Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cze Saruś :lol: Zdjęć nie widzę, obejrze se je w chałupie...kiedyś bo ostatnio prawie wcale w domu na kompie nie siedzę :roll: Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Kasiu, wgrałabym przez fotosika, ale nie chce on ze mną współpracować :-( Odświeżanie nic nie daje? Może zablokowali ci PhotoBucket, bo nie jest polski... Wstawiam jeszcze trochę Ariska i znowu uciekam ;) Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Zablokowali ;) W pracy to jeszcze ino z fotosika mogę coś obejrzeć.... Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A ja tak się z fotosikiem nie lubię :shake: Wisienki straciły na jakości poprzez zmniejszenie w IrfanView... Quote
Kincia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A to nie są czeresnie xD? Mmmmm:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Masz rację Kincia, to są czereśnie... ale ja i tak na wszystkie mówię wisienki :grins: Wybywamy na działeczkę, ale jutro jeszcze zajrzymy :p To jeszcze zdjęcia z wycieczki. Wygrzebałam te najładniejsze, bo jeszcze wam ich nie pokazywałam. Praha, czy jak kto woli - Praga :loveu: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hihi zgubiłam się kiedyś na moście Karola w Pradze :evil_lol: Quote
Martunia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej :) Śliczny Arisek, słodko się oblizuje. :loveu: I jakie artystyczne zdjęcia czereśni i z wyjazdu. ;) Quote
Pegaza Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej /Sara:p taka czeresienke by się zjadło:eviltong: u mnie znow Soma ładnie na fotkach wychodzi bo reszta to...eh Quote
MAREA SHAPIRO Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ojej Praga cudna!!! ja tez chce w tym roku lub w przyszlym jak czasu (keszu hihi) starczy! super foty!:p Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Czesc Sarus :multi: Widze ze zarowno z Ariskiem jak i z aparatem nie rozstajesz sie na krok i baaaardzo dobrze, bo mialam co ogladac hihih :loveu: Arisek w fiolemantowej kokardeczce wyglada tak slodko, ze nie trudno posadzic go o suczke hihih :loveu: Zdjecia z Pragi piekne, moi rodzice tez tam byli w zeszly weekend i rowniez wrocili z mnostwem pikenych fotek. W pradze jest CO fotografowac - cudne miejsce :loveu: Pozdrawiam Quote
koregra Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hej Sara i Arisek :loveu: U was to zawsze superaśne fotki są - jest co podziwiać. Super ujęcia:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Witam weekendowo :p [quote name='madziasto4']Hihi zgubiłam się kiedyś na moście Karola w Pradze Sama znalazłaś grupę, czy to oni ciebie? [quote name='Martunia']Hej Śliczny Arisek, słodko się oblizuje. I jakie artystyczne zdjęcia czereśni i z wyjazdu. Dziękuję Martusiu :loveu: [quote name='Pegaza']Hej /Sara taka czeresienke by się zjadło u mnie znow Soma ładnie na fotkach wychodzi bo reszta to...eh To zakładaj Somie galerię :cool3: [quote name='MAREA SHAPIRO']ojej Praga cudna!!! ja tez chce w tym roku lub w przyszlym jak czasu (keszu hihi) starczy! super foty! Tak, Praga jest cudowna. Nie da się nie zakochać w tym mieście. W tym roku też planuję tam pojechać, sama z rodziną, na spokojnie. [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS]Czesc Sarus[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Widze ze zarowno z Ariskiem jak i z aparatem nie rozstajesz sie na krok i baaaardzo dobrze, bo mialam co ogladac hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Arisek w fiolemantowej kokardeczce wyglada tak slodko, ze nie trudno posadzic go o suczke hihih[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zdjecia z Pragi piekne, moi rodzice tez tam byli w zeszly weekend i rowniez wrocili z mnostwem pikenych fotek. W pradze jest CO fotografowac - cudne miejsce[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam[/FONT] Nawet w czarnej posądzają go o suczkę :lol: [quote name='koregra']Hej Sara i Arisek U was to zawsze superaśne fotki są - jest co podziwiać. Super ujęcia Dziękuję Kamilko :loveu: Może ktoś ma ochotę na truskawki? Quote
Pegaza Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Halo Sara:p truskawek mam pelen zamrazalnik więc podziekuje tym razem...:lol: a Ty siedzisz w domku nigdzie sie nie wybierasz na urlopik? Quote
Sara_i_Aris Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Wybieram się, nie będę siedziała w domu. Wakacyjne wyjazdy zaczną się od poniedziałku ;) Mamy w planach góry, polskie i hiszpańskie morze oraz mazury. Quote
Martunia Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Hej Saruś. :hand: Widzę, że masz bardzo ciekawe plany na wakacje. ;) Mmm... moje ulubione truskawki! :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Wakacje, więc trzeba korzystać z życia. Aris będzie jedynie z nami nad morzem (jeśli nie zdecydujemy zrobić wycieczki do Danii) i na Mazurach. Quote
Avaloth Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Witamy, po kolejnej dłuższej przerwie :evil_lol: my już tak mamy w zwyczaju że u niektórych bywamy w dużych odstępach i potem nadrabiamy.. :eviltong: naoglądałam się trochę Arisiątka :loveu: i te czereśnie śliczne :) fajne w Pradze domki są :evil_lol: Mizianka dla Ariska ;) Quote
Kasia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Hej Saruś :lol: Super plany wakacyjne :loveu: My też planujemy wypad urlopowy - TZ chce nad morze ja w góry i mamy dylemat :p Quote
Sara_i_Aris Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='PositiveThought']cześć Saruś :loveu: u Ciebie tu owocowa dżampreza :loveu: ale Ty masz fajne te te bibelociki w domciu :razz: http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_1929.jpg uwielbiam takie. Wiem, mi się też podobają :loveu::lol: Ja też, tylko szkoda, że źle wykadrowałam :roll: [quote name='Kasia']Hej Saruś :lol: Super plany wakacyjne :loveu: My też planujemy wypad urlopowy - TZ chce nad morze ja w góry i mamy dylemat :evil_lol: Najlepiej wybrać się w dwa miejsca :lol: Tydzien w góry i tydzień nad morze (albo jakoś inaczej to rozplanować). Quote
Kasia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] Najlepiej wybrać się w dwa miejsca :lol: Tydzien w góry i tydzień nad morze (albo jakoś inaczej to rozplanować). [/QUOTE] To dwa krańce Polski więc mam nadzieje, że postawie na swoim i nie będziemy musieli kombinować ;) Quote
Kasia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Sara_i_Aris'] http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_2325.jpg Śliczności małe kochane :loveu: Quote
Recommended Posts