Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='katya']Oktawio Allegro się skończyło, ja wróciłam przedwczoraj, czy reaktywować?

Nie wiem kiedy Oktawia bedzie w internecie ale napewno reaktywuj!

Posted

Jutro jadę po wyniki hodowli Ligola i Malinki-potem je zawiozę na SGGW. On nadal się drapie-dobrze powiem tak-jest źle:shake: ...Wygryzł sobie przy zadku dziurę-do zywego-zasugerowałam lekarzowi czy to nie na tle nerwciowym-pani doktor i drugi lekarz potwierdzili, wcześniej tego nie miał, on jest bardzo wrażliwy i uczuciowy, wczoraj to od razu odkryłam gdy wiozłam go do telewizji na program Pytanie na śniadanie-ale nikt nawet po programie nie zadzwonił-zero zainteresowania. Założono mu wczoraj kołnierz ochronny, dzisiaj zawiozłam mu zabaweczkę, ma jeszcze z Malinką piłeczki-ale potrzebuje domu-domu z człowiekiem-to jest objaw nerwicy-bardzo niedobrze-o nim porozmawiam z opiekunką Malinki w sobotę-poproszę ją o pomoc.
ARKA to widziała to wygryzienie bo razem byłyśmy:roll: .
Jutro zrobię mu zdjęcia.

Posted

Wyniki Ligola i Malinki są dobre z hodowli-dermatofitów nie wyhodowano:p !
Oto ten pogryziony bok:placz: :

już od środy ma założony kołnierz ochronny:

Od środy będzie sam:-( na razie nikt do mnie w jego sprawie nie dzwonił-telefonowała za to pani z TOZ-u, że Ligolek jest umoieszczony na ich stronie z moim telefonem i czeka na adopcję-na poważną tę jedyną osobę-odpowiedzialną i kochającą.
Jutro zamówię im karmę do SGGW.

Posted

Ligol, jest naprawde slodkim, delikatnym maluchem, zupelnie jak suczka.:p Tylko by sie wtulal i glaski, on potrzebuje na CITO swojego czlowieka:-(

Posted

majafaja napisał(a):
BIEDNY MALUSZEK NO.....
co robic?? nike nie chce szczeniorka??

Napislałam maluchem bo on jest nieduzym ale doroslym psiulem. :p

Posted

GreenEvil napisał(a):
Ligolek smutny, szuka domku. W sobote pojade odwiedzic cudaki :loveu:

pzdr
GreenEvil

czekaj, to Malinka nie jest u siebie w domu? od srody Lioglek mial przeciez sam zostac... ? czy chodzi o Calinke i Loglka?

Posted

majafaja napisał(a):
czekaj, to Malinka nie jest u siebie w domu? od srody Lioglek mial przeciez sam zostac... ? czy chodzi o Calinke i Loglka?
tez :eviltong: wicej info po poniedzialku :)

pzdr
GreenEvil

Posted

Liguś nadal czeka na swój dom:-( -Malinka poszła do domu we środę.
Zawiozłam mu wypasiony materac (od Tanitki) jesłi chodzi o komfort dla ciałka to ma dobrze-ale dom jest na cito potrzebny!!!

Zdjęcia zrobię Ligusiowi jutro-w niedzielę-dzisiaj jestem na necie (nie mam na stałe).
przypomnę swoje namiary do siebie gdyby ktoś miał pytanie czy zainteresowany byłby Ligusiem:

Oktawia

022/622-70-40

0608-119-660