Driver Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Witam wszystkich. Lord jest bardzo szczęśliwy. Informuję jednocześnie iż Lord będzie startuje w konkursie na najpiękniejszego psa w Polsce. Trzymajcie kciuki za młodego. Quote
asiuniab Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Driver napisał(a):Witam wszystkich. Lord jest bardzo szczęśliwy. Informuję jednocześnie iż Lord będzie startuje w konkursie na najpiękniejszego psa w Polsce. Trzymajcie kciuki za młodego. no pewnie, że będziemy trzymać kciuki, a po za tym czy On musi startować w konkursie, żeby się o tym przekonać, my i tak wiemy swoje, że jest najpiękniejszy:) Quote
AtaO Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Driver napisał(a):Witam wszystkich. Lord jest bardzo szczęśliwy. Informuję jednocześnie iż Lord będzie startuje w konkursie na najpiękniejszego psa w Polsce. Trzymajcie kciuki za młodego. Wow, to będzie chyba pierwszym z dogomanii :) A możemy się coś więcej na temat tego konkursu dowiedzieć ? Lord, trzymam kciuki - tylko nie wiem jak długo - kiedy mogę puścić ? Quote
AtaO Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 A co tu taka cisza.....? Czy konkurs już się odbył....? Co słychać u Lorda ? Quote
ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 AtaO napisał(a):A co tu taka cisza.....? Czy konkurs już się odbył....? Co słychać u Lorda ? Też umieram z ciekawości... Quote
Klaudus__ Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Będę musiała się do Pana odezwać - bo straszna tu cisza... Quote
Driver Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Witam serdecznie , trochę mnie nie było bo miałem zamieszanie z przeprowadzką z czwartego piętra na pierwsze. Konkurs jest z gazety Chwila dla Ciebie , mama przeczytała i stwierdziliśmy że wyślemy fotki lorda. Roztrzygnięcie nastąpi 9 września. Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Driver napisał(a):Witam serdecznie , trochę mnie nie było bo miałem zamieszanie z przeprowadzką z czwartego piętra na pierwsze. Konkurs jest z gazety Chwila dla Ciebie , mama przeczytała i stwierdziliśmy że wyślemy fotki lorda. Roztrzygnięcie nastąpi 9 września. Trzymamy kciuki i prosimy o fotki TU :) Możemy jakoś pomóc wygrać? Quote
asiuniab Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Driver napisał(a):Witam serdecznie , trochę mnie nie było bo miałem zamieszanie z przeprowadzką z czwartego piętra na pierwsze. Konkurs jest z gazety Chwila dla Ciebie , mama przeczytała i stwierdziliśmy że wyślemy fotki lorda. Roztrzygnięcie nastąpi 9 września. no toż to już niedługo, trzeba zacząć trzymać kciuki:) Quote
__Lara Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 asiuniab napisał(a):no toż to już niedługo, trzeba zacząć trzymać kciuki:) To już wkrótce :) Quote
Driver Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Witam. Wrzucam fotki szczęśliwego Lorda. " class="ipsImage" alt=""> Quote
asiuniab Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 piękny Lord, a Tobie Diver dziękujemy za fotki, i można częściej, nie krępuj się;) Quote
AtaO Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Super, że psiak szczęśliwy - prosimy o fotki częściej :) Quote
Driver Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Witam ponownie , mam nowe fotki lorda i chciałbym je zamieścić proszę o informację jak to zrobić. Quote
Lobaria Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='Driver']Witam ponownie , mam nowe fotki lorda i chciałbym je zamieścić proszę o informację jak to zrobić. Witaj, wyślij mi na maila [email protected] Ważne - czy znasz kogoś, kto mógłby przez ok 3 tyg przetrzymać jamniorka-miniaturkę po operacji łapki? Quote
Driver Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Witam po dłuższej przerwie ;-) Wrzucam nowe fotki z Lordem http://zapodaj.net/69dc11a5ae489.jpg.html http://zapodaj.net/32e2d37db160a.jpg.html http://zapodaj.net/c50eadde8d105.jpg.html http://zapodaj.net/dbca21231b71d.jpg.html Quote
asiuniab Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 chłopaki odnaleźliście się jak w korcu maku, dalszego szczęścia:) Quote
Recommended Posts