donya Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='jefta']Wielkie dzięki!!! poczekam jeszcze do poniedziałku, może przyjdzie... jak nie to zadzwonię (tzn. Tata zadzwoni, bo trochę duka po rosyjsku:lol:) i ewentualnie będę kombinować.[/quote] Raczej nie przyślą. Lepiej zadzwonić - po polsku bardzo dobrze rozumieją ;) Quote
Jagoodka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='donya']Raczej nie przyślą. Lepiej zadzwonić - po polsku bardzo dobrze rozumieją ;)[/quote] Mnie tam przysłali. Wysyłałam zgłoszenie mailem ale na ten adres co był przy litewskiej wersji i napisałam króciutką prosbę o potwierdzenie w języku angielskim. potwierdzenie dostałam na maila 2 czy 3 dni później :) Quote
SuperGosia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Mnie też przysłali :) :multi: Asiu, widzimy SIę :D Quote
cenzo Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='jefta']Jestem początkującym wystawcą i chyba się trochę zakręciłam... Wysłałam zgłoszenie na adres [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] podany przy wersji angielskiej zaproszenia, a teraz patrzę, że przy wersji litewskiej jest [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] nie dostałam żadnego potwierdzenia (wysyłałam we wtorek i prosiłam o potwierdzenie) i trochę się martwię. czy powinnam wysłać zgłoszenie jeszcze raz na ten drugi adres? bardzo proszę o pomoc!!![/quote] Wyslalam zgloszenie pod koniec marca, prosilam o potwierdzenie i 2 dni temu z [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] dostalam mail z prosba o ponowne zarejestrowanie psa, tym razem na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] . Quote
jefta Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 dzięki, dzięki w takim razie dziś wysyłam na ten drugi adres a w poniedziałek dzwonie:lol:. A swoją drogą trochę namieszali... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Widzę, że do Alytus jedzie nas całkiem spora reprezentacja...:terazpol: pzdr. Quote
jefta Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Asiaczek']Widzę, że do Alytus jedzie nas całkiem spora reprezentacja...:terazpol: pzdr.[/quote] Super:multi: Będę miała kogo zadręczać pytaniami :) Quote
Asiaczek Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 I jaki przekrój przez grupy FCI będzie...:lol: Pzdr. Quote
.ania Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 I my z pudlem dużym i hiszpańskim psem wodnym będziemy :) do zobaczenia. Ania Quote
Angee_p Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja również planuję zawitać w Alytus ze swoją maltanką :) . W zeszłym roku też tam byliśmy i bardzo nam się podobało! Fajnie, że nas tak dużo będzie :multi: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 No,proszę - niezła grupa wycieczkowa... pzdr. Quote
narisowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ja się wybieram z seterem gordonem, chyba jako jedyna reprezantantka gr. VII. mam nadzieję, że się jakoś poznajdujemy. Quote
jefta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 kurcze... dzwoniłam tam i nie dogadałam się ani po polsku ani po angielsku :( Najpierw Pan oddał słuchawkę Pani która sapała, stękała ale nie mogła nic z siebie wydusić... Czy ktoś może zna litewski i może mi napisać jak zapytać o to czy doszło zgłoszenie? nie wiem już co robić:sadCyber: Quote
cenzo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='jefta']kurcze... dzwoniłam tam i nie dogadałam się ani po polsku ani po angielsku :( Najpierw Pan oddał słuchawkę Pani która sapała, stękała ale nie mogła nic z siebie wydusić... Czy ktoś może zna litewski i może mi napisać jak zapytać o to czy doszło zgłoszenie? nie wiem już co robić:sadCyber:[/quote] Po tym jak po raz drugi wyslalam zgloszenie, tym razem na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], niemal od razu otrzymalam potwierdzenie przyjecia. Moze sprobuj do nich napisac - czy otrzymali zgloszenie Twojego psa. Quote
cenzo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='narisowa']ja się wybieram z seterem gordonem, chyba jako jedyna reprezantantka gr. VII. mam nadzieję, że się jakoś poznajdujemy.[/quote] Nie sama;) . Na pewno bedzie jeszcze jeden Gordon i Irlandka z Polski. Quote
cenzo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='narisowa']gordon z polski? a który?[/quote] Ludstarek;) , ale on ma zamiar ukonczyc ml.ch LT, wiec bedzie w ml. Quote
wiesia75 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wybieram sie tam z rhodesianka Ale dopiero dzisiaj wyslalam zgloszenie (na oba adresy e-mailowe) Mam nadzieje ze przysla jakies potwierdzenie Quote
narisowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 a, chyba widziałam go na światówce? jak to ten o którym myślę to ładny psiaczek - rośnie nam konkurencja! miło będzie się spotkać, my biegniemy w championach, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo na championy nie czuję się jeszcze tak do końca na siłach. do miłego zobaczenia. Quote
narisowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='cenzo']Nie sama;) . Na pewno bedzie jeszcze jeden Gordon i Irlandka z Polski.[/quote] a irlandka, która zapytam z ciekawości Quote
piotrjan Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Asiaczek']No,proszę - niezła grupa wycieczkowa... pzdr.[/quote] .... a może tak jakiś znak rozpoznawczy ? :Poland: :terazpol: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Język polski? :cool3::lol: Ja mogę załozyć czerwoną bluzeczkę... hihihi... Pzdr. Quote
piotrjan Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Asiaczek'] Ja mogę załozyć czerwoną bluzeczkę... hihihi... Pzdr.[/quote] A na jaki kolor się opalasz , na brązowo czy czerwono ? .... no bo jak na czerwono , to mogą być kłopoty .... :evil_lol: Ale ja na poważnie . Czasami są takie wystawy , że jest nas jak na lekarstwo i wtedy każdy spotkany rodak cieszy . Ale w wielkim tłumie nie łatwo się rozpoznać . A sama wiesz , że jak zbierze się silna ekipa , to z reguły pomaga . Czasami więcej , czasami mniej , ale zawsze rażniej . Quote
Asiaczek Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Wiem, wiem, Piotrze-Janie. Szczególnie na BIS-ach... Ale zupełnie nie mam pomysłu. Może wstępnie niech punkt zborny będzie przy ringu V gr. FCI (czyli basków syberianów, akit...), co? To może byc dobry pomysł, tym bardziej, że ja przecież upiekę ciasto... Pzdr. Quote
Recommended Posts