Enid Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Hehe jeszcze jej nie przywiozę, bo jest taka słodka:D:D A tak serio to właśnie wcinała z nami kolacje:D Jak ona prosi o jedzonko, normalnie się uśmiecha:) a uwielbia szyneczkę:) hehe i biedactwo ma dość naszej Miyi ( 3 miesięcznego szczeniaczka, bo ją paskud mały ciągle zaczepia:D Powiem, że Sunia jest już całkiem innym psiakiem:D ogonek u góry, merda cały czas:) Ktoś będzie miał wielką pociechę z Suni! Piesio tak pocieszny, ze tylko tuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllić:D Quote
Jola_K Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ale ona slodka :loveu: :loveu: :loveu: taka kruszynka... nic tylko tulic :loveu: ANIU, wybacz moja pomylke, ale mam winnego :evil_lol: to Hund - czyli Ola z nia rozmawialam piszac poprzedniego posta..... to jej wina ;) a tak serio, jakas rozkojarzona dzisiaj jestem, pewnie stad ta pomylka (chyba dam sobie spokoj z netem i poloze sie dzis wczesniej) pozdrawiam Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 oooo nieeee :mad: :mad: oddasz mi sunie albo :mad: .....tam wpadne!!!!!! :loveu: :lol: :loveu: Quote
Enid Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hehe nio dobra:) chociaż moja Miya chyba się zapłacze za siostrzyczką:D ale będę mogła ją czasami odwiedzić? zobaczyć? jeje ona się normalnie uśmiecha:D Idziemy jeszcze na spacerek wieczorkiem to dam znać, czy już całkiem przestała się bać:D Quote
Asior Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Aniuu jesteś i będziesz zawsze mile widziana u mnie w domku :) zwłaszcza, że nie daleko mieszkasz :p Quote
zuziaM Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Najpierw nikt nie chcial.... a teraz sie prawie bija ! matko, nie przypuszczalam, ze az tak szybciutko sie przemieni mala kruszynka ! ! ! :crazyeye: A ona juz ogonkiem macha i .... zebrze :evil_lol: o jedzonko ... aniolek kochany ! zalowac tylko trzeba, ze tak dlugo w tym zamknieciu siadzala biedunia.... Zdjecia cudowne ... wreszcie malenstwo widac doskonale .... a w ogole to sie strasznie wzruszylam :placz: ! Quote
zuziaM Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Asiorku ! Wiem, ze sunia juz u Ciebie ! Napisz cos wiecej ! ! ! Prosze :modla: :modla: :modla: Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Niunia już u Asiorki... z pieskiem i fretkami. DObrze jej tam będzie:( Pewnie mnei bardziej serduszko pęka, że musiałam ją oddać:( Mam nadzieję, że szybciutko o nas zapomni! bo rano to czuła się jak u siebie... A teraz jestem wpracy i mnie chyba wywalą, bo będę dalej ryczeć. To moj apierwsza pomoc zwierzaczkowi na taką "odległość" i jakoś chyba pare godizn a ja sie do niej przywiązałam... ALe n apewno będzie miala dobrze w tymczasowym domku. TO teraz tylko jej trzeba stały znaleźć. BO taka kochana sunia, to musi mieć domek! Aha zapomniałam dodać, ze mała się z ochotą wielką pakuje do pościeli:D:D No cóź miałam ją jeden dzień, to ją mogłam rozpieszczać:D Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 i nawet mi się rączki trzęsą i jakoś dziwnie pisze... Wybaczcie dziewczyny:( Quote
zuziaM Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Enid napisał(a):Pewnie mnei bardziej serduszko pęka, że musiałam ją oddać:( Mam nadzieję, że szybciutko o nas zapomni! bo rano to czuła się jak u siebie... A teraz jestem wpracy i mnie chyba wywalą, bo będę dalej ryczeć. To moj apierwsza pomoc zwierzaczkowi na taką "odległość" i jakoś chyba pare godizn a ja sie do niej przywiązałam... Aha zapomniałam dodać, ze mała się z ochotą wielką pakuje do pościeli:D:D No cóź miałam ją jeden dzień, to ją mogłam rozpieszczać:DKochana dziewczyno ! :loveu: Widac, ze masz wielkie serducho dla tych sierotek i.... nie daj sie ! Jesli ma dobrze, to nie ma co ryczec :lol: ! Rozejrzyj sie za nastepna biedulka, ktora cierpi. Dziekujemy bardzo, bardzo , bardzo za pomoc ! Bez Ciebie by sie to moglo nie udac ! Kochana jestes :loveu: ! I witamy na dogomanii :lol: :lol: :lol: ! Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 NIo ale ona tak patrzyła tymi swoimi oczkami, tak chciała u nas zostać... Nio i juz kladła się na pleckach i dawała głaskać brzusio... NIo ale nic, biorę się w garść i do pracy. I czekam na foteczki, ewentualnie jakiś spacereke wspólny:) Aha i jakby coś, to ja czasami jeżdżę na tej trasie, więc może znów przetransportuje jakieś maleństwo:D Quote
Seaside Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Enid - została jeszcze jedna sunia :razz: Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Wiem! wczoraj już pukałam do sąsiadki, która straciła ostatnio piesia, al enie było jej w domu... Pewnie była w niedzielę u syna. Moja mama pójdzie się jej spytać cyz nei chciala by suni... Ajak nie to będę pytać dalej:/ Quote
zuziaM Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Enid']Wiem! wczoraj już pukałam do sąsiadki, która straciła ostatnio piesia, al enie było jej w domu... Pewnie była w niedzielę u syna. Moja mama pójdzie się jej spytać cyz nei chciala by suni... Ajak nie to będę pytać dalej:/ Ta ostatnia sunia jest tez tak samo kochana i milutka, jak ta, ktora byla u Ciebie .... z tym, ze juz nieco wieksza. Ma dluzsze jeszcze lapcie. Tak ok. 1/2 razy wieksza. I bardzo podobna. Nie mam zadnego jej ladnego zdjecia .... zawsze sie chowala i uciekala.... to ta z tylu - lezy skulona..... Tutaj stoi pod sciana....ta z lewej ( ta mniejsza z prawej jest wielkosci tej, ktora byla u Ciebie ... moze mini mini wieksza ). Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hm trzeba próbować! i kontynuować ten wątek:) Ja już ją wszystkim pokazuje, może znajdzie domek! Trzymamy kciuki za sunie:D Quote
Asior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 no to cioteczki zdaje Wam relacje :) Sunia przekochana, spi na foteliku w kocyku podarowanym przez Enid :loveu: Warczy tylko małpa na Luckiego :cool3: bo jest "nachalny" Na spacerku, super, do momentu jak nie doszliśmy do ulicy...boi się panicznie ruchu ulicznego..... Jestem pewna, zę szybko znajdzie domek....Zaraz założe jej osobny temacik :) a teraz UŚMIECH PROSZE :loveu: tutaj maleńka chwile kiedy mała nie goniła Luckiego :p a tutaj sobie śpimy.... reszta zdjęć w temacie małej, link zaraz podam :) Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Nio to super, że już się zadomowiła:) Wczoraj też był problem gdy dochodziła do ulicy, chcoiaż w autku nei bylo problemu, sama ładnie wskakiwała.Ale jak już ma troszkę przestrzeni , trawki i spokoju to jest grzeczniutka i spokojna na spacerku, prawda? Nio nic, szukamy domku mała niech sobie smacznie spi:) Quote
Seaside Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 naaaareeeszzzcieee :D :loveu: Cudna jest Przenosimy się na Twój wątek :) A teraz ciotki do roboty - zostałą jeszcze jedna niunia!!! Quote
Enid Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ale mała u Asiorki też jest na chwilkę, więc w sumie dwa domki potrzebne! Quote
Asior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Enid mała będzie u mnie nie na chwile, a do momentu znalezienia jej domku :) oto jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3672002#post3672002 Quote
Jola_K Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Asior']tutaj maleńka chwile kiedy mała nie goniła Luckiego :p slodka para :loveu: a ten ogon to Luckiego? :crazyeye: niesamowity.... [quote name='Asior']a tutaj sobie śpimy.... ale jej dobrze.. :D powodzenia mala ech, zeby jeszcze tej wiekszej czarnej suni znalezc szybko tymczasik, by mogla sie oswoic, zaufac, poczuc bezpiecznie... no i domku stalego szukac, szukac, szukac... Quote
Asior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ten ogon tylko tak wyszedł dziwnie :) on taki normalny, cieniutki :) Quote
Asior Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 mała w góre!!!! Jesli ją obfocicie łatwiej będzie jej znaleść domek :] Quote
Recommended Posts