i tak nadal śliczna :)

Posted

dOgLoV napisał(a):
ooo ile Ptysia :multi::multi::multi::multi:

super ma koleżanke :loveu:

ale niedobra pańcia jestes zamiast wziac psiaka do pracy to Ty sama sobie idziesz :shake:

Musiałam odkupić grzechy :evil_lol:

No wiem jestem zła :-(
A on nawet nie wie jak mi się za nim tęskni w pracy ...

Posted

Ptysiak napisał(a):
No gdzie Ty tam patrzysz :evil_lol:

Ja wszystko widzę:D a później się okaże, że Ptyś ze złamanym sercem chodzi, dobrze mówią, że teraz młodzież to o wszystkim już myśli:evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Ja wszystko widzę:D a później się okaże, że Ptyś ze złamanym sercem chodzi, dobrze mówią, że teraz młodzież to o wszystkim już myśli:evil_lol:

:evil_lol:
Ja myślę, że to one wszystkie będą chodziły ze złamanymi serduszkami przez Ptysia :loveu::evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Ja myślę, że to one wszystkie będą chodziły ze złamanymi serduszkami przez Ptysia :loveu::evil_lol:

No w sumie z Ptyśka to taki przystojniaczek jest że heeej..aj no, gdybym była suczką:roll::evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
No w sumie z Ptyśka to taki przystojniaczek jest że heeej..aj no, gdybym była suczką:roll::evil_lol:

buhaha :evil_lol:

Wiesz... Twoja Aza jest sunią... pewnie jej Ptyś tez by nie odpuścił więc się bój by się nie spotkali :evil_lol: :diabloti:

Posted

Ptysiak napisał(a):
buhaha :evil_lol:

Wiesz... Twoja Aza jest sunią... pewnie jej Ptyś tez by nie odpuścił więc się bój by się nie spotkali :evil_lol: :diabloti:

Hahaah wy daleko macie do nas więc raczej się nie spotkają, no chyba że Ptyś Azę na Facebooku wypatrzy..kurcze wtedy to będzie problem:evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Hahaah wy daleko macie do nas więc raczej się nie spotkają, no chyba że Ptyś Azę na Facebooku wypatrzy..kurcze wtedy to będzie problem:evil_lol:

Kto to wie gdzie mnie może zawiać :roll: :diabloti:
A Ptyś ze mną jest na FB więc sie strzeż :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Musiałam odkupić grzechy :evil_lol:

No wiem jestem zła :-(
A on nawet nie wie jak mi się za nim tęskni w pracy ...

jeszcze za mało zdjęć dodałaś żeby mogła być mowa o odkupieniu grzechów :eviltong:

na pewno wie ze pancia za nim teskni ;)

Ptysiak napisał(a):

Uooo i ja was jeszcze nie znalazłam ? :shake: niedobrze :eviltong:

edit : a mam Cię :eviltong:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Kto to wie gdzie mnie może zawiać :roll: :diabloti:

Zapraszam zapraszam jak najbardziej, tylko teraz taki mały remont mam :evil_lol:
Jeżeli Ptyś nie złamie jej serca to możemy porozmawiać o konkretach tzn. niech szykuje garnitur:D a tak wgl to ja nie mam FB ale mam plany założenia już tak ok roku:D

Posted

dOgLoV napisał(a):
jeszcze za mało zdjęć dodałaś żeby mogła być mowa o odkupieniu grzechów :eviltong:

na pewno wie ze pancia za nim teskni ;)

Uooo i ja was jeszcze nie znalazłam ? :shake: niedobrze :eviltong:

edit : a mam Cię :eviltong:

Jutro może jakiś filmik wstawię to chociaż część grzechów odkupię :diabloti:

Nie wiem jak mnie znalazłaś ale jesteś dobra :evil_lol:

Klaudia&Aza napisał(a):
Zapraszam zapraszam jak najbardziej, tylko teraz taki mały remont mam :evil_lol:
Jeżeli Ptyś nie złamie jej serca to możemy porozmawiać o konkretach tzn. niech szykuje garnitur:-D a tak wgl to ja nie mam FB ale mam plany założenia już tak ok roku:-D

Najpierw to niech Ptyś przestanie mi tu biegać z trawą po kuchni i na ogródek to może uda mi się przymiarkę garnituru na wszelki wypadek zrobić :evil_lol:
To daj znać tak za rok, dwa, trzy czy założyłaś :evil_lol:

Kaaasia napisał(a):
Ptyś jak się rozkręci to w każdej części Polski jakieś złamane serce zostawi :evil_lol:

Gorzej jak się potem wszystkie zjada do mnie na chatę szukać Ptysia :evil_lol: