zuziaM Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Te trzy suncie siedza wciaz wbite w kacik - najdalszy i najcimniejszy w calym pomieszczeniu :placz: . Mimo tego, ze juz od kilku tygodni sa bezpieczne , najedzone, ze ktos o nie dba....:placz: Zostaly zabrane najpierw z przytuliska :angryy: VV... a potem ze schroniska, gdzie od niej trafily. Tam spotkal by je zreszta taki sam los, jak u poprzedniej opiekunki :angryy: .... Sa w tej chwli u pani, ktora dala im tymczasowe schronienie do chwili znalezienia im domow .... POMOZMY JEJ W TYM. SZUKAMY DOMKOW STALYCH LUB TYMCZASOWYCH ( ta pani ma bowiem pod opieka innych 9 psow, a beda przybywac nastepne ....) Dwie z nich sa malenkie - jakies 35cm - 5 - 5,5 kg wagi , trzecia - ma dluzsze lapki i jest wieksza ... i chyba najbardziej z nich wszystkich wystraszona :shake: . Sunia - TRUSIA - wyzsza od tych malych - sporo. Najbardziej wystraszona z nich wszystkich..... Za kilka dni Trusia moze trafic do schroniska ...... nie poradzi sobie tam ! WCIAZ JESZCZE CZEKA ....... Czarna suncia MA JUZ DOMEK !!!!!!!! :multi: I jasna suncia .... tez taka sama malenka, jak czarna. Byla w domku tymczasowym u Asior - teraz MA NAJWSPANIALSZY DOMEK ! ! ! I piekne imie - - - YOKO :loveu: TRUSIA caly czas trzymala sie kolo tych dwoch malenkich ( szczegolnie z ta czarna byla mocno zzyta - bez przerwy siedzialy przytulone do siebie :placz: ) 0695 555 221 . . . Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ratujmy suńcie - są jeszcze młodziutkie - zapomną :-( Quote
zuziaM Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Seaside napisał(a):Ratujmy suńcie - są jeszcze młodziutkie - zapomną :-( Potrzebne wspaniale tymczasy, gdzie sunie beda mogly poznac cieplo i milosc..... one tego nie znaja....:shake: . A u pani, gdzie sa teraz ..... zaduzo jest innych psiakow, zeby dla nich poswiecac czas..... Siedza wciaz w malej przybudowce, maja jedzonko i cieplo, ale .... ta za malo.... Quote
zuziaM Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Kto im pomoze ufac czlowiekowi ????????????????????????????????? :placz: Quote
justine. Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :-(podnosze!! te psiaczki od VV ponoc nawet do naszego schronu trafily, biedacki :( Quote
iwop Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A moze wystawic je na allegro? młode psiaczki miałyby może szanse? Quote
zuziaM Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='iwop']A moze wystawic je na allegro? młode psiaczki miałyby może szanse? Jesli mozesz - bardzo prosze, ale tekst musisz napisac taki, zeby bylo wiadomo, ze to nie psiaczki do ozdoby salonu i ... kanapy od razu, ale ciezka praca najpierw przyszlego opiekuna bedzie czekac i wiele cierpliwosci do tego powinien miec.... nie mowiac juz o ogromnej ODPOWIEDZIALNOSCI ! Dziekujemy za pomoc i prosimy o ALLEGRO. Quote
iwop Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziewczyny na allegro moge wystawic ale prosze - napiszcie tekst same! Musi byc tez podany kontakt do kogos. Ja mam teraz urwanie głowy bo kończę aukcje na Malinke z ligoty i na bazarku również. Musze zając sie nowymi aukcjami na niewidomego dalmatka :( jak bedziecie miały tekst to go przyslijcie:lol: i oczywiście zdjęcia Quote
zuziaM Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='iwop']Dziewczyny na allegro moge wystawic ale prosze - napiszcie tekst same! Musi byc tez podany kontakt do kogos. Ja mam teraz urwanie głowy bo kończę aukcje na Malinke z ligoty i na bazarku również. Musze zając sie nowymi aukcjami na niewidomego dalmatka :( jak bedziecie miały tekst to go przyslijcie:lol: i oczywiście zdjęcia Zdjecia sa wstawione tutaj wszystkie, jakimi dysponuje. Tekst napisze wiec i jutro go tu wkleje ( do watku - bedzie mozna go tylko skopiowac do aukcji ). Jutro dlatego, bo juz jade do domu, a mam net tylko w pracy..... Dziekuje i ... do jutra wiec - napisze jutro na pewno. Chyba, ze Seaside wczesniej tu zajrzy i .... cos sprobuje napisac... Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Może wieczorem dam radę - mam taki zachrzan w pracy że wchodzę z doskoku na dogo - jeszcze tych trzech wątków z hoteliku nie zdążyłam założyć :( :placz: Quote
Asior Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 kurcze..nadal piękne :( no ale skoro maja tymczas to chyba tylko stałe domki Was urządzają???? Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tymczasowe też :( W hoteliku jest totalne przepsienie :placz: Quote
iwop Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 dziewczyny czekam więc na tekst do allegro. jakbyście mogły mi przypomniec na privie jak juz bedzie gotowy :0 bo tez mam urwanie głowy .:shake: asior myslę, że to taki tymczas awaryjny a dziewczyny chciałyby tez tymczas bardziej sensowny do oswojenia dzewczynek :) Quote
Seaside Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 W górę maleńkie - Zuzia dziś tekst pisała, ale nie wiem czy na PW poszedł :( Quote
Jola_K Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 biedactwa :placz: :placz: :placz: potwornie mi ich szkoda, ich przerazenie wiee mowi o tym, co musialy przejsc :-( ale teraz juz tylko dobrze bedzie, nie pozwolimy na kolejny koszmar Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Seaside']W górę maleńkie - Zuzia dziś tekst pisała, ale nie wiem czy na PW poszedł :( Poszedl i sunie dzieki kochanej iwop maja aukcje na Allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=166876045 Dziekujemy.:loveu: Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ale w dalszym ciagu potrzebujemy takze tymczasow...... te psiaki musza sie wszystkiego nauczyc ..... Quote
Asior Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Zuzia jak bym brała to ta najmniejszą :D Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Asior napisał(a):Zuzia jak bym brała to ta najmniejszą :D Asiorku kochany - to ta czarna kruszynka jest najdrobniejsza .... A czy np. na G. Slask bys mogla podjechac po nia ? Bo gdybys podjela decyzje o daniu jej domku tymczasowego, to moze za kilka dni bedzie u mnie pani, ktora jest zainteresowana adopcja Plastusia z cmentarza ( tez jest w Lwowku ). A ona jest wlasnie z G. Slaska i najprawdopodobniej przyjedzie autem ( zalatwia to z kolega ). Quote
Asior Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 na razie urabiam faceta, ale jest na dobrej drodze.. jedynie martwie się o sikanie w domu (Tosiek narobił mi strasznych szkód :( ) i o mój wyjazd do Pragi na wystawe fretkową na poczatku marca.... Quote
zuziaM Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Asior napisał(a):na razie urabiam faceta, ale jest na dobrej drodze.. jedynie martwie się o sikanie w domu (Tosiek narobił mi strasznych szkód :( ) i o mój wyjazd do Pragi na wystawe fretkową na poczatku marca.... Poczekamy cierpliwie na decyzje ...... i chociaz sprawa robi sie juz pilna, bo sunie za dlugo juz siedza w odosobnieniu....... musza wreszcie zaczac miec staly kontakt z czlowiekiem.... to zaczekamy, az bedziesz zdecydowana. Quote
Recommended Posts