Jump to content
Dogomania

Violetta Villas.przezyly pieklo-zostalaTRUSIA - wraca na D.Slask - DO SWOJEGO DOMU !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Seaside']Asiorku kochana - zbawienie nasze :loveu: :loveu:
Czekamy na Zuzię niechnam opiszę małą :)

No wlasnie ! Dzieki :loveu: :loveu: :loveu: !
Zadzwonili do mnie wczoraj z hoteliku i powiedzieli, ze sunia srednia wzieta do domku do Gryfowa przez pania i jej corke.
Spytalam, czemu srednia ( i ktora to ? ) , a p. Ania, ze ta czarna.... bo ona ciut wieksza od tej jasnej, tylko chudsza i ma mniej siersci, a ta jasna taka bardziej puszysta jest i mniejsza....:evil_lol: - taka kuleczka bardziej.

Ale co bedzie z transportem teraz do Krakowa ? Bo Halinka dalej juz nie pojedzie ! Tylko na G. Slask i to ja poprosic dopiero musze.

Asior ! Daj numer telefonu do siebie ! Bo ja przez weekend nie mam dostepu do netu....

Posted

wiem ze w weekendy na trasie Krakow - Bielsko-Biala kursuje Perfi
byc moze w ten weekend tez pojedzie
moze ja spytac czy nie zabrala by pieska w drodze powrotnej do Krakowa?
troche musiala by dodac drogi, ale moze sie zgodzi?
mam do niej nr telefonu

Posted

wysunelam propozycje Perfi, bo kiedys umawialam sie z nia na odbior rzeczy z bazarku, wlasnie w Bielsku-Bialej lub w Krakowie

wyslalam wczoraj zuziM jej nr tel., moze akurat...

Posted

[quote name='zuziaM']I wszystkie trzy ( ta trzecia - wyzsza od tych malych - sporo ) najbardziej wystraszona z nich wszystkich..... Caly czas trzyma sie kolo tych dwoch malenkich ( szczegolnie z ta czarna jest zzyta - bez przerwy siedza przytulone do siebie :placz: )

0695 555 221
W Lwowku pozostanie jeszcze ta najwieksza czarna sunia. :-(

I nadal poszukiwany jest transport dla tej jasnej - najmniejszej suni, na trasie Gorny Slask ---> Krakow do domku Asiorki

Perfi faktycznie jezdzi z Krakowa do B-B, ale akurat nie w ten weekend :shake:

Posted

Asior napisał(a):
jupiii ENID zgodziła się zabrac sunie ze śląska do mnie :smile:
jesteśmy w trakcie dogadywania :smile:

ja wlasnie teraz odczytalam pw od Enid, ze moglaby zabrac sunie do Ciebie:)
ale widze ze juz rozmawiacie :multi:

ciesze sie, ze sie udalo :multi:

Posted

zuziaM pisala, ze sunia jest potwornie wylekniona, wiec u Asiory ma szanse sie oswoic, zaufac czlowiekowi, poczuc co to dobre serce i przestanie sie bac wszystkiego, wlacznie z wlasnym cieniem :shake:

dziewczyna, ktora zaoferowala pomoc w transporcie zalogowala sie na dogomanii, moze napisze nam tutaj jak sunia u niej sie zachowuje?

Posted

chyba juz wszystko dograne, szczegolow nie znam, Ania ktora jutro raniutko powiezie sunie do Krakowa jest w kontakcie z Asiora wiec pewnie szczegoly maja dograne :)
trzymam kciuki za powodzenie i nie moge sie doczekac wiesci i foteczek juz u Asiory

Ania zaoferowala sie tez obfocic od razu sunie i dac ogloszenie w sklepie swojej siostry w centrum Myslowic :multi:

Posted

jezusicku jezusicku, sunia już wykąpana u Ani :)
ponoć malunia, zalękniona strasznie (siedzi cały czas pod stołem) ale ponoć teraz już macha nawet ogonkiem .......
Nie mogę się już doczekać maluchy, a bałam się strasznie, zę będzie niekontaktowa, dzika i apatyczna.......
a ona ponoć przekochana...... :loveu:
i co najważniejsze!!!! nie sika w domu!!!!!!!! (wiecie mój dywan wieeeele przeszedł, a Tosiek mu jeszcze pomógł :p
Jutro będzie malucha u mnie i jutro zdam relacje...
ale kurde NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ TEJ KRUSZYNY!!!!!!!!!!

Posted

Witam:)
Sunia jest już u mnie w domku, teraz śpi sobie ślicznie na kanapie:) Tzn na poduszkach:) Była bardzo przestraszona, ale teraz powoli się oswaja. Od razu ją wykąpałam, ma już czyste futerko, ma jednak długie pazurki u łapek, jeden zaczął już wrastać:( Na pierwszym spacerku nie chciała w ogóle zejść z moich rąk, chowała się pod ławkę. Ale przed chwilką byłyśmy aż pół godzinki na polku!!! Sunia ładniej załatwiła się na spacerku. A teraz kilka foteczek:)

Myślę, że kilka dni i mała będzie już całkiem ufna. Aha jest jeszcze problem z jedzonkiem, je tylko pod stołem:( chyba nie wie czy może sobie pozwolić na zjedzenie wszystkich pyszności z miski:D
Pozdrawiam!
P.S. Mam na imię Ania, a moja siostra ma sklep w Mysłowicach, nie Krakowie:)

Posted

jezzzzuniu moje skarby :loveu: jutro już będzie u mnie :loveu:
tylko proszę mi dbać o skarba do jutra :mad:

a tak serio!!! ANIU dziękuje Ci strasznie, musiałaś zmienić sowje plany, żeby ją odebrać...
jestes kochana :multi: