Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo byli grzeczni - żadnych strat ani kałuż ;)

U mnie w domu kibiców brak, ale jedna z moich niegdysiejszych tymczasowiczek - a i owszem, kibicuje naszym ;)

[IMG]http://images10.fotosik.pl/1705/928977704e69c303gen.jpg[/IMG]

Posted

Przychodzę w końcu na wątek Gapci po kilkudniowej nieobecności na dogo.

Gapciu, jak miło cię widzieć :)
nadrabiam teraz wszystkie zaległości kilkudniowe.

czy Gapcia ma aktualne ogłoszenia? czy robić?? czy może jakiś domek się szykuje??

A tu zapraszam do koleżanek z tego samego psitula, w którym była Gapcia:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228204-Diana-i-Fanta-czy-zas%C5%82ugujemy-ma-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87"][B]DIANA I FANTA[/B][/URL]

i do naszej znajdki:
[B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228284-Dora-zgubi%C5%82am-dom?p=19250727#post19250727"]DORA[/URL][/B]

Posted

Gapiszon ogłoszeń póki co nie ma. Jeszcze się nie zebrałam do napisania tekstu. Kandydatura Gapcińskiej została przedstawiona pewnej osobie, ale ona mieszka w Warszawie, w bloku na IV piętrze... W drugiej połowie lipca idę na urlop - będziemy się starać pilniej popracować nad smyczką, bo bez tego trudno będzie - chyba, że by się trafił dom z ogródkiem...
Na razie bardzo ciężko z czasem. Nawet w weekend "ciągle coś". W ubiegły sarna, w ten.. same zobaczcie...

[IMG]http://global.images10.fotosik.pl/1720/93478f1fbbbbd39c.jpg[/IMG]

Zamiast ćwiczyć chodzenie na smyczy, łapaliśmy muchy i karmiłam "orły" co pół godziny...

Posted

No to może ogłoszę Gapulindę i trafi się ten ogródek ? Co myślisz ?

Ptaszki już podziwiałam na wątku Mufinki i kanapę na wątku Dumeczki :diabloti:

Posted

Przedwczoraj baaaardzo późnym wieczorem przyjechał do nas przyjaciel naszego Syna - Sebastian. Gapcia oczywiście nie była zainteresowana witaniem gościa, tym bardziej, że trudno się dopchnąć do gościa przez ścisły kordon witających ;) Chłopcy wczoraj zostali w domu i po południu... Gapiszon się odważył i wywalił kółkami do góry na fotelu, żeby Sebastian mógł pogłaskać brzuchol!!!! Fakt, Sebastian bardzo pieski lubi, szczególnie jamniki i im podobne ;) Sam ma w domu 2 sunie! Tak czy inaczej uważam, że to kolejny milowy krok w postępach Gapcioszka.
Wczoraj byliśmy z wizytą u Pchełki i gdy Pchełkowa Pani zapytała czy Gapcia jest do adopcji, Sławek się chwilę zastanowił i powiedział "niby tak, ale ja ją bardzo kocham" :)

Posted

[quote name='Nutusia']Wczoraj byliśmy z wizytą u Pchełki i gdy Pchełkowa Pani zapytała czy Gapcia jest do adopcji, Sławek się chwilę zastanowił i powiedział "niby tak, ale ja ją bardzo kocham" :)[/QUOTE]
To cytat miesiąca :)!
Ileż w nim treści ;)!

Posted

[quote name='Gusiaczek']Hhihihihihi, Wujcio de bomba;)[/QUOTE]
Jeszcze trzeba zobaczyc jak Slawek to mowi, ja widzialam, bezcenne:)Zakochany po uszy:)

Posted

[quote name='kokanigra']A ja mam domek spod Warszawy bardzo bardzo zainteresowany Gapulindą :) ...Może się uda?[/QUOTE]

Moze tak:)

Posted

Nio... kciuki się przydadzą, i to bardzo! Gapulinda miałaby zostać mieszkanką rezydencji i posiadaczką ziemską ;) Do towarzystwa na stałe miałaby terierkowatą, łagodną sunię, którą Państwo uratowali od zamarznięcia w lesie jakiś czas temu, a "na przyjezdne" co kilka dni setera i jeszcze drugiego pieska. Byłaby psem jak najbardziej domowym, kanapowym, łóżkowym, bo potrzebny jest pies do przytulania ;) Miał być obojętnie jaki - nawet najbrzydszy, kaleki, byleby się lubił przytulać i był.. rudy! :) Pani miała kiedyś 2 rude jamniki szorstkowłose, więc jak zobaczyła Gapcię... no!
Pani najchętniej zabrałaby ją już natychmiast, ale umówiłyśmy się wstępnie na 1 lipca. Do tego czasu będę Gapci podawać stress-out 2 x dziennie, żeby ją nieco "wyciszyć" przed emocjami, które miałyby ją czekać. Aha, Sławek powiedział, że TYM RAZEM jedzie ze mną i jeśli cokolwiek będzie nie tak - Gapiszon wraca z nami do domu ;)

Posted

Jakie cudowne wieści :)
Żeby tylko Gapcia się nie zestresowała, żeby zaufała na nowo...

Będzie dobrze, musi być dobrze.
A ja... ja zaczynam zaciskać już teraz kciukasy :)