Driver Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Bardzo bym prosił o przesłanie fotek na email : [email protected] będą to pierwsze fotki z Lordem. Quote
AtaO Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Driver']Bardzo bym prosił o przesłanie fotek na email : [email protected] będą to pierwsze fotki z Lordem. Już wysyłam :) Quote
ewu Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ojej ale super, nie zaglądałam dwa dni a tu takie wieści:) Pan Lorda powinien dostać medal za determinację:) Nie czekał ale zrobił szum ... bo jak komuś na czymś zależy , to nie ma mocnych..:) Pozdrawiam Pana i chylę czoła:) Powodzenia pieseczku:) Quote
rents Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='AtaO']A wiecie gdzie p. Krzysztof - Driver znalazł ogłoszenie Lorda ?[/QUOTE] Pani Bożena K. z FB, która czasami też pojawia się w schronie, rozwiesiła plakaty ze zdjęciem Lorda w Woli koło Tychów i Pan K. przechodził, przeczytał, zgłosił się . . . . . Czyli nie tylko internet - inne formy też czasami dają efekt. Dziękujemy Pani Bożence ! :modla: Quote
Klaudus__ Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 No to dzisiaj wielki dzień :) Lecę przygotować umowę adopcyjną ;) Oby wszystko było dobrze ;) Ale z tego co widziałam to Panowie nieźle się dogadywali. Beata&Wojtek dziękuję za wizytę. Byliście najszybciej (chociaż Was nie poprosiłam) niż Ci,których o pomoc poprosiłam... Dziękuję - jeszcze przywieźliście Pana do Lorda! No fakt - ogłoszenia P.Bożeny przyniosły niezły efekt. Uważam,że ogłaszanie przez rozklejanie ogłoszeń jest skuteczne,ponieważ większość starszych osób nie ma internetu i nie mają pojęcia ,że można psa 'adoptować'. A i jak widać młodzi też rzucają okiem na ogłoszenia :) Quote
ewu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Klaudus__']No to dzisiaj wielki dzień :) Lecę przygotować umowę adopcyjną ;) Oby wszystko było dobrze ;) Ale z tego co widziałam to Panowie nieźle się dogadywali. Beata&Wojtek dziękuję za wizytę. Byliście najszybciej (chociaż Was nie poprosiłam) niż Ci,których o pomoc poprosiłam... Dziękuję - jeszcze przywieźliście Pana do Lorda! No fakt - ogłoszenia P.Bożeny przyniosły niezły efekt. Uważam,że ogłaszanie przez rozklejanie ogłoszeń jest skuteczne,ponieważ większość starszych osób nie ma internetu i nie mają pojęcia ,że można psa 'adoptować'. A i jak widać młodzi też rzucają okiem na ogłoszenia :) Lord jedzie do domu:) Hura:) Ja też wywieszam plakaciki piesków ale z marnym efektem:( Quote
Klaudus__ Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 [quote name='ewu']Lord jedzie do domu:) Hura:) Ja też wywieszam plakaciki piesków ale z marnym efektem:(Pani Basiu... Teraz jest okres wakacyjny - ludzie się pozbywają problemów,a nie dokładają sobie... Wszyscy wiem o co chodzi... Codziennie co jadę do moich psiaków to z duszą na ramieniu - o ile znów nas więcej... Quote
ewu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Klaudus__']Pani Basiu... Teraz jest okres wakacyjny - ludzie się pozbywają problemów,a nie dokładają sobie... Wszyscy wiem o co chodzi... Codziennie co jadę do moich psiaków to z duszą na ramieniu - o ile znów nas więcej... Wiem..:( Przy okazji - widziałam w punkcie małego czaruszka z białym krawacikiem nie wiem czy ma wątek i takiego dużego beżowego... Żal mi tych psiaków, wszystkich....Najbardziej Aramisa , tak długo siedzi....:( Za co te psiny tak cierpią....:( Najpierw zabaweczka a potem won.....:( Quote
ewu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Ja za moje psy dałabym się pokroić... Pączka pilnujemy jak szaleni , to mały głupol, trzeba ciągle patrzeć co robi... Przecież zwierzaki to rodzina, ta najlepsza.. Quote
__Lara Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='AtaO']A wiecie gdzie p. Krzysztof - Driver znalazł ogłoszenie Lorda ?[/QUOTE] Szok :o to trzeba więcej ogłoszeń rozwieszać!!!! Lord jest przepiękny!!! :) Super wygląda z nowym panem :D :D :D Quote
AtaO Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Lord opuścił dzisiaj Punkt i zamieszkał w Tychach :) Jest po kąpieli i został już wyczesany. Czekamy na wieści i fotki z nowego domu Lorda. Lord - sprawuj nam się dobrze. Trzymamy kciuki za Ciebie i Twój Nowy Domek. Powodzenia!!! Quote
Klaudus__ Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Tak strasznie ciekawa jestem jak minęła pierwsza noc... Ale nie chcę Pana od rana bombardować telefonami :) Quote
paulinken Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 A może Pan ma znajomych, którzy by Mańka chcieli? ;) Quote
__Lara Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Hehehe, właśnie, więcej takich domków prosimy :) Quote
Driver Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Witam wszystkich. Pierwsza noc była ciekawa , Lord nie spał prawie wcale tylko spacerował po mieszkanku , ja jak tylko zmrużyłem oko to porwał moje lacie i je rozszarpał na strzępy. Ale dla mnie to uciecha bo widzę że z godziny na godzinę coraz bardziej się przyzwyczaja. Quote
rents Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Do laci ? ;) Trzeba mu koniecznie dać zabawkę-sznurek do zabawy (są za pare złotych w ZOO sklepach). On musi po prostu mieć coś do gryzienia. Bo jak po laciach zje buty to już będzie gorzej . . . . . A nie śpi bo musi się w ciągu dnia bardziej wyszaleć (jak to Husky). Zresztą w piersze dni pies musi się zapoznać z nowym miejscem, więc to normalne, że kręci się po mieszkaniu. Quote
rents Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Wszystko posprzątane było oczywiście na przybycie Lorda :) Quote
Klaudus__ Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='rents']Wszystko posprzątane było oczywiście na przybycie Lorda :) hahahahahahahahahahahahahahaha weź przestań,bo jak Ty coś walniesz to AMEN. Utrzymuję,że mam dalej zły dzień - więc mnie z łaski swojej nie rozśmieszaj :P Quote
AtaO Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='rents']Wszystko posprzątane było oczywiście na przybycie Lorda :)[/QUOTE] rents ja nie wiedziałam, że Ty taki dowcipny jesteś :) Quote
__Lara Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Hehehehe. No to Lord fundujesz już lacie Panu :D Quote
AtaO Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Lord, a co u Ciebie....jak minęła kolejna noc....? Mam nadzieję, że nic nie zniszczyłeś....? Quote
Driver Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Witam. Następna noc była o niebo lepsza przespał calutką. Z czystością niema żadnych problemów. Jak chce iść na spacer to komunikuje staniem pod drzwiami. Jest bardzo grzeczny i spokojny. Quote
Recommended Posts