Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bubi-rybnik napisał(a):
...
Anett wielkie dzięki za polecenie mi tego zbója ;-)) ...

bubi-rybnik napisał(a):
Wikula to niezły zbój, zaczepia Rufka i chce się z nim gonić po podwórku, ale on coś nie bardzo ;-))

Nie ma sprawy;) polecam się na przyszłość:lol: jak tylko byłby potrzebny dodatkowy kompan do szaleństw bubi daj znać;):lol:

• 2 weeks later...
  • Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wikusia pokazuje pazurki a raczej ząbki ;-) wkurzył ją Rufcio i go nieźle nastraszyła, już zwiedza caaały ogród i wchodzi pozwiedzać do domu, w którym aktualnie trwa remont więc asystuje panom robotnikom, których bardzo polubiła. Ostatnio była u niej kilkunastoletnia dziewczyna i od razu się z nią bawiła, dzieci rzeczywiście bardzo lubi ;-))

• 2 weeks later...
Posted

Wikusia prawdopodobnie miała atak padaczki z piątku na sobotę, bo zrobiła kupkę koło swojego legowiska a nigdy jej się to nie zdarzyło i ma troszkę problemów z tylnymi nóżkami i traciła równowagę, wydaje mi się że tak na nią te upały wpłynęły bo widać było że strasznie była nimi zmęczona. W każdym razie dzisiaj czuje się już znacznie lepiej a apetyt jej dopisuje oj dopisuje ;-)) tak więc proszę się nie martwić myślę, że będzie dobrze a nasze słonko będzie się coraz lepiej czuło. Pozdrawiam!!!

Posted

Kochana Wikunia:loveu:dobrze ,że ma tak fajny i odpowiedzialny Domek.Bubi super,że masz tak fajne podejście.Z każda choroba czy to zwierze,czy człowiek może funkcjonować.Kwestia odczarowania i łamania stereotypów,to jest najtrudniejsze.A Ty jak czytam przechodzisz nad tym do porządku:cool3:I tak trzymać.Pozdrawiam razem z moimi dwoma owczarkami;)

• 2 weeks later...
Posted

Wikusia super nie chce siedzieć na dworze tylko pakuje się do domu i leży sobie w korytarzu ;-) ostatnio rozszarpała wielki liść od kwiatka i zabierała się za moje buty ;-)) a pieniążki są od mojej mamy u której Wikusia mieszka. Zdjęcia postaram się zrobić w najbliższym czasie, pozdrawiam.

Posted

Jeszcze chwila i wpakuje się do łóżka:D Kochana Wika:loveu: Bubi wielkie dzięki za info i serdeczne pozdrowienia dla całej Rodzinki!!:loveu:
A czy ataki się powtórzyły?

Posted

Narazie ataków nie zauważyłyśmy, tylko wtedy prawdopodobnie w te niesamowite upały. Po niej od razu widać czy się dobrze czuje ;-) A co do spania w łóżku to pewnie gdyby nie kot to mama by ją już dawno wpuściła ;-) kwestia czasu myślę ;-)

Posted

Jak miło czytać takie wieści :bigcool:
Wygląda na to, że wszystko w życiu ma jakiś sens ;)
Wikunia tak długo nie mogła trafć do domku, bo czekała na Was :)
Bubi-Rybnik, wspaniali w Was ludzie :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Wika to tłuściutki leniuch większość dnia spędza w domu na piętrze schodzi na michę z jedzeniem i ewentualnie na chwilę na podwórko, ma już weselsze oczka i cały czas chce się tulić. Mam nadzieję że kolejna fala upałów na nią źle nie wpłynie.