Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sidnej nie wygląda na chorego, ale badania warto zrobić.

Lepiej, żeby psiak był szczupły, niż za gruby. ;) Jedne psy jedzą niewiele, a wyglądają jak baryłki, a inne obżerają się bezkarnie i są szczupłe. U Sidneja przydałby się kilogram więcej, ale jak nie przytyje, to też nic się nie stanie. Najważniejsze, żeby był zdrowy.

Posted

[quote name='hop!']Najważniejsze, żeby był zdrowy.[/QUOTE]
I na zdrowego wygląda. Wszystko u niego OK.
Nie rozumiem go - taki upał, a on na dwór chce wyjść zamiast w chłodnym boksie siedzieć;)

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229809-Buba-zaniedbana-przez-pseudofundacj%C4%99-mia%C5%82a-trafi%C4%87-do-Niemiec-potrzebne-wsparcie!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229809-Buba-zaniedbana-przez-pseudofundacj%C4%99-mia%C5%82a-trafi%C4%87-do-Niemiec-potrzebne-wsparcie![/URL] przepraszam za offtop, ale potrzebujemy wsparcia!

Posted

Cześć wszystkim :) mam w domu remont, więc deklaracje puszczę jakoś w połowie miesiąca :) Jakbym zapomniała - proszę o priva, bo teraz tyle spraw z tym remontem, więc trzeba mi przypominać :) JAkby kasa nie doszła do 20.08, to śmiało mnie poganiajcie :D

Posted

[quote name='hop!']Kurcze, to trzeba mu raz na 2 tygodnie robić ogłoszenia w necie i może pomyśleć o ogłoszeniach w prasie.[/QUOTE]

Najlepiej robić co tydzień nowe ogłoszenia (stare oczywiście usuwać żeby nie zaśmiecać portali ogłoszeniowych) i to nie na 30 portalach, tylko na pięciu najpopularniejszych.
Nowy Tomyśl jest blisko Poznania więc na to miasto również możecie robić Sidnejowi ogłoszenia.

Posted

[quote name='caryca26'][COLOR=red][COLOR=#800080][U][B]Tekst do ogłoszeń :

[/B][/U][B]SIDNEJ to ok. 10-cio letni psiak o urodzie charta. Ma wspaniały charakter. Jest łagodny zarówno w stosunku do ludzi jak i do innych zwierząt. Świetnie chodzi na smyczy.Trafił do schroniska już ponad dwa lata temu. Nie wiedzieć czemu nikt go nie zauważył i zapomniany czekał...Obecnie przebywa w hoteliku. Sidnej czeka na własny dom już zdecydowanie za długo.Sidnej jest po kastracji.
Dowieziemy Sidneja w dowolne miejsce w Polsce.
tel. 63-243-80-38
mail : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B][/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]

Jest podany tylko nr tel. stacjonarnego do schroniska. Myślę, że caryca26 powinna podać swoją komórkę. Dopiero po sprawdzeniu zainteresowanego domu można ustalić wydanie psa ze schroniskiem.

Im więcej informacji, tym lepiej.

Czy Sidnej zachowuje czystość w boksie? Nie niszczy? Co można napisać o charakterze? Łagodny, wesoły... ? Czy może zamieszkać w bloku, czy w domu z ogrodem? Czy zniesie miejski zgiełk? Czy faktycznie akceptuje inne psy i koty? Sidnej miał mieć robione badania - czy wszystko jest w porządku? Pies jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany - tak? Jakiej wielkości jest Sidnej - ile ma cm w kłębie, ile waży?

Posted

[quote name='hop!']Jest podany tylko nr tel. stacjonarnego do schroniska. Myślę, że caryca26 powinna podać swoją komórkę. Dopiero po sprawdzeniu zainteresowanego domu można ustalić wydanie psa ze schroniskiem.

Im więcej informacji, tym lepiej.

Czy Sidnej zachowuje czystość w boksie? Nie niszczy? Co można napisać o charakterze? Łagodny, wesoły... ? Czy może zamieszkać w bloku, czy w domu z ogrodem? Czy zniesie miejski zgiełk? Czy faktycznie akceptuje inne psy i koty? Sidnej miał mieć robione badania - czy wszystko jest w porządku? Pies jest odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany - tak? Jakiej wielkości jest Sidnej - ile ma cm w kłębie, ile waży?[/QUOTE]

Racja , zaraz dopiszę mój numer.