Jump to content
Dogomania

Violetta Villas.przezyly pieklo-zostalaTRUSIA - wraca na D.Slask - DO SWOJEGO DOMU !

Recommended Posts

Posted

Te trzy suncie siedza wciaz wbite w kacik - najdalszy i najcimniejszy w calym pomieszczeniu :placz: .
Mimo tego, ze juz od kilku tygodni sa bezpieczne , najedzone, ze ktos o nie dba....:placz:
Zostaly zabrane najpierw z przytuliska :angryy: VV... a potem ze schroniska, gdzie od niej trafily. Tam spotkal by je zreszta taki sam los, jak u poprzedniej opiekunki :angryy: ....

Sa w tej chwli u pani, ktora dala im tymczasowe schronienie do chwili znalezienia im domow .... POMOZMY JEJ W TYM.

SZUKAMY DOMKOW STALYCH LUB TYMCZASOWYCH ( ta pani ma bowiem pod opieka innych 9 psow, a beda przybywac nastepne ....)

Dwie z nich sa malenkie - jakies 35cm - 5 - 5,5 kg wagi , trzecia - ma dluzsze lapki i jest wieksza ... i chyba najbardziej z nich wszystkich wystraszona :shake: .

Sunia - TRUSIA - wyzsza od tych malych - sporo. Najbardziej wystraszona z nich wszystkich.....
Za kilka dni Trusia moze trafic do schroniska ...... nie poradzi sobie tam !

WCIAZ JESZCZE CZEKA .......

Czarna suncia
MA JUZ DOMEK !!!!!!!! :multi:

I jasna suncia .... tez taka sama malenka, jak czarna.
Byla w domku tymczasowym u Asior - teraz MA NAJWSPANIALSZY DOMEK ! ! ! I piekne imie - - - YOKO :loveu:

TRUSIA caly czas trzymala sie kolo tych dwoch malenkich ( szczegolnie z ta czarna byla mocno zzyta - bez przerwy siedzialy przytulone do siebie :placz: )

0695 555 221

.
.
.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Seaside napisał(a):
Ratujmy suńcie - są jeszcze młodziutkie - zapomną :-(

Potrzebne wspaniale tymczasy, gdzie sunie beda mogly poznac cieplo i milosc..... one tego nie znaja....:shake: .
A u pani, gdzie sa teraz ..... zaduzo jest innych psiakow, zeby dla nich poswiecac czas..... Siedza wciaz w malej przybudowce, maja jedzonko i cieplo, ale .... ta za malo....

Posted

[quote name='iwop']A moze wystawic je na allegro? młode psiaczki miałyby może szanse?

Jesli mozesz - bardzo prosze, ale tekst musisz napisac taki, zeby bylo wiadomo, ze to nie psiaczki do ozdoby salonu i ... kanapy od razu, ale ciezka praca najpierw przyszlego opiekuna bedzie czekac i wiele cierpliwosci do tego powinien miec.... nie mowiac juz o ogromnej ODPOWIEDZIALNOSCI !
Dziekujemy za pomoc i prosimy o ALLEGRO.

Posted

Dziewczyny na allegro moge wystawic ale prosze - napiszcie tekst same! Musi byc tez podany kontakt do kogos. Ja mam teraz urwanie głowy bo kończę aukcje na Malinke z ligoty i na bazarku również. Musze zając sie nowymi aukcjami na niewidomego dalmatka :( jak bedziecie miały tekst to go przyslijcie:lol: i oczywiście zdjęcia

Posted

[quote name='iwop']Dziewczyny na allegro moge wystawic ale prosze - napiszcie tekst same! Musi byc tez podany kontakt do kogos. Ja mam teraz urwanie głowy bo kończę aukcje na Malinke z ligoty i na bazarku również. Musze zając sie nowymi aukcjami na niewidomego dalmatka :( jak bedziecie miały tekst to go przyslijcie:lol: i oczywiście zdjęcia

Zdjecia sa wstawione tutaj wszystkie, jakimi dysponuje.
Tekst napisze wiec i jutro go tu wkleje ( do watku - bedzie mozna go tylko skopiowac do aukcji ). Jutro dlatego, bo juz jade do domu, a mam net tylko w pracy.....
Dziekuje i ... do jutra wiec - napisze jutro na pewno.

Chyba, ze Seaside wczesniej tu zajrzy i .... cos sprobuje napisac...

Posted

dziewczyny czekam więc na tekst do allegro. jakbyście mogły mi przypomniec na privie jak juz bedzie gotowy :0 bo tez mam urwanie głowy .:shake:

asior myslę, że to taki tymczas awaryjny a dziewczyny chciałyby tez tymczas bardziej sensowny do oswojenia dzewczynek :)

Posted

biedactwa :placz: :placz: :placz:
potwornie mi ich szkoda, ich przerazenie wiee mowi o tym, co musialy przejsc :-(
ale teraz juz tylko dobrze bedzie, nie pozwolimy na kolejny koszmar

Posted

Asior napisał(a):
Zuzia jak bym brała to ta najmniejszą :D

Asiorku kochany - to ta czarna kruszynka jest najdrobniejsza ....

A czy np. na G. Slask bys mogla podjechac po nia ?

Bo gdybys podjela decyzje o daniu jej domku tymczasowego, to moze za kilka dni bedzie u mnie pani, ktora jest zainteresowana adopcja Plastusia z cmentarza ( tez jest w Lwowku ). A ona jest wlasnie z G. Slaska i najprawdopodobniej przyjedzie autem ( zalatwia to z kolega ).

Posted

na razie urabiam faceta, ale jest na dobrej drodze..
jedynie martwie się o sikanie w domu (Tosiek narobił mi strasznych szkód :( ) i o mój wyjazd do Pragi na wystawe fretkową na poczatku marca....

Posted

Asior napisał(a):
na razie urabiam faceta, ale jest na dobrej drodze..
jedynie martwie się o sikanie w domu (Tosiek narobił mi strasznych szkód :( ) i o mój wyjazd do Pragi na wystawe fretkową na poczatku marca....

Poczekamy cierpliwie na decyzje ...... i chociaz sprawa robi sie juz pilna, bo sunie za dlugo juz siedza w odosobnieniu....... musza wreszcie zaczac miec staly kontakt z czlowiekiem.... to zaczekamy, az bedziesz zdecydowana.