Martunia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Jej, te zdjęcia są wspaniałe! Jesteś doskonałym fotografem, powiem Ci. :cool3: Ahh te Arisiątko słodkie moje. :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Nie, nie jestem doskonałym fotografem :cool3: Do doskonałości jeszcze duuużo mi brakuje. Na razie uczę się robić zdjęcia w plenerze, bo ciągle wychodzą mi prześwietlone albo niedoświetlone. Jak już to opanuję, zajmę się fotkami w ruchu :razz: A później będę się uczyła na błędach :lol: Quote
madziasto4 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Sama znalazłaś grupę, czy to oni ciebie? [/QUOTE] Konkretnie to zgubiłam się z tatą, a mama została z grupą :lol: Jakoś się później odnaleźliśmy :lol: [quote name='Kasia']Hej Saruś :lol: Super plany wakacyjne :loveu: My też planujemy wypad urlopowy - TZ chce nad morze ja w góry i mamy dylemat :p[/QUOTE] A jeśli w góry to w które? Quote
Avaloth Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_2254.jpg a co to takiego ? :eviltong: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_2412.jpg cudowne :loveu: :loveu:naprawdę robisz śliczne fotki :) to wygląda jak z jakiejś gazety czy czegoś takiego, a Aris jak urodzony model ^^ a jaki masz aparat, jeśli mogę wiedzieć?:cool3: Quote
Martunia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Oj nie bądź taka skromna. :cool3: Naprawdę bardzo mi się Twoje zdjęcia podobają! Quote
Sara_i_Aris Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Dzień doberek :calus: Dzisiaj jest u nas strasznie duszno :shake: Dobrze, że Aris zaliczył już spacerek, bo później ma być jeszcze gorzej :shake: Aparat to Canon EOS 400D + 18-55 KIT. Quote
Avaloth Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 cudne :loveu: no tak, mogłam się spodziewać lustrzanki przy takich fotkach :loveu: ale też o tobie dobrze świadczy, bo nie każdy umie zrobić dobrym aparatem dobre zdjęcie ;) Quote
madziasto4 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 U nas też dzisiaj okropnie duszno... http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_2488.jpg Ale Ariskowi ogon powiewa na wietrze :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 To znowu ja :razz: Wpadam dorzucić trochę zdjęć i idę się pakować - wracam za tydzień. Quote
Kasia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='madziasto4'] A jeśli w góry to w które? [/QUOTE] Mam rodzinę w Karpaczu więc tam pojedziemy :lol: Cze Sara :lol: Przyjemnego wypoczynku :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Chciałabym pojechać do Karpacza :loveu: My zawsze jeździmy tylko w Tatry, przydałaby się jakaś mała zmiana :razz: Quote
madziasto4 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Kasia']Mam rodzinę w Karpaczu więc tam pojedziemy :lol: Cze Sara :lol: Przyjemnego wypoczynku :loveu:[/QUOTE] Aaa Karpacz :loveu: Chociaż Łukaszkowi pewnie bardziej podobałoby dłubanie w piasku na plaży :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='madziasto4'] Aaa Karpacz :loveu: Chociaż Łukaszkowi pewnie bardziej podobałoby dłubanie w piasku na plaży :evil_lol: [/QUOTE] Zapewne tak ale dla mnie to nie był by odpoczynek tylko pilnowanie i ganianie za Nim ;) Więc wole jechać w góry i spędzić ten wolny czas w ruchu a nie na plaży patrząc z zazdroscia jak inni się opalaja a ja spalam kalorie biegając za dzieckiem :p Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cze Sara :loveu: Wypoczywaj i zdjęcia pstrykaj :lol: Quote
Kasia_zg Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Wtaj Saro :) Gdziekolwiek jesteś korzystaj z wypoczynku jak najlepiej i przywieź nam dużo foteczek:lol: Quote
Avaloth Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 śliczne, jak zwykle :loveu::loveu: wracaj szybciutko i baw się dobrze :) a raczej na odwrót :D Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Arysiek slodziak Karpacz sliczny polecam!!!:p Quote
Sara_i_Aris Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Cześć! Wczoraj wróciliśmy, bo pogoda beznadziejna. Zdjęć żadnych do pokazania nie mam, bo byłam bez Arisa, z przyjaciółmi. To teraz przejdę do pochwalenia się: Dostałam się do szkoły i klasy, którą zanazczyłam jaką pierwszą - kl. humanistyczna :multi: Klasa zapowiada się super, same kujony :cool3: Ogólnie były ponad 2 osoby na jedno miejsce, ja jestem jako 17/71. Nie będę narzekała, najważniejsze, że się dostałam. Próg punktowy wynosił 141.33 pkt. Wszyscy, czyli 30 osób, mają świadectwa z czerwonym paskiem - jesteśmy na równi z klasą fizyczną. Jest 26 dziewczyn i tylko 4 chłopaków - najmniej z przyszłych klas I :razz: Nikt z mojej klasy ze mną nie będzie chodził (ogólnie dostały się jeszcze 2 osoby, ale każda do innej klasy) :roll: Wśród klas I - 240 uczniów - tylko 15 jest bez paska :razz: Fajnie, prawda? Pochwaliłam się, to teraz uciekam :lol: Będę w pon z nowymi zdjęciami. Miłego weekendu :calus: Quote
tigrunia Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cze Sarka :multi: Witam się po-urlopowo :placz: Quote
Recommended Posts