Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Driver']Witam. Następna noc była o niebo lepsza przespał calutką. Z czystością niema żadnych problemów. Jak chce iść na spacer to komunikuje staniem pod drzwiami.
Jest bardzo grzeczny i spokojny.[/QUOTE]

Lord - chłopak na medal.....brawo:)
Czekamy na fotki!!!

Posted

[quote name='Monika89']Każdy leżący tak pies wydaje się taki bezbronny. Taki cukiereczek hihi.[/QUOTE]

Dokladnie :) a z tym spaniem w łóżku to się nie zgodzę, mój ze mną nie śpi ;)

Posted

[quote name='__Lara']Dokladnie :) a z tym spaniem w łóżku to się nie zgodzę, mój ze mną nie śpi ;)[/QUOTE]

Hahahaha :)
Ze mną śpią moje dwa psiaki :). Czasami jak się porządnie rozwalą, to muszę spać na podłodze :razz:

Posted

[quote name='__Lara']Dokladnie :) a z tym spaniem w łóżku to się nie zgodzę, mój ze mną nie śpi ;)[/QUOTE]

Ponoc ludzie dzielą się na tych, którzy śpią w łóżku z psami traz na tych, którzy się do tego nie przyznają ;)

A Lordzik szcześliwy - to widać :)

Posted

[quote name='Lobaria']Ponoc ludzie dzielą się na tych, którzy śpią w łóżku z psami traz na tych, którzy się do tego nie przyznają ;)

[/QUOTE]

Też to słyszałam :), a Ty do których należysz ?

Trzeba byłoby zmienić tytuł, bo już nieaktualny :)

Posted

[quote name='Lobaria']Ponoc ludzie dzielą się na tych, którzy śpią w łóżku z psami traz na tych, którzy się do tego nie przyznają ;)

A Lordzik szcześliwy - to widać :)[/QUOTE]

Hehehehe :) Ale ja serio nie śpię :eviltong: śpi przy łożku, bo ma przy nim swój drugi kocyk, ale nie wchodzi, wie, że nie może :p

Posted

Klaudus__ napisał(a):
No to dzisiaj wielki dzień :)
Lecę przygotować umowę adopcyjną ;)
Oby wszystko było dobrze ;)
Ale z tego co widziałam to Panowie nieźle się dogadywali.
Beata&Wojtek dziękuję za wizytę.
Byliście najszybciej (chociaż Was nie poprosiłam) niż Ci,których o pomoc poprosiłam...
Dziękuję - jeszcze przywieźliście Pana do Lorda!
No fakt - ogłoszenia P.Bożeny przyniosły niezły efekt.
Uważam,że ogłaszanie przez rozklejanie ogłoszeń jest skuteczne,ponieważ większość starszych osób nie ma internetu i nie mają pojęcia ,że można psa 'adoptować'.
A i jak widać młodzi też rzucają okiem na ogłoszenia :)

ja jak zwykle spóźniona jetem, ale się baaaaaaaaardzo cieszę, ja też uważam, że ogłoszenia rozklejane w ruchliwych, tzn. często uczęszczanych miejscach to alternatywne źródło potencjalnych domków; ja też rozklejam, ale na razie nici z mojego rozklejania, niestety:( dobrze, że innym się udało:)

Posted

AtaO napisał(a):

uwielbiam spać z psami, tylko się mężowi do tego nie przyznaję, ale jak już jesteśmy u mej mamy, to wszystkie łóżka nasze:) (w sensie moje i ogonów)