Noelle Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 a co zdajesz rozszerzone Pola? :) ja we Wrocławiu nie byłam, Kraków lubię, Warszawę bardzo lubię :D Iśka masz jechać na zlot i nie ma że nie!!!! Quote
zootechniczka Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 A ja jestem z Warszawy, wiec mam ja na stałe ;-). Ale nic fascynujacego w niej nie widze. W Krakowie tez bylam i o wiele bardziej mi sie podobal. Krakow ma swoj klimat :-) Quote
komar Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Kraków jest mega;) Warszawa jakoś mnie nie urzekła, a Wrocław??;> mieszkam Tu więc nie jest taki super;) aczkolwiek czasem potrafi mnie oczarować:D Quote
dog193 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 dogomanka_ napisał(a):komar napisał(a):ahh te przepisy sanitarne:P powiedz, że bede mył sie w rzece:D spoko, jak będe tam dzwonić na dniach to powiem. :diabloti: Ale tam nie ma rzeki :evil_lol: Wrocław jest najlepszy, bardzo lubię to miasto :loveu: Quote
Tepes Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 dog193 napisał(a):Ale tam nie ma rzeki :evil_lol: Wrocław jest najlepszy, bardzo lubię to miasto :loveu: Ty nie jedziesz, nie mosz tu co sie odzywać:diabloti: Quote
polciuaa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Avaloth napisał(a):Matko, zapomniałam że to matura. Kiedy to było hiohio xD ja do tygodnia będę wiedzieć czy jadę czy nie... Warszawę uwielbiam :loveu: Krk lubię, gdybym tu nie mieszkała lubiłabym bardziej xd A Wrocław mi w ogóle nie podszedł, ale może to wina tego że byłam tam tylko raz, z beznadziejnym przewodnikiem.. ja we Wrocławiu byłam raz, przed zlotem. :diabloti: ale i tak się zakochałam w tym mieście. :D Noelle napisał(a):a co zdajesz rozszerzone Pola? :) ja we Wrocławiu nie byłam, Kraków lubię, Warszawę bardzo lubię :D Iśka masz jechać na zlot i nie ma że nie!!!! geografie i wos. :diabloti: zootechniczka napisał(a):A ja jestem z Warszawy, wiec mam ja na stałe ;-). Ale nic fascynujacego w niej nie widze. W Krakowie tez bylam i o wiele bardziej mi sie podobal. Krakow ma swoj klimat :-) dokladnie. :loveu: komar napisał(a):Kraków jest mega;) Warszawa jakoś mnie nie urzekła, a Wrocław??;> mieszkam Tu więc nie jest taki super;) aczkolwiek czasem potrafi mnie oczarować:D dobrze mówisz! :loveu: :razz: dog193 napisał(a):Ale tam nie ma rzeki :evil_lol: Wrocław jest najlepszy, bardzo lubię to miasto :loveu: "masz pan serek....masz pan jogurt jeszcze." :evil_lol: albo: "ale do zupki potrzebuje pan gorącej wody, wiesz pan o tym?" :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Bewarka napisał(a):to też ten sąsiad mówił czy kto? :D niee, to taki miły Pan Menel do nas zagadał na dworcu we Wro i Ewka mu dawała jedzenie. :diabloti: Quote
anka11 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 boze nie rozumiem co tu sie dzieje :diabloti: ale co do miast moge tylko napisac, ze tez ubostwiam krakow jest piekny i bardzo dobrze mi sie kojarzy, a wawa jest beee :eviltong: jeszcze poznan jakis taki calkiem niezly mi sie wydaje(chociaz nie pamietam jak wyglada, bo bylam sto lat temu :evil_lol:) Quote
Sweet Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Wrocław I Kraków są całkiem fajne :D No i mój Poznań też lubię, nawet ładny jest:P To się wtrąciłam trochę ^^ Quote
polciuaa Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 anka11 napisał(a):boze nie rozumiem co tu sie dzieje :diabloti: ale co do miast moge tylko napisac, ze tez ubostwiam krakow jest piekny i bardzo dobrze mi sie kojarzy, a wawa jest beee :eviltong: jeszcze poznan jakis taki calkiem niezly mi sie wydaje(chociaz nie pamietam jak wyglada, bo bylam sto lat temu :evil_lol:) ty nigdy nic nie rozumiesz. :diabloti: Bewarka napisał(a):miły Pan menel :D no serio miły. ;d chciał od nas coś do jedzenia i nawet poczekał aż przestanę gadać z mamą przez telefon i dopiero podszedł do nas i tak strasznie milo i sympatycznie się zapytał czy nei mamy czegoś do żarełka. :D a my z Ewką od razu ogarnięcie i wszystko co nam pozostawało, a czego nei chciało nam się tachać do domu, mu dałyśmy. :diabloti: Sweet napisał(a):Wrocław I Kraków są całkiem fajne :D No i mój Poznań też lubię, nawet ładny jest:P To się wtrąciłam trochę ^^ w Poznaniu nigdy nie byłam więc nie wiem. :D ps. jak tam przed matmą humor? :diabloti: Quote
anka11 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 dogomanka_ napisał(a):ty nigdy nic nie rozumiesz. :diabloti: Pola :loveu: :loveu: ja w Poznaniu bylam tylko raz ale dobrze zapadl mi w pamieci ;o swoja droga we wroclawiu sa sami mili panowie ;) Quote
C&B Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 anka11 napisał(a): swoja droga we wroclawiu sa sami mili panowie ;) we Wrocławiu studentuje się mój brat, także tego, nie sami mili :diabloti: Quote
anka11 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 na pewno tez jest mily ^^ chociaz chodzilo mi konkretnie o panów starszych 'menelow' (chociaz kiedys zaczepil mnie i kolezanke jakis starszy dzentelmen z pytaniem czy chcemy isc z nim na herbate, takze.. :P) Quote
Noelle Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='anka11']na pewno tez jest mily ^^ chociaz chodzilo mi konkretnie o panów starszych 'menelow' (chociaz kiedys zaczepil mnie i kolezanke jakis starszy dzentelmen z pytaniem czy chcemy isc z nim na herbate, takze.. :P)[/QUOTE] na herbatę? :mad: jakby powiedział, że na piwo, to można by było myśleć :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='dogomanka_'] w Poznaniu nigdy nie byłam więc nie wiem. :D ps. jak tam przed matmą humor? :diabloti:[/QUOTE] To ja zapraszam chętnie ugoszczę ^^ :P A spoko po matmie:P Gorzej z jutrem, bo jakby ktoś nie wiedział to ja pisze rozszerzenie z matmy :diabloti::cool3::cool3: A ty jak po?? [quote name='anka11'] ja w Poznaniu bylam tylko raz ale dobrze zapadl mi w pamieci ;o swoja droga we wroclawiu sa sami mili panowie ;-)[/QUOTE] :D:D bo jest fajny :eviltong: we wrocławiu są przystojni panowie :evil_lol::evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='C&B']we Wrocławiu studentuje się mój brat, także tego, nie sami mili :diabloti:[/QUOTE] masz brata? :diabloti: dobrze wiedzieć. :diabloti: [quote name='anka11']na pewno tez jest mily ^^ chociaz chodzilo mi konkretnie o panów starszych 'menelow' (chociaz kiedys zaczepil mnie i kolezanke jakis starszy dzentelmen z pytaniem czy chcemy isc z nim na herbate, takze.. :P)[/QUOTE] cóż...herbata zawsze spoko jest. :D [quote name='Sweet']To ja zapraszam chętnie ugoszczę ^^ :P A spoko po matmie:P Gorzej z jutrem, bo jakby ktoś nie wiedział to ja pisze rozszerzenie z matmy :diabloti::cool3::cool3: A ty jak po?? we wrocławiu są przystojni panowie :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] boże! matme rozszerzoną?! :O umarłam. :evil_lol: nawet spoko, tzn chyba, na sali byłam taka szczęśliwa, że tak mi dobrze poszło, a gdy wyszłam i koleżanki sobei wyniki podawały to wyszło na to, że jednak tak dobrze nie jest. :evil_lol: przystojni powiadasz? to chyba jednak tam zamieszkam. :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='dogomanka_']boże! matme rozszerzoną?! :O umarłam. :evil_lol: nawet spoko, tzn chyba, na sali byłam taka szczęśliwa, że tak mi dobrze poszło, a gdy wyszłam i koleżanki sobei wyniki podawały to wyszło na to, że jednak tak dobrze nie jest. :evil_lol: przystojni powiadasz? to chyba jednak tam zamieszkam. :evil_lol:[/QUOTE] A no:P ja jutro umrę jak otworzę arkusz:evil_lol: No ja też, bo generalnie muszę sie załapać w przedziale 80-90% żeby było tak w sam raz, a teraz patrze na otwarte i mam sporo błędów ;/ masakra;/ A co jeszcze zdajesz?? A no przystojni^^ też bym sobie tam zamieszkała chęnie :P Quote
dog193 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Pisała już co zdaje :diabloti: Ach Wrocław, i te wspomnienia :loveu: :evil_lol: Swoją drogą wtedy byłam dopiero po gimnazjum, a teraz już matura... ale ten czas leci ;) Quote
Sweet Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='dog193']Pisała już co zdaje :diabloti: Ach Wrocław, i te wspomnienia :loveu: :evil_lol: Swoją drogą wtedy byłam dopiero po gimnazjum, a teraz już matura... ale ten czas leci ;)[/QUOTE] Nie zauważyłam :evil_lol: Nie jadę na zlot, to nie czytam całości:diabloti: A ty co zdajesz?? ;P :D:D No właśnie... i zaraz już studia ;P Quote
C&B Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='dogomanka_']masz brata? :diabloti: dobrze wiedzieć. :diabloti: [/QUOTE] Ten z Wro to akurat cioteczny, ale rodzonego też mam, on akurat planuje podbój Poznania :diabloti: Quote
Sweet Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='C&B']Ten z Wro to akurat cioteczny, ale rodzonego też mam, on akurat planuje podbój Poznania :diabloti:[/QUOTE] Nieważne że cioteczny, ale przystojny?:P O Poznań to u mnie ^^ :P ale on młodszy chyba jest ode mnie nie?? :P haha:P Quote
C&B Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='Sweet']Nieważne że cioteczny, ale przystojny?:P O Poznań to u mnie ^^ :P ale on młodszy chyba jest ode mnie nie?? :P haha:P[/QUOTE] moim zdaniem - ani trochę :diabloti: chyba, że lubisz długowłosych, megachudych blondynów, wykolczykowanych i wytatuowanych od góry do dołu :diabloti: młodszy, 1 LO :evil_lol: ej, to jest wątek zlotu czy jakiś portal randkowy? :eviltong: Quote
Sweet Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='C&B']moim zdaniem - ani trochę :diabloti: chyba, że lubisz długowłosych, megachudych blondynów, wykolczykowanych i wytatuowanych od góry do dołu :diabloti: młodszy, 1 LO :evil_lol: ej, to jest wątek zlotu czy jakiś portal randkowy? :eviltong:[/QUOTE] E tam:P to odpada:P:P o patrz 1 LO:P co tam 2 lata różnicy :evil_lol: :diabloti: Ja myślę że jakiś portal randkowy? :diabloti: Quote
Recommended Posts