Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam mam na imię Krzysztof i jestem z Tychów.
Chce adoptować Lorda i bardzo proszę o przyśpieszenie procedury bo serce mi się kraje jak myślę o Lordzie i o tym że męczy się w tym schronisku.
Podaję numer telefonu do mnie : 506-652-671

Posted

[quote name='Driver']Witam mam na imię Krzysztof i jestem z Tychów.
Chce adoptować Lorda i bardzo proszę o przyśpieszenie procedury bo serce mi się kraje jak myślę o Lordzie i o tym że męczy się w tym schronisku.
Podaję numer telefonu do mnie : 506-652-671[/QUOTE]

Witaj na dogo u Lorda!!!! To ze mną dziś rozmawiałeś :)

Posted

Ja też kiedyś byłem wolontariuszem i należałem do Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt.
Wiem że z adopcjami jest ciężko.
Miałem kotka o imieniu kuba , niestety dwa tygodnie temu musiałem go uspać ponieważ był poważnie chory. Bardzo mi zależy aby lorda adoptować ponieważ mam pustkę w sercu po Kubusiu i chcę ją wypełnić.

Posted

[quote name='Driver']Ja też kiedyś byłem wolontariuszem i należałem do Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt.
Wiem że z adopcjami jest ciężko.
Miałem kotka o imieniu kuba , niestety dwa tygodnie temu musiałem go uspać ponieważ był poważnie chory. Bardzo mi zależy aby lorda adoptować ponieważ mam pustkę w sercu po Kubusiu i chcę ją wypełnić.[/QUOTE]

Tak wspaniały psiak, jak Lord pokocha Ciebie całym sercem.

Posted

[quote name='Driver']Witam mam na imię Krzysztof i jestem z Tychów.
Podaję numer telefonu do mnie : 506-652-671[/QUOTE]

Witam na dogo :)
Proszę jeszcze o ciut cierpliwości:oops:, wizyta będzie pewnie wkrótce :)
To fakt, psiak bardzo się męczy w tej małej klatce....

Posted

[quote name='Driver']Jeszcze ciut cierpliwości znajdę ;) ale w przeciwnym wypadku porwę Lordzika z tej klatki ;)[/QUOTE]

Dlaczego nie...., taka opcja też jest dopuszczalna;)

Posted

Oby wszystko dobrze się skończyło choć Husky to pies wymagający mnóstwo uwagi i baaarrdzzoooooo dużo ruchu . . . mam nadzieję, że Driver zdaje sobie z tego sprawę !

Posted

[quote name='AtaO']Wiadomo już kiedy wizyta PA ? Zadzwonił ktoś....?[/QUOTE]

Cały czas czekam pod telefonem , ale jak narazie cisza. Zaczynam się powoli niepokoić. :placz: