Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, nie jestem doskonałym fotografem :cool3: Do doskonałości jeszcze duuużo mi brakuje. Na razie uczę się robić zdjęcia w plenerze, bo ciągle wychodzą mi prześwietlone albo niedoświetlone. Jak już to opanuję, zajmę się fotkami w ruchu :razz: A później będę się uczyła na błędach :lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Sama znalazłaś grupę, czy to oni ciebie?
[/QUOTE]
Konkretnie to zgubiłam się z tatą, a mama została z grupą :lol: Jakoś się później odnaleźliśmy :lol:

[quote name='Kasia']Hej Saruś :lol:

Super plany wakacyjne :loveu:
My też planujemy wypad urlopowy - TZ chce nad morze ja w góry i mamy dylemat :p[/QUOTE]
A jeśli w góry to w które?

Posted

Dzień doberek :calus:

Dzisiaj jest u nas strasznie duszno :shake: Dobrze, że Aris zaliczył już spacerek, bo później ma być jeszcze gorzej :shake:

Aparat to Canon EOS 400D + 18-55 KIT.

Posted

cudne :loveu:
no tak, mogłam się spodziewać lustrzanki przy takich fotkach :loveu: ale też o tobie dobrze świadczy, bo nie każdy umie zrobić dobrym aparatem dobre zdjęcie ;)

Posted

[quote name='madziasto4']
A jeśli w góry to w które?
[/QUOTE]

Mam rodzinę w Karpaczu więc tam pojedziemy :lol:

Cze Sara :lol:
Przyjemnego wypoczynku :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Mam rodzinę w Karpaczu więc tam pojedziemy :lol:

Cze Sara :lol:
Przyjemnego wypoczynku :loveu:[/QUOTE]
Aaa Karpacz :loveu: Chociaż Łukaszkowi pewnie bardziej podobałoby dłubanie w piasku na plaży :evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Aaa Karpacz :loveu: Chociaż Łukaszkowi pewnie bardziej podobałoby dłubanie w piasku na plaży :evil_lol:
[/QUOTE]

Zapewne tak ale dla mnie to nie był by odpoczynek tylko pilnowanie i ganianie za Nim ;)
Więc wole jechać w góry i spędzić ten wolny czas w ruchu a nie na plaży patrząc z zazdroscia jak inni się opalaja a ja spalam kalorie biegając za dzieckiem :p

Posted

Cześć!

Wczoraj wróciliśmy, bo pogoda beznadziejna. Zdjęć żadnych do pokazania nie mam, bo byłam bez Arisa, z przyjaciółmi. To teraz przejdę do pochwalenia się:

Dostałam się do szkoły i klasy, którą zanazczyłam jaką pierwszą - kl. humanistyczna :multi: Klasa zapowiada się super, same kujony :cool3: Ogólnie były ponad 2 osoby na jedno miejsce, ja jestem jako 17/71. Nie będę narzekała, najważniejsze, że się dostałam.

Próg punktowy wynosił 141.33 pkt. Wszyscy, czyli 30 osób, mają świadectwa z czerwonym paskiem - jesteśmy na równi z klasą fizyczną. Jest 26 dziewczyn i tylko 4 chłopaków - najmniej z przyszłych klas I :razz: Nikt z mojej klasy ze mną nie będzie chodził (ogólnie dostały się jeszcze 2 osoby, ale każda do innej klasy) :roll: Wśród klas I - 240 uczniów - tylko 15 jest bez paska :razz: Fajnie, prawda?

Pochwaliłam się, to teraz uciekam :lol: Będę w pon z nowymi zdjęciami.

Miłego weekendu :calus: