oktawia6 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='katya'] Allegro Ligolka: http://www.allegro.pl/item165381724_ligol_dostal_szanse_na_nowe_zycie_pomoz_.html Co poprawić? Katya - jak możesz do dopisz do opisu Ligolka mój tel. stacjonarny: 022/622-70-40:handy: jutro zmieniam tel.komórkowy na ten: 0608-119-660 Katya błagam-skoryguj!!!:modla: Co do jego usposobienia to powiadam Wam: JEST SUPER PSEM!!!:loveu: będzie prawdziwym szczęściem dla osoby, która go pokocha i da mu dom. Ligol dzisiaj przeszedł zabieg kastracji. Quote
oktawia6 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='łaciata'] jak się wkleja banerek? bo już stumaniałam... Łaciata jak chcesz ten banerek ligodzki to prawym klawiszem myszki wciśnij "KOPIUJ"-potem wejdź na panel użytkownika-tam wejdź w "Edytuj podpis" i prawym klawiszem myszki "wklej" na koniec "zapisz podpis" i gotowe-masz banerek na stałe;) . P.S. Panel użytkownika masz na górze-na niebiesko-z lewej strony;) Quote
katya Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='oktawia6']Katya - jak możesz do dopisz do opisu Ligolka mój tel. stacjonarny: 022/622-70-40:handy: jutro zmieniam tel.komórkowy na ten: 0608-119-660 Katya błagam-skoryguj!!!:modla: Co do jego usposobienia to powiadam Wam: JEST SUPER PSEM!!!:loveu: będzie prawdziwym szczęściem dla osoby, która go pokocha i da mu dom. Ligol dzisiaj przeszedł zabieg kastracji. Zrobione. :) Quote
mrowa23 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wiadomo czy psiaki przezyly ? powiedzcie cokolwiek o nich ze zyja...cholera no... Quote
oktawia6 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ligol i Malinka od wczoraj od godz.19-tej przebywają na SGGW w klinice małych zwierząt-zostały przewiezione z kliniki w Radości. GreenEvil-dziękuję Ci za pomoc w transporcie i Twojemu TZ:B-fly: i że znalazłać czas na nas wczoraj:loveu: Do tej pory były wykonane następujące badania: morfologia z rozmazem, tróglicerydy oraz biochemia, pobranie zeskrobin ze skóry: wynik negatywny (czyli dobry) oprócz tego założona hodowla na grzybnię-na 4 tygodnie-czyli na wynik czekamy jeszcze 3 tygodnie. Jutro jadę Ligolka odwiedzić i Malinkę też. Ze względu na ich stan i stan ich skóry (ligol również stale się drapie-uporczywie) pani doktor zaleciła (i popieram) karmę weterynaryjną Hypalgenic (R.C.)-od razu więc pierwszą porcję wczoraj na kolację zjadły. Na osłodę wklejam zdjęcia Ligusia-cudownego psa: to na przyjęciu w gabinecie Ligusia i Malinki-wspaniale dał się zbadać, termometrem i tętno-spokojnie stał podczas iniekcji-jest wzorowym psem-naprawdę. dostał aniołek od cioci smyczkę i obróżkę-nie też ma coś od życia;) (Malina też by jej przykro nie było:-( ) Jutro zrobię kolejne zdjęcia z SGGW-oraz dodatkowe info o ich samopoczuciu. Nadal podtrzymuję swoją deklarację o sprawdzeniu domu, który zechce adoptować Ligola.Opócz tego w "międzyczasie" GDYBY KTOŚ CHCIAŁ SIĘ ZAPYTAĆ O COŚ TO MOJE NUMERY SĄ NA PIERWSZEJ STRONIE. Dzisiaj zrobiłam kolejne aukcje na Ligusia i Malinkę: (zachęcam do licytacji:razz: ) - poprzednie kończą się jutro. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46017 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46002 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45987 :modla: Jednocześnie apeluję by każdy kto może wpłacał na te biedactwa każdą złotówkę-na AFN - z dopiskiem "Na Ligola I Malinkę z "LIGOTY" Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 jooj, on taki brzydziutki jest:loveu::loveu::loveu: oboje z Malina to takie dwie pokraki:evil_lol::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='majafaja'] jooj, on taki brzydziutki jest:loveu::loveu::loveu: oboje z Malina to takie dwie pokraki:evil_lol::evil_lol: oooo wypraszam sobie::mad: to powiem tak: kątowanie ma świetne, grzbiet nie jest karpiowaty, kufa urocza, kolor soczysty-nie jest barczysty ale charakter ma przejżysty!!! to black angel/Ligol:loveu: Quote
Beata J. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cudo chłopak będzie tylko się nieco odkuruje Quote
majafaja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Beata J. napisał(a):Cudo chłopak będzie tylko się nieco odkuruje hehe, Beatka... a Ty OKtawia sobie nic nie wypraszaj :cool3: ;) Quote
doddy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Do jedzenia na problemy skórne polecam RC Skin SupportSS. Przy leczeniu nużeńca czy świerzbu jest lepsza niż Hypoalergic. Quote
auraa Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 PISAłAM WCZEśNIEJ, ZżE MOJA ZNAJOMA JEST ZAINTERESOWANA LIGOLKIEM,NIESTETY WłASCICIELKA DOMU ,W KTóRYM WYNAJMUJE MIESZKANIE NIE WYRAZIłA NA TO ZGODY. pODAłA TAK BZDURNE POWODY, ZE SZKODA O NICH WSPOMINAC.:mad: JEST NAM BARDZO PRZYKRO. :-( W NIEDLUGIM CZASIE ZNAJOMA BEDZIE MIALA WLASNE MIESZKANIE I MYśLE ZE WTEDY ZAOPIEKUJE SIę JAKOS BIEDą Quote
misiaczek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witam :) Oktawia prosiła mnie,żebym zrobiła banerek z odnośnikami do watku Malinki i Ligola.Po kliknieciu w fotkę Malinki,ukarze się jej wątek a w fotkę Ligola jego watek. Quote
Apbt_sól Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ligoś w góre c u niego sa wieści??? czy on z malinką jest?? Quote
oktawia6 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='misiaczek'] Witam :) Oktawia prosiła mnie,żebym zrobiła banerek z odnośnikami do watku Malinki i Ligola.Po kliknieciu w fotkę Malinki,ukarze się jej wątek a w fotkę Ligola jego watek. Misiaczek-jak zawsze mogę na Ciebie liczyć-o to mi chodziło-dziękuję pięknie:loveu: Dzisiaj byłam u Ligola-tak są razem-mają zaciszną izolatkę-2 metry na 3-Liguś i Malinka mają kołderkę i poduszka-zdjęcia zrobię dopiero w poniedziałek-dzisiaj nie mogłam ich zobaczyć-zaś w poniedziałek będzie konsultacja dermatologiczna o godzinie 13-tej więc foty i nowe wieści też będą. Macie to jak w banku. Quote
oktawia6 Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 patrzyłam na bazarku-nawet nieźle idą aukcję na Ligusia i Malinkę-oczywiście mogło by być lepiej ale zawsze to coś:roll: . Quote
oktawia6 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Jutro jadę w odwiedzinki do Lugusia i Malinki-na godzinę 13-tą-będę obecna przy konsultacji dermatologicznej to i zdjęcia zrobię;) Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a ligus ma przyszly domek czy nie? bo ja juz troche sie zamotałam... Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 oktawia6 napisał(a):Jutro jadę w odwiedzinki do Lugusia i Malinki-na godzinę 13-tą-będę obecna przy konsultacji dermatologicznej to i zdjęcia zrobię;) koniecznie zdjecia!!! Quote
oktawia6 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 majafaja napisał(a): koniecznie zdjecia!!! będą, będą:loveu: Quote
doddy Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Mam 2,5kg RC Skin Supportss. Mogę je dać dla Malinki i Ligola jeśli się Wam przyda. Quote
Monika_tbg Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 brakuje mi słów po tym wszystkim co dziś zobaczyłam:placz: Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 doddy napisał(a):Mam 2,5kg RC Skin Supportss. Mogę je dać dla Malinki i Ligola jeśli się Wam przyda. pewnie byłoby super!!! Quote
Recommended Posts