Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='katya']
Allegro Ligolka: http://www.allegro.pl/item165381724_ligol_dostal_szanse_na_nowe_zycie_pomoz_.html

Co poprawić?

Katya - jak możesz do dopisz do opisu Ligolka mój tel. stacjonarny: 022/622-70-40:handy:
jutro zmieniam tel.komórkowy na ten: 0608-119-660

Katya błagam-skoryguj!!!:modla:

Co do jego usposobienia to powiadam Wam: JEST SUPER PSEM!!!:loveu: będzie prawdziwym szczęściem dla osoby, która go pokocha i da mu dom.

Ligol dzisiaj przeszedł zabieg kastracji.

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='łaciata']
jak się wkleja banerek? bo już stumaniałam...

Łaciata jak chcesz ten banerek ligodzki to prawym klawiszem myszki wciśnij "KOPIUJ"-potem wejdź na panel użytkownika-tam wejdź w "Edytuj podpis" i prawym klawiszem myszki "wklej" na koniec "zapisz podpis" i gotowe-masz banerek na stałe;) .
P.S. Panel użytkownika masz na górze-na niebiesko-z lewej strony;)

Posted

[quote name='oktawia6']Katya - jak możesz do dopisz do opisu Ligolka mój tel. stacjonarny: 022/622-70-40:handy:
jutro zmieniam tel.komórkowy na ten: 0608-119-660

Katya błagam-skoryguj!!!:modla:

Co do jego usposobienia to powiadam Wam: JEST SUPER PSEM!!!:loveu: będzie prawdziwym szczęściem dla osoby, która go pokocha i da mu dom.

Ligol dzisiaj przeszedł zabieg kastracji.

Zrobione. :)

Posted

Ligol i Malinka od wczoraj od godz.19-tej przebywają na SGGW w klinice małych zwierząt-zostały przewiezione z kliniki w Radości.
GreenEvil-dziękuję Ci za pomoc w transporcie i Twojemu TZ:B-fly: i że znalazłać czas na nas wczoraj:loveu:

Do tej pory były wykonane następujące badania:
morfologia z rozmazem, tróglicerydy oraz biochemia, pobranie zeskrobin ze skóry: wynik negatywny (czyli dobry) oprócz tego założona hodowla na grzybnię-na 4 tygodnie-czyli na wynik czekamy jeszcze 3 tygodnie.

Jutro jadę Ligolka odwiedzić i Malinkę też.
Ze względu na ich stan i stan ich skóry (ligol również stale się drapie-uporczywie) pani doktor zaleciła (i popieram) karmę weterynaryjną Hypalgenic (R.C.)-od razu więc pierwszą porcję wczoraj na kolację zjadły.

Na osłodę wklejam zdjęcia Ligusia-cudownego psa:

to na przyjęciu w gabinecie Ligusia i Malinki-wspaniale dał się zbadać, termometrem i tętno-spokojnie stał podczas iniekcji-jest wzorowym psem-naprawdę.

dostał aniołek od cioci smyczkę i obróżkę-nie też ma coś od życia;) (Malina też by jej przykro nie było:-( )

Jutro zrobię kolejne zdjęcia z SGGW-oraz dodatkowe info o ich samopoczuciu.

Nadal podtrzymuję swoją deklarację o sprawdzeniu domu, który zechce adoptować Ligola.Opócz tego w "międzyczasie" GDYBY KTOŚ CHCIAŁ SIĘ ZAPYTAĆ O COŚ TO MOJE NUMERY SĄ NA PIERWSZEJ STRONIE.

Dzisiaj zrobiłam kolejne aukcje na Ligusia i Malinkę: (zachęcam do licytacji:razz: ) - poprzednie kończą się jutro.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46017

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46007

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46002

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45987

:modla: Jednocześnie apeluję by każdy kto może wpłacał na te biedactwa każdą złotówkę-na AFN - z dopiskiem "Na Ligola I Malinkę z "LIGOTY"

Posted

[quote name='majafaja']
jooj, on taki brzydziutki jest:loveu::loveu::loveu:

oboje z Malina to takie dwie pokraki:evil_lol::evil_lol:

oooo wypraszam sobie::mad: to powiem tak: kątowanie ma świetne, grzbiet nie jest karpiowaty, kufa urocza, kolor soczysty-nie jest barczysty ale charakter ma przejżysty!!! to black angel/Ligol:loveu:

Posted

PISAłAM WCZEśNIEJ, ZżE MOJA ZNAJOMA JEST ZAINTERESOWANA LIGOLKIEM,NIESTETY WłASCICIELKA DOMU ,W KTóRYM WYNAJMUJE MIESZKANIE NIE WYRAZIłA NA TO ZGODY. pODAłA TAK BZDURNE POWODY, ZE SZKODA O NICH WSPOMINAC.:mad: JEST NAM BARDZO PRZYKRO. :-( W NIEDLUGIM CZASIE ZNAJOMA BEDZIE MIALA WLASNE MIESZKANIE I MYśLE ZE WTEDY ZAOPIEKUJE SIę JAKOS BIEDą

Posted

[quote name='misiaczek']
Witam :)
Oktawia prosiła mnie,żebym zrobiła banerek z odnośnikami do watku Malinki i Ligola.Po kliknieciu w fotkę Malinki,ukarze się jej wątek a w fotkę Ligola jego watek.

Misiaczek-jak zawsze mogę na Ciebie liczyć-o to mi chodziło-dziękuję pięknie:loveu:
Dzisiaj byłam u Ligola-tak są razem-mają zaciszną izolatkę-2 metry na 3-Liguś i Malinka mają kołderkę i poduszka-zdjęcia zrobię dopiero w poniedziałek-dzisiaj nie mogłam ich zobaczyć-zaś w poniedziałek będzie konsultacja dermatologiczna o godzinie 13-tej więc foty i nowe wieści też będą.
Macie to jak w banku.

Posted

oktawia6 napisał(a):
Jutro jadę w odwiedzinki do Lugusia i Malinki-na godzinę 13-tą-będę obecna przy konsultacji dermatologicznej to i zdjęcia zrobię;)

koniecznie zdjecia!!!