Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 madziasto4 napisał(a):Ale rudasek :loveu: Aris będzie goły, Aris będzie goły co ma znaczyc ta ikonka?? czyli Sarus zwracasz Anusiowy honor zakrzyczany kiedys?? Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dobra .. zostało 3-ch .. Tylko Atka - co za Olympus znowu ?? Ze luszczany Olympus ???? :-o Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):co ma znaczyc ta ikonka?? Nic zdrożnego tigrunia napisał(a):Dobra .. zostało 3-ch .. Tylko Atka - co za Olympus znowu ?? Ze luszczany Olympus ???? :-o No luszczany, luszczany. Quote
tigrunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 madziasto4 napisał(a): No luszczany, luszczany. A Ty skąd wiesz ?? :p Dawajcie modela konkretnego a nie ... Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 tigrunia napisał(a):A Ty skąd wiesz ?? :p Dawajcie modela konkretnego a nie ... No przecie szukam dla siebie luszczany, to i Olki luszczane mi się przewinęly przed oczyma. Quote
tigrunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 madziasto4 napisał(a):No przecie szukam dla siebie luszczany, to i Olki luszczane mi się przewinęly przed oczyma. Sie pytam, skąd wiesz, ze Atka miała akurat luszczanki na myśli :cool3: Kurde.. czemu to jest taki trudny wybór, co ?? :placz: Za miesiąc lece i zamierzam od mamci pożyczyć nowe cudo :razz: .. czas ucieka Quote
madziasto4 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 tigrunia napisał(a):Sie pytam, skąd wiesz, ze Atka miała akurat luszczanki na myśli :cool3: Kurde.. czemu to jest taki trudny wybór, co ?? :placz: Za miesiąc lece i zamierzam od mamci pożyczyć nowe cudo :razz: .. czas ucieka No bo przecie lustra szukasz, a nie kompaktu. :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Cześć :calus: [quote name='PositiveThought']zdjęcia świetne są :loveu: jak ja kocham tą ostrość :loveu: [quote name='Martunia']Ahh Arisek jest taki piękny. :loveu: Tylko go podziwiać. :) Prześlicznie na tych zdjęciach wychodzi. :loveu: Dziękuję. [quote name='Anusia & Alutka']czyli Sarus zwracasz Anusiowy honor zakrzyczany kiedys?? Zwracam honor (niezakrzyczany)... [quote name='Kasia']Wrócił już Arisek z salonu SPA? :loveu: Wrócił dopiero po 20. Mam jescze stare zdjęcia... wstawię najpierw je i potem przejdę do teraźniejszych :grins: Quote
tigrunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 madziasto4 napisał(a):No bo przecie lustra szukasz, a nie kompaktu. :cool1: No taa.. ale może Atka o tym nie wie :eviltong: Saruś wstawiaj już te nowe fotki .. ciekawa jestem jak wyłażą z tego Canona :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Nowe :loveu: Wiecie, jak mnie Arisa wąsy denerwują? Takie długie i czarne... nie lubię ich. Quote
Martunia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Witam. :hand: Ahh na tego Ariska napatrzeć się nie można. :loveu: On tak słodko śpi. :) A ja bym tylko Wam słodziła. :cool3: Quote
Kasia Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Uwielbiam piesy krótko po strzyżeniu! Są takie mięciutkie i w ogóle :loveu: Arisek cudnie wygląda :iloveyou: Quote
Anusia & Alutka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://img178.imageshack.us/img178/8580/img0190dx4.jpg aaaaaaaaaaa :loveu: Jaki fajowy, wyglada na bardzo mokry. Pozdro dla Dusia, przy okazji :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Hello :calus: Wstawiam resztę starszych zdjęć Ariska, które czekały na swoją kolej :razz: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_5095.jpg Do pyska mu kwiatkach :p Quote
Sara_i_Aris Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Świnki sympatyczną nazwać nie można :evil_lol: Z miłości ciąga Arisa za wąsy lub kitkę :x Do zdjęć musiałam przekupić ją siankiem. Ogólnie to fajne wyszły. Ja prosiaczki tez uwielbiam :loveu: Fajnie piszczą, mruczą, a Świnka nawet pieje, jak zobaczy Ariska :lol: Quote
Kasia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Moja na dzwięk otwieranej lodówki urządzała okropne głośne piskliwe arie :evil_lol: Wiedziała skubana, ze stamtąd wychodzi sałata, ogórek zielony i pietruszka!!! Quote
Sara_i_Aris Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Świnka lodówki nie słyszy, bo klatkę ma na górze. Ale straszny z niej łakomczuch :-o Ciągle by tylko jadła, i jadła, i jadła, bez końca. Aris mógłby się trochę od niej nauczyć :lol: Pochwalę się, że Arisek umie już aportować :multi: Minus jest taki, że tylko ten sznur :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Cześć :calus: Wkleję zdjęcie... i uciekam :eviltong: Quote
Recommended Posts