Nutusia Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Bardzo byli grzeczni - żadnych strat ani kałuż ;) U mnie w domu kibiców brak, ale jedna z moich niegdysiejszych tymczasowiczek - a i owszem, kibicuje naszym ;) [IMG]http://images10.fotosik.pl/1705/928977704e69c303gen.jpg[/IMG] Quote
edyseja Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Co nowego u Gapulindki? Trzymamy z całej siły kciuki za super domek, może to właśnie ten? :kciuki: Quote
Akrum Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Przychodzę w końcu na wątek Gapci po kilkudniowej nieobecności na dogo. Gapciu, jak miło cię widzieć :) nadrabiam teraz wszystkie zaległości kilkudniowe. czy Gapcia ma aktualne ogłoszenia? czy robić?? czy może jakiś domek się szykuje?? A tu zapraszam do koleżanek z tego samego psitula, w którym była Gapcia: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228204-Diana-i-Fanta-czy-zas%C5%82ugujemy-ma-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87"][B]DIANA I FANTA[/B][/URL] i do naszej znajdki: [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228284-Dora-zgubi%C5%82am-dom?p=19250727#post19250727"]DORA[/URL][/B] Quote
Ziutka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Też właśnie czekam na info od Nutki czy robić ogłoszenia ;) Quote
Nutusia Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Gapiszon ogłoszeń póki co nie ma. Jeszcze się nie zebrałam do napisania tekstu. Kandydatura Gapcińskiej została przedstawiona pewnej osobie, ale ona mieszka w Warszawie, w bloku na IV piętrze... W drugiej połowie lipca idę na urlop - będziemy się starać pilniej popracować nad smyczką, bo bez tego trudno będzie - chyba, że by się trafił dom z ogródkiem... Na razie bardzo ciężko z czasem. Nawet w weekend "ciągle coś". W ubiegły sarna, w ten.. same zobaczcie... [IMG]http://global.images10.fotosik.pl/1720/93478f1fbbbbd39c.jpg[/IMG] Zamiast ćwiczyć chodzenie na smyczy, łapaliśmy muchy i karmiłam "orły" co pół godziny... Quote
Ziutka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 No to może ogłoszę Gapulindę i trafi się ten ogródek ? Co myślisz ? Ptaszki już podziwiałam na wątku Mufinki i kanapę na wątku Dumeczki :diabloti: Quote
Nutusia Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Ty spać idź, bo dzieci powinny dużo spać ;) Quote
Akrum Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 ło matko, Nutusiu - gdzie znalazłaś ptasie dzieciątka?? Quote
Nutusia Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Nie ja, tylko TZ ;) Przy schodku na tarasie - z rynny lądowały pod krzaczkiem forsycji.... Quote
Nutusia Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Przedwczoraj baaaardzo późnym wieczorem przyjechał do nas przyjaciel naszego Syna - Sebastian. Gapcia oczywiście nie była zainteresowana witaniem gościa, tym bardziej, że trudno się dopchnąć do gościa przez ścisły kordon witających ;) Chłopcy wczoraj zostali w domu i po południu... Gapiszon się odważył i wywalił kółkami do góry na fotelu, żeby Sebastian mógł pogłaskać brzuchol!!!! Fakt, Sebastian bardzo pieski lubi, szczególnie jamniki i im podobne ;) Sam ma w domu 2 sunie! Tak czy inaczej uważam, że to kolejny milowy krok w postępach Gapcioszka. Wczoraj byliśmy z wizytą u Pchełki i gdy Pchełkowa Pani zapytała czy Gapcia jest do adopcji, Sławek się chwilę zastanowił i powiedział "niby tak, ale ja ją bardzo kocham" :) Quote
Pyrdka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 CUdne wieści. Brzuchol do góry i jest kochana;) Quote
jola_li Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Nutusia']Wczoraj byliśmy z wizytą u Pchełki i gdy Pchełkowa Pani zapytała czy Gapcia jest do adopcji, Sławek się chwilę zastanowił i powiedział "niby tak, ale ja ją bardzo kocham" :)[/QUOTE] To cytat miesiąca :)! Ileż w nim treści ;)! Quote
Ellig Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='Gusiaczek']Hhihihihihi, Wujcio de bomba;)[/QUOTE] Jeszcze trzeba zobaczyc jak Slawek to mowi, ja widzialam, bezcenne:)Zakochany po uszy:) Quote
edyseja Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Skoro zakochany to może warto rozważyć zmianę tytułu wątku? :cool3: Quote
kokanigra Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 A ja mam domek spod Warszawy bardzo bardzo zainteresowany Gapulindą :) ...Może się uda? Quote
edyseja Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Pod warunkiem, że p. Sławek zechce ją oddać. ;) Quote
Akrum Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 hmmmm ... ;) szkoda, że mój TZ tak rzadko wypowiada takie słowa... Quote
Ellig Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='kokanigra']A ja mam domek spod Warszawy bardzo bardzo zainteresowany Gapulindą :) ...Może się uda?[/QUOTE] Moze tak:) Quote
kokanigra Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Domek na pewno dobry , natomiast Gapcia specjalnej troski... :roll: No nic, przekazałam kontakt i mocno wszyscy 3mamy kciuki! :) Quote
Nutusia Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Nio... kciuki się przydadzą, i to bardzo! Gapulinda miałaby zostać mieszkanką rezydencji i posiadaczką ziemską ;) Do towarzystwa na stałe miałaby terierkowatą, łagodną sunię, którą Państwo uratowali od zamarznięcia w lesie jakiś czas temu, a "na przyjezdne" co kilka dni setera i jeszcze drugiego pieska. Byłaby psem jak najbardziej domowym, kanapowym, łóżkowym, bo potrzebny jest pies do przytulania ;) Miał być obojętnie jaki - nawet najbrzydszy, kaleki, byleby się lubił przytulać i był.. rudy! :) Pani miała kiedyś 2 rude jamniki szorstkowłose, więc jak zobaczyła Gapcię... no! Pani najchętniej zabrałaby ją już natychmiast, ale umówiłyśmy się wstępnie na 1 lipca. Do tego czasu będę Gapci podawać stress-out 2 x dziennie, żeby ją nieco "wyciszyć" przed emocjami, które miałyby ją czekać. Aha, Sławek powiedział, że TYM RAZEM jedzie ze mną i jeśli cokolwiek będzie nie tak - Gapiszon wraca z nami do domu ;) Quote
Akrum Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Jakie cudowne wieści :) Żeby tylko Gapcia się nie zestresowała, żeby zaufała na nowo... Będzie dobrze, musi być dobrze. A ja... ja zaczynam zaciskać już teraz kciukasy :) Quote
Recommended Posts