Pegaza Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cze Sara:p czy ja dobrze widze czy Aris ma jaśniejszy grzbiet i wydaje mi się jakby mu włos zgęścial po tym cięciu... miłego urlopowania...:p Quote
Anusia & Alutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A Alicja tym razem jest stalowa, a w tamtym roku to byl zenski Mikulinski. Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cześć Saruś :) Arisek :loveu::loveu::loveu:Faktyczne zjaśniał mu grzbiecik a przynajmniej tak na fotkach widać...słodziak malutki ta jego kiteczka jest fajowa:loveu: Pozdrowionka;) Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ach te Ariskowe nasycone kolory:loveu: Skąd on ma taki barwnik! Pozdrawiamy słonecznie w ten piękny dzionek:multi: Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Cześć :calus: Chcę się pochwalić, że od dzisiaj jestem właścicielką Canona EOS 400D :multi: Gdyby nie rodzice, którzy się dołożyli, to czekałabym jeszcze bardzo długo :lol: Ariskowi faktycznie włoski zgęściały i grzbiecik śmiesznie wygląda :lol: Raczej nie po cięciu tak się zmienił, tylko dlatego, że w końcu normalnie je. Jeszcze 2 lata temu jadł jak wróbelek i ważył zaledwie 1,7 kg :-o Teraz trafiliśmy w gust, bo odkąd jada swoje puszki pomieszane z suchą karmą, to ani razu mu nie zbrzydło :loveu: I nie choruje, a to też wpłynęło na jego wygląd (miał chory żołądek i ciągle wymiotował). Zdjęcia z kompaktu :grins: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No to gratki z nowego nabytku :multi: Ma już imię? :evil_lol: No, to teraz pisz jak się sprawuje, i co zaważyło na tym, że jednak 400d, a nie 450 :cool1: W sumie szkoda, że nie pierwsza nie wybrałaś 450d:evil_lol:, powiedziałabyś mi czy warto kupić, a tak to ja nadal myślę który wybrać :lol: Arisiak cudny taki roześmiany :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 PositiveThought napisał(a):cześć Saruś :loveu: gratuluje i zazdroszczę, ja na swoje szczęście poczekam jeszcze do 20 czerwca, mam nadzieję, że szybko zleci :mdleje: ile ja bym dała za to, żeby mój Dydek jadł normalnie :shake: a fotki śliczne, słoneczne :loveu: Cześć Atka! A jaki będziesz miała? Nikona D80? Tak mi się chyba o uszy obiło... Aris normalnie je, ale w małych ilościach :diabloti: Jedna mała puszeczka starcza mu na cały dzień, a i tak czasem zostawia. Ostatnio jakaś kobieta go głaskała i tak powiedziała: "A co on taki chudziutki? Nie chce jeść?". Najgorsze są jego łapki, bo same kości :shake: I dlatego nie lubię go całego macać w poszukiwaniu kleszczy, bo nie wiem, czy to jakiś robal, czy kość :evil_lol: madziasto4 napisał(a):No to gratki z nowego nabytku :multi: Ma już imię? :evil_lol: No, to teraz pisz jak się sprawuje, i co zaważyło na tym, że jednak 400d, a nie 450 :cool1: W sumie szkoda, że nie pierwsza nie wybrałaś 450d:evil_lol:, powiedziałabyś mi czy warto kupić, a tak to ja nadal myślę który wybrać :lol: Arisiak cudny taki roześmiany :loveu: Imienia jeszcze nie ma :lol: Na razie ładuje się akumulator i nie mogę się w nim pełni nacieszyć, buuu :-( Na 400D zaważyła cena, bo jako osoba ucząca się, a nie pracująca, to mogę tylko pomarzyć o 450D, ech... Gdyby rodzice się dołożyli troche więcej, to teraz pewnie bym się cieszyła tym drugim :lol: Ale nie narzekam, bo o 400D słyszałam naprawdę dobre opinie. Madzia, a na forum Canon Board byłaś? Jeśli nie, to wejdż tam i poczytaj - naprawdę warto. Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Sara_i_Aris napisał(a): Imienia jeszcze nie ma :lol: Na razie ładuje się akumulator i nie mogę się w nim pełni nacieszyć, buuu :-( Na 400D zaważyła cena, bo jako osoba ucząca się, a nie pracująca, to mogę tylko pomarzyć o 450D, ech... Gdyby rodzice się dołożyli troche więcej, to teraz pewnie bym się cieszyła tym drugim :lol: Ale nie narzekam, bo o 400D słyszałam naprawdę dobre opinie. Madzia, a na forum Canon Board byłaś? Jeśli nie, to wejdż tam i poczytaj - naprawdę warto. Tak, mam to forum zapisane w zakładkach, przeglądałam wątki tak po łebkach, a dokładniej poczytam jak już będzie po wszystkim :p Znaczy po maturze:p Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Gratulejszyn! :multi: Fotki cudne, kolorowe i roześmiane!!! Pięknieje Ci ten Twój mały kawaler :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 madziasto4 napisał(a):Tak, mam to forum zapisane w zakładkach, przeglądałam wątki tak po łebkach, a dokładniej poczytam jak już będzie po wszystkim :p Znaczy po maturze:p No tak, ty przecież po maturze kupujesz :loveu: PositiveThought napisał(a):dokładnie :loveu: ja to się bardzo, bardzo uparłam. bo podobno Nikon D80 i Canon 400d są na tym samym levelu, Nikon droższy, a ja zdania nie zmieniam... może gdybym kupowała z własnych pieniędzy, to miałabym inne podejście... luszczana ma być nagrodą za ukończenie gimnazjum/dostanie się do dobrego LO. no i git :loveu: ten akumulator straaaaaasznie długo się ładuje, nie? ładuj się szybciej, my chcemy fotki obejrzeć! Ja kupowałam z własnych i dlatego padło na Canona :lol: Ale zastanawiałam się między 400D, 450D i właśnie D80. Długo... ale może jeszcze nie naładowanym do końca dam radę zrobić zdjęcie? Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Kasia napisał(a):Gratulejszyn! :multi: Fotki cudne, kolorowe i roześmiane!!! Pięknieje Ci ten Twój mały kawaler :loveu: Aż się zawstydziliśmy :oops: Rozumiem, że wcześniej był brzydki, teraz wygląda trochę lepiej, ale nadal nie jest ładny? :megagrin: PositiveThought napisał(a):na pewno da radę, ale czy tam nie jest tak jak z tymi komórkowymi? że najpierw naładowujesz na full, potem trza rozładować i potem już normalnie? mój kolega tak musiał. tak mu powiedzieli w sklepie. Wiesz, że nie wiem? :hmmmm: Trochę kwiatków: Quote
Martunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Witaj, Saruś. :) O Arisek bardzo ładnie wyszedł na tych zdjęciach, które robiłaś swoim nowym aparatem. :) :loveu: Ja właśnie się zastanawiam nad kupnem nowej cyfrówki, ale nie mam pojęcia, jaka by była dla mnie odpowiednia. :shake: Polecasz mi jakąś? :cool3: Dobrze, że Ariskowi lepiej, teraz jak więcej je o wiele lepiej wygląda. :) Wcześniej taki chudy troszkę był, a teraz... po prostu przystojny chłopak. :cool3: I bardzo ładne zdjęcia przyrody, tych kwiatów. :) Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Zdjęć robionych lustrem jeszcze nie wsawiałam, ale dziękuję za miłe słowa :lol: Co do cyfrówki to polecam dwie firmy: Canon i Nikon. Obydwie są naprawdę godne uznania. Dotychczas robiłam zdjęcia Canonem PowerShot A540 i jestem zadowolona :loveu: Z Nikonami styczność miałam, ale jako, że sama nie miałam okazji go mieć, to chyba nie za bardzo ci mogę pomóc. On nadal jest chudy :lol: Po prostu ma gęstszy włos i dlatego wygląda bardziej, hmm... okazale? Trzebaby go podotykać, a wtedy zapewniam, że każda z was by się go wystraszyła :evil_lol: Pierwsze zdjęcia 400D :multi: Tylko dlaczego Arisek jest rudy :x Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_0002.jpg No Oskarek jak w mordę strzelił :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Madziu, też tak samo zareagowałam :lol: Właśnie szukałam Oskarka, żeby porównać kolorki (mam nadzieję, że Daga się nie pogniewa): http://img526.imageshack.us/img526/6381/img0303hs8.jpg Oskarek ma białą bródkę, dopiero teraz zauważyłam :lol: "Stare" zdjęcia: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zdjęcia nowym sprzęciochem fajowe :lol: Ariska nie zachwalam bo już nie wiem jak. Jest cudowny :loveu: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 No i nic o D60 nie gadają :cool1: Musze jeszcze looknąć na ceny tych Canonów waszych ..ahhh ciężki wybór :shake: Dobrze, ze lista do 4-ch okrojona :p Aisek faktycznie jak Oscarito :loveu: Śliczny chłopak wśród zieleni :loveu::loveu: Quote
Pegaza Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Cze Sara:p gratuluje udanego zakupu pstrykaj fotki bo masz przystojnego modela:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Cześć wszystkim :calus: Wpadłam do was z nowymi zdjęciami :loveu: Dopiero uczę się wszystkich funkcji, więc jak zobaczycie pomarańczowego Arisa, to nie krzyczcie :oops: Co sie tyczy Ariska... dzisiaj pojechał na strzyżenie do YC. Jak już wróci, to zrobię mu zdjęcia w nowej fryzurce. Beatko, pisałam już w twojej galerii, a nawet w Atki, że D60 nie ma wbudowanego silnika AF, więc nie bierz go pod uwagę. Widzicie ten stalowy pasek na jego grzbiecie? To nie wina zdjęcia, on naprawdę go ma :lol: Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ale rudasek :loveu: Aris będzie goły, Aris będzie goły Quote
Sara_i_Aris Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Chciałam go znowu zapuścić... ale spodobał mi się w krótszej fryzurce :loveu: Quote
Martunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ahh Arisek jest taki piękny. :loveu: Tylko go podziwiać. :) Prześlicznie na tych zdjęciach wychodzi. :loveu: Quote
Recommended Posts