Lobaria Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Klaudia miała załatwic wizytę w Tychach. Czy są jakieś wieści????????????????????????? Quote
Driver Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Witam mam na imię Krzysztof i jestem z Tychów. Chce adoptować Lorda i bardzo proszę o przyśpieszenie procedury bo serce mi się kraje jak myślę o Lordzie i o tym że męczy się w tym schronisku. Podaję numer telefonu do mnie : 506-652-671 Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Driver']Witam mam na imię Krzysztof i jestem z Tychów. Chce adoptować Lorda i bardzo proszę o przyśpieszenie procedury bo serce mi się kraje jak myślę o Lordzie i o tym że męczy się w tym schronisku. Podaję numer telefonu do mnie : 506-652-671[/QUOTE] Witaj na dogo u Lorda!!!! To ze mną dziś rozmawiałeś :) Quote
Driver Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ja też kiedyś byłem wolontariuszem i należałem do Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt. Wiem że z adopcjami jest ciężko. Miałem kotka o imieniu kuba , niestety dwa tygodnie temu musiałem go uspać ponieważ był poważnie chory. Bardzo mi zależy aby lorda adoptować ponieważ mam pustkę w sercu po Kubusiu i chcę ją wypełnić. Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Driver']Ja też kiedyś byłem wolontariuszem i należałem do Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt. Wiem że z adopcjami jest ciężko. Miałem kotka o imieniu kuba , niestety dwa tygodnie temu musiałem go uspać ponieważ był poważnie chory. Bardzo mi zależy aby lorda adoptować ponieważ mam pustkę w sercu po Kubusiu i chcę ją wypełnić.[/QUOTE] Tak wspaniały psiak, jak Lord pokocha Ciebie całym sercem. Quote
AtaO Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Driver']Witam mam na imię Krzysztof i jestem z Tychów. Chce adoptować Lorda i bardzo proszę o przyśpieszenie procedury bo serce mi się kraje jak myślę o Lordzie i o tym że męczy się w tym schronisku. Podaję numer telefonu do mnie : 506-652-671[/QUOTE] Witam na dogo :) Proszę jeszcze o ciut cierpliwości:oops:, wizyta będzie pewnie wkrótce :) To fakt, psiak bardzo się męczy w tej małej klatce.... Quote
Driver Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Jeszcze ciut cierpliwości znajdę ;) ale w przeciwnym wypadku porwę Lordzika z tej klatki ;) Quote
AtaO Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Driver']Jeszcze ciut cierpliwości znajdę ;) ale w przeciwnym wypadku porwę Lordzika z tej klatki ;)[/QUOTE] Dlaczego nie...., taka opcja też jest dopuszczalna;) Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Driver']Jeszcze ciut cierpliwości znajdę ;) ale w przeciwnym wypadku porwę Lordzika z tej klatki ;)[/QUOTE] Niegłupi pomysł.... Quote
rents Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Oby wszystko dobrze się skończyło choć Husky to pies wymagający mnóstwo uwagi i baaarrdzzoooooo dużo ruchu . . . mam nadzieję, że Driver zdaje sobie z tego sprawę ! Quote
Driver Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Jak najbardziej zdaję sobie sprawę z tego iż Lord musi mieć dużo ruchu. Quote
AtaO Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Wiadomo już kiedy wizyta PA ? Zadzwonił ktoś....? Quote
Driver Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='AtaO']Wiadomo już kiedy wizyta PA ? Zadzwonił ktoś....?[/QUOTE] Cały czas czekam pod telefonem , ale jak narazie cisza. Zaczynam się powoli niepokoić. :placz: Quote
AtaO Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Umówiłam się z Panem na wizytę, na dzisiaj na godz. 19- tą :) Quote
Driver Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Już po wizycie. Lordzik jutro już będzie u mnie w domu. :multi::multi::multi: Quote
Lobaria Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='AtaO']Próba generalna przed adopcją :) Obaj Panowie chyba zadowoleni ze spotkania :) Quote
AtaO Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Lobaria']Obaj Panowie chyba zadowoleni ze spotkania :)[/QUOTE] Też tak myślę :) Quote
AtaO Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 A wiecie gdzie p. Krzysztof - Driver znalazł ogłoszenie Lorda ? Quote
Recommended Posts