anett Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Bubi przekaż proszę Mamie nasze gorące podziękowania!!!:Rose::Rose: [quote name='bubi-rybnik']... a co do zauroczenia choinką to zdradzę wam tajemnicę ale ciiiiii tam było jeszcze coś co ją zauroczyło mianowicie ciasteczko ;-) ... aaa, no to teraz wiadomo co Wikusię tak fascynowało;):lol: Ciekawe czy są jakieś zależności co do tych ataków? na szczęście częstotliwość nie jest duża i nie są silne; Bubi może dobrze byłoby zrobić Wice tak profilaktycznie badania krwi? Quote
bubi-rybnik Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Właśnie mija roczek odkąd Wikusia do nas przyjechała ;-) Quote
bubi-rybnik Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 (edited) No pędzikiem minęło ;-) Edited May 27, 2013 by bubi-rybnik Quote
Cantadorra Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 No to macie swój osobisty roczek z Wikusią :) Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) Quote
bubi-rybnik Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 [quote name='Cantadorra']No to macie swój osobisty roczek z Wikusią :) Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)[/QUOTE] Dziękujemy i przesyłamy mokre buziole od Wikulika ;-) Quote
anett Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 19.12. wpłynęło 50zł od bubi-rybnik, bardzo dziękujemy!!!:loveu::loveu: Bubi a jak tam Wikulik i Czika? jak się panienki sprawują? Quote
bubi-rybnik Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Oczywiście pieniążki przesłała moja mama ja jestem tylko pośrednikiem ;-) panienki są psami typowo domowymi a Czika dodatkowo psem obronnym ;-) moja mama kocha ją ponad życie i vice versa, nas akceptuje ale z dystansem, śpi w łóżku i jest cieniem mojej mamy ;-) Wika natomiast ma pod opieką moją Alicję (16 mies.), w sumie to nawzajem się sobą opiekują, mała ją oswaja z dotykiem, którego Wika ogólnie zawsze się bała ;-) Wika daje się nawet po pleckach pogłaskać ale najbardziej lubi mizianie za uszkiem ;-) Alicja zawsze chce Wikulika przy sobie a czasem siedzi w jej legowisku i rozsypuje kulki do zjedzenia, no i czasem karmi ją z rączki jakimś ciachem a Wika już nie gryzie po palcach (no może czasem ;-), ogólnie dziewczyny czują się dobrze, widać jeszcze po nich że nie miały łatwego życia ale u nas mają święty spokój a tego im najbardziej trzeba szczególnie Wikulikowi. Pozdrawiam, niestety fotki niewyraźne. Mam pytanko czy udało się wtedy coś sprzedać z naszej paki i pomóc przynajmniej troszeczkę? Tutaj dokarmianie Tutaj dwa leniwce ;-) pozdrowienia Anetko Quote
Lu_Gosiak Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 jaaaaaaaaaaaa Wikulik wyglada pieknie!!! Czikusia pewnie tez tylko słabo widac - natomiast jak sobie Ja przypomne w tym kojcu gryzioną to Jej widok na kanapie to cos niesamowitego:):) Quote
bubi-rybnik Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Czikusia Gosiu tylko dzięki Tobie tak sobie teraz rządzi ;-), postaram się jej kiedyś jakieś lepsze foto zrobić ;-) pozdrawiamy Quote
Lu_Gosiak Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 :loveu: cuuudne..ja juz widziałam jedno z nich na fb :):) Wikusia wyglada cuudnieeeeeee :multi::multi: Quote
Recommended Posts