Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']A nie o Torku pisalas?
A faktycznie, nie.
No to o niego mi wlasnie chodzilo.
Juz sie przyzwyczailam, ze Masterczyslaw jest tak po macoszemu traktowany :evil_lol: i nigdy o nim nie gadasz, to zem myslala ze znowu o Torku mowa :evil_lol:[/QUOTE]
Po jakiemu macoszemu! [img]http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif[/img]

Posted

[quote name='madziasto4']Po jakiemu macoszemu! [img]http://www.pic4ever.com/images/2mo5pow.gif[/img][/QUOTE]

No tak tak.
Fotki spacerowe tylko Toro ma wiec wnioskuje ze Masterek nie wycodzi na spacery...
I wogole cala reszta tyz na to wskazuje ze po macoszemu traktowany :evil_lol:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']No tak tak.
Fotki spacerowe tylko Toro ma wiec wnioskuje ze Masterek nie wycodzi na spacery...
I wogole cala reszta tyz na to wskazuje ze po macoszemu traktowany :evil_lol:[/QUOTE]
To co ja mam dopiero o szczotach myśleć?? Jak one bidne zdjęciów wcale nie mają w galeryjce!!

Posted

[quote name='madziasto4']To co ja mam dopiero o szczotach myśleć?? Jak one bidne zdjęciów wcale nie mają w galeryjce!![/QUOTE]

Bo to Alutkowa galeryja to raz, a dwa ze szczoty sie focic nie chca.
Biegaja i albo tylko glowa albo tylko doopa na zdjeciu :roll: albo smuga jeszcze...

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']
Bo to Alutkowa galeryja to raz, a dwa ze szczoty sie focic nie chca.
Biegaja i albo tylko glowa albo tylko doopa na zdjeciu :roll: albo smuga jeszcze...
[/quote]

Ale nawet Alutki w niej jak na lekarstwo...:shake:

Czemu ja myślałam, że Ty Madźka gotowane też im dajesz? Wcześniej chyba dawałaś, co nie? :roll:

Dobry Saruś :lol:

Posted

[quote name='Kasia']
Czemu ja myślałam, że Ty Madźka gotowane też im dajesz? Wcześniej chyba dawałaś, co nie? :roll:
[/QUOTE]
Taaa, przez jakiś czas obaj jedli gotowane, ale stopniowo zamieniałam gotowane na suche i teraz tyko kulki jedzą.
Czasami twarożek, żółtko, owoce, marchewkę...Na wakacjach Master dostawał kiedyś chleb z żółtym serem jak nie chciał jeść...

Posted

[CENTER][I][COLOR=navy]Jak tak czytam co jedzą wasze psiaki to Wam zazdroszcze. U nas nie jest tak kolorowo Mati jest na suchym bo gotowanego wcale nie chciał jeść ale żeby choć troszke zjadł to musze mu do suchego wkroić odrobinke gotowanego kurczaka a i tak trzeba udawać ze mu sie zabiera jedzonko zeby zaczoł wogóle jeśc czasami zdarza sie że oprózni całą miseczke w południe ale już drugą którą dostaje pod wieczór nieraz nie ruszy albo tylko złapie troche. Serki pod każdą postacią zakopuje bo to nie jadalne ale ostatnio polubł marchewke to już jest sukces. Zaczełam przechodzić na Royala już dla dorosłych psów ale on wyjadywał juniora a te wieksze kuli zostawiał nie chce tego wogóle ruszyć a tu już wkońcu czas przejsc na dorosłe a tu buuu :-([/COLOR][/I]
[I][/I]
[I][COLOR=navy]Cześć Saro :loveu:Tulasie dla Was gorace:calus:[/COLOR][/I][/CENTER]

Posted

[quote name='madziasto4']
Taaa, przez jakiś czas obaj jedli gotowane, ale stopniowo zamieniałam gotowane na suche i teraz tyko kulki jedzą.
Czasami twarożek, żółtko, owoce, marchewkę...Na wakacjach Master dostawał kiedyś chleb z żółtym serem jak nie chciał jeść...
[/quote]

Fidel zaś suchego nie che. Ma je cały czas w misce ale nawet nie ruszy, czasami zje troche z ręki.
Tak więc ja mu gotuje albo kupuje puszki, ale to też muszę szukać takich lepszych bo nie zawsze je zje :shake:
Co do chleba to też czasami mu dam jak juz nie wiem co innego podać żeby zjadł, też z serem albo z pasztetem.

Posted

Jesoo co wy macie za problemy ?? :crazyeye: Takie duze psy i takie wybredne :evil_lol: Jessi wciana chrupki aż jej sie uszy trzęsą :loveu: Nigdy nie miałam z tym problemu :multi:

Posted

Ja miałam problemy z jedzeniem Mastera dopóki był jedynakiem, jak zjawił się wszystko-jedzący i nie-tylko-swoją-porcję-jedzący, to Master się ocknął po jakimś czasie i chciał, nie chciał zjadał (chociaż początkowo było mu wsio ryba cz mu Toro zje czy nie).
A teraz, po kastracji to żadnego problemu nie ma na razie z Masterem i mam nadzieję, że już tak zostanie.

Posted

ale mnie dawno nie było..
super ten filmik jest :D Aris to ma dobrze, bo mały to gdzie kulka nie wleci to ją dosięgnie, mój byczor jak lata za zakrętką to krzesła wywraca :evil_lol:
i śliczne te starsze fotki z łośkiem :) :loveu:
mizianko dla Ariska :eviltong:

Posted

Cześć :calus:

Pora coś napisać, bo ostatnio tylko zaglądałam, ale nie miałam weny i... żadnych zdjęć :oops: Nie wiem, kiedy będą, bo jeszcze nie chodzimy na działkę (a tylko tam mogę luzem puścić Arisa), a w domu nie lubię ich robić.

[quote name='Kasia']Goopkował goopkował ale na końcu samym ze smakiem i chrupaniem skonsumował :loveu:[/quote]
Do pierwszego chrupka nigdy nie ma zaufania :lol:

[quote name='koregra']Cori tak zjada ciruska :loveu:[/quote]
Nie wiem co to jest cirusek :hmmmm:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Rozkoszy głuptasek z niego przesłodki:loveu:[/COLOR][/I]

[I][COLOR=#000080]Cześć Saro :)[/COLOR][/I][/CENTER]
[/quote]
Cześć Kasiu.

[quote name='madziasto4']Prawda :p Teraz już nie pamiętam kiedy grymasił, zajada bez proszenia :p[/quote]
Doczekam się kiedyś takiego momentu? :modla:

[quote name='Pegaza']Cze Sara milego dnia:p[/quote]
[quote name='koregra']Dobry dzionek :loveu:[/quote]
Cześć.

[quote name='chester07']ale mnie dawno nie było..
super ten filmik jest :D Aris to ma dobrze, bo mały to gdzie kulka nie wleci to ją dosięgnie, mój byczor jak lata za zakrętką to krzesła wywraca :evil_lol:
i śliczne te starsze fotki z łośkiem :) :loveu:
mizianko dla Ariska :eviltong:[/quote]
Nie doceniasz Arisa :lol: Gdziekolwiek mu kulka wleci, a nie uda mu się jej wyciągnąć, to podbiega do mnie i szczeka, żebym to ja ją wyciągnęła. Także żadne zabawki typu kong nie wchodzą w grę :cool1:

[quote name='MAREA SHAPIRO']widzialam filmik
wow wcale nie jest taki maly chyba...
super sie rusza jest bardzo zywy :)
Lizzy od Meli:loveu:[/quote]
Nie jest taki mały, ma 21 cm wysokości (ma małego garba, więc bez niego pewnie 19-20 cm). Tutaj na forum są mniejsze yorki, np. Corinka. Na spacerach natomiast spotykamy 2x takie jak on :-o Mniejszego tylko raz, yorka mojej koleżanki, już kiedyś zdjęcia wstawiałam.

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']

Nie wiem co to jest cirusek :hmmmm:
[/quote]

[URL]http://www.krakvet.pl/food-cirrus-witaminowy-dodatek-siersc-srednich-malych-psow-puszka-400g-p-5599.html[/URL]