Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej ale super, nie zaglądałam dwa dni a tu takie wieści:) Pan Lorda powinien dostać medal za determinację:)
Nie czekał ale zrobił szum ... bo jak komuś na czymś zależy , to nie ma mocnych..:)
Pozdrawiam Pana i chylę czoła:)
Powodzenia pieseczku:)

Posted

[quote name='AtaO']A wiecie gdzie p. Krzysztof - Driver znalazł ogłoszenie Lorda ?[/QUOTE]

Pani Bożena K. z FB, która czasami też pojawia się w schronie, rozwiesiła plakaty ze zdjęciem Lorda w Woli koło Tychów i Pan K. przechodził, przeczytał, zgłosił się . . . . . Czyli nie tylko internet - inne formy też czasami dają efekt. Dziękujemy Pani Bożence ! :modla:

Posted

No to dzisiaj wielki dzień :)
Lecę przygotować umowę adopcyjną ;)
Oby wszystko było dobrze ;)
Ale z tego co widziałam to Panowie nieźle się dogadywali.
Beata&Wojtek dziękuję za wizytę.
Byliście najszybciej (chociaż Was nie poprosiłam) niż Ci,których o pomoc poprosiłam...
Dziękuję - jeszcze przywieźliście Pana do Lorda!
No fakt - ogłoszenia P.Bożeny przyniosły niezły efekt.
Uważam,że ogłaszanie przez rozklejanie ogłoszeń jest skuteczne,ponieważ większość starszych osób nie ma internetu i nie mają pojęcia ,że można psa 'adoptować'.
A i jak widać młodzi też rzucają okiem na ogłoszenia :)

Posted

[quote name='Klaudus__']No to dzisiaj wielki dzień :)
Lecę przygotować umowę adopcyjną ;)
Oby wszystko było dobrze ;)
Ale z tego co widziałam to Panowie nieźle się dogadywali.
Beata&Wojtek dziękuję za wizytę.
Byliście najszybciej (chociaż Was nie poprosiłam) niż Ci,których o pomoc poprosiłam...
Dziękuję - jeszcze przywieźliście Pana do Lorda!
No fakt - ogłoszenia P.Bożeny przyniosły niezły efekt.
Uważam,że ogłaszanie przez rozklejanie ogłoszeń jest skuteczne,ponieważ większość starszych osób nie ma internetu i nie mają pojęcia ,że można psa 'adoptować'.
A i jak widać młodzi też rzucają okiem na ogłoszenia :)

Lord jedzie do domu:) Hura:)
Ja też wywieszam plakaciki piesków ale z marnym efektem:(

Posted

[quote name='ewu']Lord jedzie do domu:) Hura:)
Ja też wywieszam plakaciki piesków ale z marnym efektem:(Pani Basiu...
Teraz jest okres wakacyjny - ludzie się pozbywają problemów,a nie dokładają sobie...
Wszyscy wiem o co chodzi...
Codziennie co jadę do moich psiaków to z duszą na ramieniu - o ile znów nas więcej...

Posted

[quote name='Klaudus__']Pani Basiu...
Teraz jest okres wakacyjny - ludzie się pozbywają problemów,a nie dokładają sobie...
Wszyscy wiem o co chodzi...
Codziennie co jadę do moich psiaków to z duszą na ramieniu - o ile znów nas więcej...

Wiem..:(
Przy okazji - widziałam w punkcie małego czaruszka z białym krawacikiem nie wiem czy ma wątek i takiego dużego beżowego...
Żal mi tych psiaków, wszystkich....Najbardziej Aramisa , tak długo siedzi....:( Za co te psiny tak cierpią....:(
Najpierw zabaweczka a potem won.....:(

Posted

Ja za moje psy dałabym się pokroić... Pączka pilnujemy jak szaleni , to mały głupol, trzeba ciągle patrzeć co robi...
Przecież zwierzaki to rodzina, ta najlepsza..

Posted

[quote name='AtaO']A wiecie gdzie p. Krzysztof - Driver znalazł ogłoszenie Lorda ?[/QUOTE]

Szok :o to trzeba więcej ogłoszeń rozwieszać!!!!

Lord jest przepiękny!!! :) Super wygląda z nowym panem :D :D :D

Posted

Lord opuścił dzisiaj Punkt i zamieszkał w Tychach :)
Jest po kąpieli i został już wyczesany.
Czekamy na wieści i fotki z nowego domu Lorda.

Lord - sprawuj nam się dobrze. Trzymamy kciuki za Ciebie i Twój Nowy Domek. Powodzenia!!!

Posted

Witam wszystkich.
Pierwsza noc była ciekawa , Lord nie spał prawie wcale tylko spacerował po mieszkanku , ja jak tylko zmrużyłem oko to porwał moje lacie i je rozszarpał na strzępy. Ale dla mnie to uciecha bo widzę że z godziny na godzinę coraz bardziej się przyzwyczaja.

Posted

Do laci ? ;) Trzeba mu koniecznie dać zabawkę-sznurek do zabawy (są za pare złotych w ZOO sklepach). On musi po prostu mieć coś do gryzienia. Bo jak po laciach zje buty to już będzie gorzej . . . . .
A nie śpi bo musi się w ciągu dnia bardziej wyszaleć (jak to Husky). Zresztą w piersze dni pies musi się zapoznać z nowym miejscem, więc to normalne, że kręci się po mieszkaniu.

Posted

[quote name='rents']Wszystko posprzątane było oczywiście na przybycie Lorda :)
hahahahahahahahahahahahahahaha weź przestań,bo jak Ty coś walniesz to AMEN.
Utrzymuję,że mam dalej zły dzień - więc mnie z łaski swojej nie rozśmieszaj :P

Posted

[quote name='rents']Wszystko posprzątane było oczywiście na przybycie Lorda :)[/QUOTE]

rents ja nie wiedziałam, że Ty taki dowcipny jesteś :)

Posted

Witam. Następna noc była o niebo lepsza przespał calutką. Z czystością niema żadnych problemów. Jak chce iść na spacer to komunikuje staniem pod drzwiami.
Jest bardzo grzeczny i spokojny.