majafaja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 trzeba dbać o Ligolka pod nieobceność chorej Oktawii :) Ligolek, pami.etamy o Tobie :) Quote
ARKA Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='katya']Oktawio Allegro się skończyło, ja wróciłam przedwczoraj, czy reaktywować? Nie wiem kiedy Oktawia bedzie w internecie ale napewno reaktywuj! Quote
katya Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='ARKA']Nie wiem kiedy Oktawia bedzie w internecie ale napewno reaktywuj! http://ssl.allegro.pl/show_item.php?item=173552718 Quote
oktawia6 Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 link z programu o Ligocie: http://interwencja.interia.pl/news?inf=876370 Jutro jadę po wyniki hodowli Ligola i Malinki-potem je zawiozę na SGGW. On nadal się drapie-dobrze powiem tak-jest źle:shake: ...Wygryzł sobie przy zadku dziurę-do zywego-zasugerowałam lekarzowi czy to nie na tle nerwciowym-pani doktor i drugi lekarz potwierdzili, wcześniej tego nie miał, on jest bardzo wrażliwy i uczuciowy, wczoraj to od razu odkryłam gdy wiozłam go do telewizji na program Pytanie na śniadanie-ale nikt nawet po programie nie zadzwonił-zero zainteresowania. Założono mu wczoraj kołnierz ochronny, dzisiaj zawiozłam mu zabaweczkę, ma jeszcze z Malinką piłeczki-ale potrzebuje domu-domu z człowiekiem-to jest objaw nerwicy-bardzo niedobrze-o nim porozmawiam z opiekunką Malinki w sobotę-poproszę ją o pomoc. ARKA to widziała to wygryzienie bo razem byłyśmy:roll: . Jutro zrobię mu zdjęcia. Quote
majafaja Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ojej!! domek pilnieee dla Ligolkaaa!!!! biedactwo..... male uczuciowe biedactwo! Quote
oktawia6 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Wyniki Ligola i Malinki są dobre z hodowli-dermatofitów nie wyhodowano:p ! Oto ten pogryziony bok:placz: : już od środy ma założony kołnierz ochronny: Od środy będzie sam:-( na razie nikt do mnie w jego sprawie nie dzwonił-telefonowała za to pani z TOZ-u, że Ligolek jest umoieszczony na ich stronie z moim telefonem i czeka na adopcję-na poważną tę jedyną osobę-odpowiedzialną i kochającą. Jutro zamówię im karmę do SGGW. Quote
auraa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ten psiaczek chwyta za serce, zasługuje na wspaniały domek i znajdzie go. Quote
ARKA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ligol, jest naprawde slodkim, delikatnym maluchem, zupelnie jak suczka.:p Tylko by sie wtulal i glaski, on potrzebuje na CITO swojego czlowieka:-( Quote
majafaja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 BIEDNY MALUSZEK NO..... co robic?? nike nie chce szczeniorka?? Quote
oktawia6 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 On nie jest szczeniakim-jest młodym pieskiem-bardzo wrażliwym:-( Quote
ARKA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 majafaja napisał(a):BIEDNY MALUSZEK NO..... co robic?? nike nie chce szczeniorka?? Napislałam maluchem bo on jest nieduzym ale doroslym psiulem. :p Quote
majafaja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 dziewczyny ja wiem!!! ale on wygląda jak szczeniorek ;) dlatego go tak nazywam:) Quote
majafaja Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 no same powiedzcie, czy nie wygląda na szczeniorka? taki...hmm... zamyślony :) Quote
GreenEvil Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ligolek zaraz bedzie na stronie afn.pl w dziale adopcje :cool3: pzdr GreenEvil Quote
majafaja Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 gdzie ten domek?? ligolek czeka!! pilne bardzo! Quote
majafaja Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ligolek!! kochany jak tam sie ma? widze, ze Oktawia super zapracowana, cos w ogole nie pisze nic co tam jak tam Quote
GreenEvil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ligolek smutny, szuka domku. W sobote pojade odwiedzic cudaki :loveu: pzdr GreenEvil Quote
majafaja Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 GreenEvil napisał(a):Ligolek smutny, szuka domku. W sobote pojade odwiedzic cudaki :loveu: pzdr GreenEvil czekaj, to Malinka nie jest u siebie w domu? od srody Lioglek mial przeciez sam zostac... ? czy chodzi o Calinke i Loglka? Quote
GreenEvil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 majafaja napisał(a):czekaj, to Malinka nie jest u siebie w domu? od srody Lioglek mial przeciez sam zostac... ? czy chodzi o Calinke i Loglka?tez :eviltong: wicej info po poniedzialku :) pzdr GreenEvil Quote
oktawia6 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Liguś nadal czeka na swój dom:-( -Malinka poszła do domu we środę. Zawiozłam mu wypasiony materac (od Tanitki) jesłi chodzi o komfort dla ciałka to ma dobrze-ale dom jest na cito potrzebny!!! Zdjęcia zrobię Ligusiowi jutro-w niedzielę-dzisiaj jestem na necie (nie mam na stałe). przypomnę swoje namiary do siebie gdyby ktoś miał pytanie czy zainteresowany byłby Ligusiem: Oktawia 022/622-70-40 0608-119-660 Quote
Recommended Posts