sajlana Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 szukajmy w miare mozliwości podwójnej adopcji... Quote
Poker Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bez przesady z tą podwójną adopcją.Wszystkie szczeniaki tulą się do siebie,to normalne. Trzeba im szukać przede wszystkim dobrych domów, co w ostatnim czasie wcale nie jest łatwe. Quote
kometa Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Jeszcze raz chciałabym Wam wszystkim bardzo podziekowac za odzew i wsparcie! To naprawde strasznie wazne, bo tylko dzieki Wam one maja szanse:) a ja staram sie jeszcze dzis wyciagnac z tego samego miejsca 2 inne psiaki..trzymajcie prosze kciuki.. Nowsze zdjecia sa na fb (zamiescilam je wczoraj) i niestety ja jestem oferma komputerowa wiec licze ze ktos z Was moze je tu wklei, prooosze:) Maluchy bardzo powoli robią postepy, moze mało widoczne ale są!:) Co do imion to zostaje Draka (ta wieksza, masywniejsza, z krótką sierścią) i czila (ta z dłuższą, chodzący szkielecik) :) Mam nadzieje ze dzis dostane z pdt nowe zdjecia to zaraz wkelje:) Co do adopcji to draka jest wbrew pozorom dziewczyną z charakterem i chyba badziej odnalzałaby sie tylko w towarzystwie czlowieka, natomiast dla czilki zdecydowanie fajniej byloby znalezc domek z drugim psem, zwlaszcza otwartym na czlowieka. Jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim i prosze-nie zostawiajcie Dziewczynek:) Quote
sajlana Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 mam zbanowane zdjęcia w parcy, jeśli nikt nie wklei do wieczora zdjęć to ja to zrobię... Quote
sajlana Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 cudne maluchy...wbrew pozorom, chyba ta mniejsza pełni rolę ducha opiekuńczego..? Quote
Ania24 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bardzo dziękuję za PW z danymi, przelałam, nie dużo, ale każdy grosz się liczy. Wspaniałe duszyczki z Owczarka prosiły również o dane do wpłat, porozsyłałam. Dziewczynki są piękne, mocno trzymam kciuki za znalezienie wspaniałych domków !!! Zasługują na to maleństwa! Quote
kometa Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 dzis bylam w tym samym schronisku probujac zabrac jeszcze jednego psiaka, o ktorego staralam sie od prawie tygodnia-i zostalam wlasciwie wyrzucona, odmowiono mi adopcji jakiegokolwiek psa!! dobrze ze choc dziewczynom sie udalo..:( Quote
sceptiques Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 kometa napisał(a):zostalam wlasciwie wyrzucona, odmowiono mi adopcji jakiegokolwiek psa!! Dlaczego?? Quote
sajlana Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jakim qrwa cudem odmówiono ci adopcji???? które to schronisko? Quote
karolynahh Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Podali przyczynę odmówienia adopcji ? Jestem pewna, że dają byle komu, nawet domu nie sprawdzają, a boją się, że możesz co nieco rozgłosić. Quote
kika_krk Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Podnoszę ONeczki - poszło trochę kaski :). Pozdrawiam Kika i Czaki :) Quote
Silvana Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Poproś kogoś znajomego o adopcję, może się uda... Komu innemu pewnie schronisko wyda.. Trzymam kciuki za wszystkie szczeniorki... Quote
sajlana Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 pokazujemy się dziewczynki, może własnie jakieś dobre serce was szuka...? Quote
karolynahh Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Na dogo nie znajdziemy domków. Proszę o charakterystykę, lokalizację suczek, mogę zrobić ogłoszenia :)) Quote
kometa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 jeszcze raz pragne wszystkim gorąco podziekowac za pomoc:) Wpłaty rozliczyłam na fb, gdzie znów zamiescilam najnowsze zdjęcia dziewczynek:) okazuje sie ze w tym .. kraju prawo jest takie ze wlasciciel schroniska po wzieciu kazy za psa moze z nim robic co chce i NIKT nie moze nakazac mu wydania jakiegokolwiek psa..Niestety zarowno lekarz powiatowy jak i burmistrz powiedzieli ze nic nie moga, ze o policji nie wspomne...KOSZMAR..' zapraszam do ogladania we wt sprawy dla reportera.. Quote
kometa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 tam wlasciwie nie ma adopcji, wiec nie ma mowy o podstawieniu kogokolwiek...a dlaczego odmowil? bo boi sie ze pies moze byc rzekomo wykorzystany przeciwko niemu i schronisku co jest skrajna bzdura, ale coz ja moge...:( Quote
monika083 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 boziu jakie biedactwa...dzieci jeszcze a takie smutne. Quote
kometa Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 NAJNOWSZE WIESCI!! "dziewczyny wariuja na całego, biegaja, szczekają, i tylko patrzą co tu spsocić, potem cisza a one śpią:)zjedzą, zrobią kupę, pozaczepiają inne psy i znowu łapią liście. To takie dzieciaki co nadrabiają stracony czas" dziewuszki nadal są w pdt, postaram sie w ktorys weekend podjechac i dorobic nowe fotki (najnowsze saa na fb) Quote
Recommended Posts