Sara_i_Aris Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dzień doberek :calus: Wpadam na chwilkę i idę ponadrabiać wasze galerie :p Pokażę wam jeszcze tylko róże, które dałam mojej mamie :loveu: Quote
Kasia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 madziasto4 napisał(a): Cze Sarka, ładne te fotki z Canona :loveu: Dopiero teraz mogłam obejrzeć i przyznaję Madźce rację :loveu: Ja swojej mamie kupiłam pięknego storczyka :loveu: Haha, same storczyki wszędzie się przewijają.... Quote
Kasia_zg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witaj Saruś:) Prześliczne focie, zdolny chopak z Ariska :loveu: A kolor różyczek piękny:lol: Quote
Sara_i_Aris Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Cześć :p Dzisiaj nie poszłam do szkoły, bo nauczyciele strajkowali :razz: Spędzić 6 godz. w klasie nic nie robiąc jakoś mnie nie bawi... a mama i tak pozwoliła mi zostać :loveu: Po prostu żyć nie umierać :cool3: Kasiu, mi się kolor różyczek również podoba :loveu: Jako że kupywałam dwa bukieciki (jeden dla mnie, drugi dla koleżanki), dla swojej mamy wybrałam te różowe :lol: Domyślne osoby zgadną, co Aris chciał robić z serduszkiem :eviltong: "Nie, nie rzucaj mi kaczuszki!" "Pff... i tak się nią nie będę bawił :obrazic:" Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A ja chyba wiem! Chciał je 'złamać'. :cool3: No różyczki i kwiatuszkki piękne. :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Martuś, chyba nie... To co chciał zrobić jest dozwolone od lat 18, do pokazania po 22:00 :cool3: Dawno nie było takiego zdjęcia :loveu: Quote
Martunia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A no to już wiem. :diabloti: Jak słodko wygląda jak ziewa. :loveu: Co oczywiście nie znaczy, że jak nie ziewa, to nie jest słodki. :cool3: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1442.jpg Ale słodziak :loveu: Quote
Kasia_zg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :turn-l:Hihi Arisek zboczuś mały hihi:evil_lol: Rozczochrany z jezorkiem cudeńko kochane:iloveyou: Quote
Pegaza Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Cze Sara:p ale na fotce raczej ja gryzc chcial:eviltong: tez taką fotke zrobilam rozczochraną musze dzis Fidlastej zgrac.. Quote
Sara_i_Aris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Cześć :cool3: Widzę, że rozczochrany Arisek się spodobał :multi: Bez kitki :cool3: Quote
Kasia_zg Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Bry Saruś :) Druga fotka mnie powaliła ten fryz jest odlotowy:evil_lol: Wymizaij tego słodziaka odemnie :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Zawsze po zdjęciu kokardki śmiesznie układają mu się włoski :lol: Okropne jest to zdjęcie, nawet nie wiem, po co je wstawiam... Pierwsze próby na MF :razz: Quote
Guest Agata_B Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1481.jpg Jakie cudne czarne wielkie oczy! :loveu: Quote
Kasia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Dobry Saruś i poczochrany Arisku :loveu: Gdzie sie podziewacie? Quote
Sara_i_Aris Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Cześć wszystkim :p [quote name='Agata_B']http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1481.jpg Jakie cudne czarne wielkie oczy! :loveu: Cały urok yorków :loveu: Agatko, kiedy będziesz miała yorka? [quote name='Kasia']Dobry Saruś i poczochrany Arisku :loveu: Gdzie sie podziewacie? Cześć Kasiu. Nigdzie się nie podziewamy... zdjęć żadnych nie miałam. Postanowiłam już w domu ich nie robić, bo muszę wtedy używać lampy, a nie lubię jej :shake: Chyba, że bedzie takie ładne światełko jak dzisiaj :loveu: [quote name='PositiveThought']cześć Saruś :loveu: Arisek najsłodziej wygląda poczochrany, chyba po przebudzeniu? :loveu: Nie, po zdjęciu kokardki :lol: O 22:00 zachcialo mu się bawić, co mnie strasznie zdziwiło, bo o tej godzinie to zazwyczaj psa nie mogę obudzić :-o Lubię takie zdjęcia :loveu: Gdybym tylko umiała je jeszcze robić :razz: Quote
Sara_i_Aris Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Gdybym robiła selekcje, które zdjęcia są nawet nawet, to w galerii świeciłyby pustki :lol: Dzisiejsze nie są takie złe, gdyby nie przepalenia i jakiś inny kadr :hmmmm: Znawcy na pewno znajdą więcej błędów. Quote
Martunia Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Jej te zdjęcia są cudowne. :loveu: Same cuda. :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 Dzięki dziewczyny :loveu: Mam jeszcze dwa: Quote
Guest Agata_B Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cały urok yorków :loveu: Agatko, kiedy będziesz miała yorka?No dokładnie :loveu: Śliczne nowe fotki:) Zapytaj się moich rodziców :/ Na prawdę wkurr..rzają mnie te ich ''obiecanki cacanki'' ;/ Quote
Recommended Posts