Sara_i_Aris Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Zapomniałam o jeszcze 3 ostatnich zdjęciach: Teraz już naprawdę mykam, może później wejdę na dogo. Quote
Martunia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Pięknie, jak zawsze. :loveu: I jaką ładną kokardeczkę ma Arisek. :) Quote
Anusia & Alutka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Bry Sarus! Superowe foteczki krakowskie :loveu: i Ariskowe :loveu::loveu: i Twoje na nk :loveu::loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Cze Aris:p http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1108.jpg się tak ładnie wita z nami...:loveu: cze Sara:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='PositiveThought']http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1120.jpg oboziuuu :loveu: :loveu: nie wiem,co ja bym z takim nochalkiem zrobiłaaaa :loveu: :loveu: co?! cze Sarus :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Jasne, że do ciebie :p Sztukę aportowania powoli opanowujemy. Aris zaczął przynosić mi ołówki i długopisy :loveu: Jeszcze trochę i w ogóle z łóżka nie będę wstawała :eviltong: Quote
McDzik Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dobry dobry xD Kiedyś kiedyś w 'smiechu warte' była scenka z kolesiem, ktory siedzi w fotelu i ogląda mecz, podchodzi do niego dobreman na tylnych łapach, koles mu mowi, zeby przyniosl piwo, pies na tylnych lapach idzie do lodówki i przynosi w zębach, a na koniec przybijają sobie piątke xD i to nie był fotomontarz xD stare czasy i kręcone takimi prototypami kamer, nawet nie cyfrowymi xD Quote
Avaloth Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 ale on zdolny ! :loveu: a oddaje ci potem te ołówki? :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='McDzik']Dobry dobry xD Kiedyś kiedyś w 'smiechu warte' była scenka z kolesiem, ktory siedzi w fotelu i ogląda mecz, podchodzi do niego dobreman na tylnych łapach, koles mu mowi, zeby przyniosl piwo, pies na tylnych lapach idzie do lodówki i przynosi w zębach, a na koniec przybijają sobie piątke xD i to nie był fotomontarz xD stare czasy i kręcone takimi prototypami kamer, nawet nie cyfrowymi xD Mądry pies :loveu: Czasami to aż mnie dziwi, że one mogą tak wiele. BTW chciałabym to obejrzeć :lol: [quote name='chester07']ale on zdolny ! :loveu: a oddaje ci potem te ołówki? :eviltong: Oczywiście, że oddaje :lol: Szybko załapał o co biega. W wakacje nauczę go innej sztuczki, bo na razie jakoś mi się nie chce :oops: Quote
Martunia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 No ale zdolniacha z Ariska. :cool3: Potrafi już aportować ołówki i długopisy, a jak ładnie je później przynosi zadowolony. ^^ I jak mu ładnie z taką gumeczką. :) Quote
Pegaza Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Cze Sara:p nono to moze do tego programu się z nim zapiszesz jak taki zdolny.. moja tez przynosi ale zabawki do rzucania:roll: milego dnia:p Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Zdolny jest, to prawda, ale nie wykona polecenia, jeśli mu się nie chce :lol: Ariskowi zabawki nudzą się bardzo szybko :lol: Po dzisiejszej zabawie myszka straciła oczka :oops: Quote
Avaloth Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 a które to już urodziny Arisa były ? Oczywiście, że oddaje :lol: Szybko załapał o co biega. W wakacje nauczę go innej sztuczki, bo na razie jakoś mi się nie chce :oops: ależ on zdolny ;) taki mały łebek a tyle mądrości się tam pomieści :evil_lol::loveu: Chester patyki i piłeczki aportuje i przynosi ale oddać nie chce :D a teraz uczę go czołgać się :eviltong: nie dziwię się, też mi się nie chce, ale czasem trzeba ^^ Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Trzecie urodzinki :loveu: Ja go najpierw nauczyłam komendy "podnieś". Trzymał zabawkę w zębach, podkładałam rękę, mówiłam "daj" i zabierałam. Kilka razy powtarzałam i załapał, że musi oddać. W sumie zajęło mi to 1 dzień. Trudniej było go nauczyć przynoszenia zabawki rzuconej, bo nie chciało mu się po nią iść. Na szczęście mamy to już za sobą :lol: Czyż nie jesteśmy do siebie podobni? (dinozaur niestety stracił oczy... wycięłam mu je nożyczkami :lol: nikt by nie chciał dostać takim pluszakiem w twarz) Sznur kojarzy już się tylko z aportem :p Tym dalmatyńczykiem tez się dobrze rzuca... Quote
Martunia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Ale z Arisa zdolny chłopak! :cool3: Widzę, że już nauczył się oddawać, brawo! ;) Uroczo wygląda z tym dinożarłem. :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='PositiveThought']cudne Arisiątko :loveu: ja z moimi muszę perfekcyjnie wyćwiczyć "fuj", czyli wypluwanie... bo z Tośką cwiczymy frisbee i to jest konieczne. spróbuj z Ariskiem, świetna zabawa, jeśli potrafi już aportować. mogę Ci zapodać linka ze stronką na której są takie mniejsze dyski :razz: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1319.jpg :lol: :lol: :lol: przerażający ten dinuś Nie wiem, czy frisbee to coś dla niego. On nie łapie nic w powietrzu, jedynie do piłeczki podskakuje. Mimo to podaj mi stronę na PM, zobaczę jakie mają. [quote name='Martunia']Ale z Arisa zdolny chłopak! :cool3: Widzę, że już nauczył się oddawać, brawo! ;) Uroczo wygląda z tym dinożarłem. :loveu: Dziekuję. Upss... trafiłem w Pańcię :oops: Co się Saruś tak patrzysz? Więcej nim nie rzucę... ... bo mam latającego misia :lol: Quote
Magda Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Jesu ile on ma zabawek:crazyeye: Miki nie patrz, bo mnie jeszcze zamkną za znęcanie się nad psem... Kraków super! Szkoda, że tak mało zdjęć, bo chętnie bym sobie przypomniała. Dawno nie byłam:loveu: Lecę dalej! Quote
Sara_i_Aris Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Mmmm... Madziu :loveu: Nowy avatar i bannerek śliczne, uwielbiam takie :loveu: Możemy Mikiemu kilka zabawek oddać, Arisowi nudzą się bardzo szybko :lol: Jedynie ubóstwia oba dalmatyńczyki, piłeczki, sznur i myszkę. Oj, nie chce mi się wstawiać.. mam ich ponad 200 (a jeszcze od koleżanek się nazbierało :oops:). Przyjedź do mnie, to ci zgram na płytkę :grins: Mój misio :loveu: Quote
tigrunia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hejka Saruś :hand: Śliczne Ariskowe fotki :loveu: Faktycznie dużo ma tych zabawek :razz: Quote
Pegaza Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hej Sara:p a moja Livka to od początku zachęcała nas do rzucania i jak my juz mamy dosc tej zabawy to szczeka okropnie bo ona by tak mogla do znudzenia ciagle latac i przynosi i znow lata i przynosi..:lol: natomiast Pipi tej sie nic nie chce to taki spioch.. jesli chodzi o zabawki hmm nie pokaze Wam mojej ilosci :evil_lol: taa często robie porządki u mojej corki więc ma tego tyle, ze by Was wszystkich obdzielila:roll: Quote
Kasia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Magda_Miki napisał(a): Jesu ile on ma zabawek:crazyeye: Miki nie patrz, bo mnie jeszcze zamkną za znęcanie się nad psem... To mnie pierwszą bo ja co chwilę robie selekcję i na dzień dzisiejszy zostały tylko 2 zabawki :p Cze Saruś! Na razie tylko pozdrawiamy :loveu: (zdjęć nie komentuję bo nie widzę niestety...) Quote
Recommended Posts