anett Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 bubi-rybnik napisał(a):... Anett wielkie dzięki za polecenie mi tego zbója ;-)) ... bubi-rybnik napisał(a):Wikula to niezły zbój, zaczepia Rufka i chce się z nim gonić po podwórku, ale on coś nie bardzo ;-)) Nie ma sprawy;) polecam się na przyszłość:lol: jak tylko byłby potrzebny dodatkowy kompan do szaleństw bubi daj znać;):lol: Quote
bubi-rybnik Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Wikusia pokazuje pazurki a raczej ząbki ;-) wkurzył ją Rufcio i go nieźle nastraszyła, już zwiedza caaały ogród i wchodzi pozwiedzać do domu, w którym aktualnie trwa remont więc asystuje panom robotnikom, których bardzo polubiła. Ostatnio była u niej kilkunastoletnia dziewczyna i od razu się z nią bawiła, dzieci rzeczywiście bardzo lubi ;-)) Quote
anett Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Niemożliwe jak szybko Wika się zaaklimatyzowała i odzyskała poczucie bezpieczeństwa:multi: Quote
DONnka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 anett napisał(a):Niemożliwe jak szybko Wika się zaaklimatyzowała i odzyskała poczucie bezpieczeństwa:multi: Też nie mogę się nadziwić ... ;) Quote
Lu_Gosiak Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 wpłyneło 08.06 2012 od p.Jadwigi W. z Głogowa - 50zl na wike - baardzo dzikeujemy Quote
bubi-rybnik Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Wikusia prawdopodobnie miała atak padaczki z piątku na sobotę, bo zrobiła kupkę koło swojego legowiska a nigdy jej się to nie zdarzyło i ma troszkę problemów z tylnymi nóżkami i traciła równowagę, wydaje mi się że tak na nią te upały wpłynęły bo widać było że strasznie była nimi zmęczona. W każdym razie dzisiaj czuje się już znacznie lepiej a apetyt jej dopisuje oj dopisuje ;-)) tak więc proszę się nie martwić myślę, że będzie dobrze a nasze słonko będzie się coraz lepiej czuło. Pozdrawiam!!! Quote
RudziaPaula Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Mam psiaka z padaczka i wiem jak martwsz się,tym bardziej miło czytac pocieszenie z Twoich ust.Pozdrawiam Wikunie i jej cudowną rodzinkę:) Quote
wolf122 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Kochana Wikunia:loveu:dobrze ,że ma tak fajny i odpowiedzialny Domek.Bubi super,że masz tak fajne podejście.Z każda choroba czy to zwierze,czy człowiek może funkcjonować.Kwestia odczarowania i łamania stereotypów,to jest najtrudniejsze.A Ty jak czytam przechodzisz nad tym do porządku:cool3:I tak trzymać.Pozdrawiam razem z moimi dwoma owczarkami;) Quote
Cantadorra Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Wikusiu, trzymaj się piesku i szybko wracaj do zdrowia i ciesz się życiem. Przy tak dobrej opiece będzie ci piesku łatwiej. Dużo zdrowia życzę dla Wiki i jej Pani. Quote
Cantadorra Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Wiki, wybacz proszę, że zaproszę na bazarek dla Kasetki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229447-Ksi%C4%85%C5%BCki-bi%C5%BCu-ciuszki-dla-Kasetki-%29-23-07-22-00 Quote
bubi-rybnik Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Wikusia dzisiaj bardzo dobrze się już czuje, wciska się do domu ;-)) leży sobie ważna w korytarzu i ma bardzo dobry humor ;-)) Quote
RudziaPaula Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Cudowna panienka:) Jak miło czytac pomiedzy bidami dobre wiadomosci:) Quote
anett Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Dzięki Bubi za dobre informacje:lol: takie upały to wyjątkowo trudny czas dla psiaków z padaczką:shake: Quote
RudziaPaula Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='anett']Dzięki Bubi za dobre informacje:lol: takie upały to wyjątkowo trudny czas dla psiaków z padaczką:shake:[/QUOTE] niestety to prawda :( Quote
Lu_Gosiak Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 przyszło 7.11 50zl od bub-rybnik na Wike - OGROMNE DZIEKI!!! jak tam Wika? mozna nieśmialo sie usmiechnac o jakies nowe fotki??;) Quote
bubi-rybnik Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Wikusia super nie chce siedzieć na dworze tylko pakuje się do domu i leży sobie w korytarzu ;-) ostatnio rozszarpała wielki liść od kwiatka i zabierała się za moje buty ;-)) a pieniążki są od mojej mamy u której Wikusia mieszka. Zdjęcia postaram się zrobić w najbliższym czasie, pozdrawiam. Quote
anett Posted July 26, 2012 Author Posted July 26, 2012 Jeszcze chwila i wpakuje się do łóżka:D Kochana Wika:loveu: Bubi wielkie dzięki za info i serdeczne pozdrowienia dla całej Rodzinki!!:loveu: A czy ataki się powtórzyły? Quote
bubi-rybnik Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Narazie ataków nie zauważyłyśmy, tylko wtedy prawdopodobnie w te niesamowite upały. Po niej od razu widać czy się dobrze czuje ;-) A co do spania w łóżku to pewnie gdyby nie kot to mama by ją już dawno wpuściła ;-) kwestia czasu myślę ;-) Quote
DONnka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Jak miło czytać takie wieści :bigcool: Wygląda na to, że wszystko w życiu ma jakiś sens ;) Wikunia tak długo nie mogła trafć do domku, bo czekała na Was :) Bubi-Rybnik, wspaniali w Was ludzie :loveu: Quote
bubi-rybnik Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Wikusia dostała do obroży identyfikator z imieniem i adresem swojego domku, teraz już zawsze będzie miała gdzie wrócić ;-)) Quote
anett Posted August 14, 2012 Author Posted August 14, 2012 Świetnie:lol:, oby się nigdy nie przydał! Quote
bubi-rybnik Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Wika to tłuściutki leniuch większość dnia spędza w domu na piętrze schodzi na michę z jedzeniem i ewentualnie na chwilę na podwórko, ma już weselsze oczka i cały czas chce się tulić. Mam nadzieję że kolejna fala upałów na nią źle nie wpłynie. Quote
bubi-rybnik Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [IMG]http://i46.tinypic.com/2yy6o3o.png[/IMG] Tutaj Wikulik spędza większość czasu, jeżeli w tym czasie nie pałaszuje czegoś. Quote
bubi-rybnik Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [IMG]http://i47.tinypic.com/21opkz5.png[/IMG] Smakołyki ;-)) tutaj z Rufciem. Przepraszam za jakość zdjęć ale mój telefon nie daje rady ;-) Quote
Recommended Posts