Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Druga nocka super, sunia wczoraj nawet za mamą weszła obejrzeć troszkę domu, ogródek też powoli ogarnia, pies rezydent zakochany chodzi za nią krok w krok. Sunia wycałowana i wyprzytulana. Chcę jej pożyczyć szczoteczkę od mojej bestii i sprawdzić czy da sobie udka wyczesać ;-)) biegała i skakała troszkę za piłeczką ale nie wie, że można ją wziąć w pyszczek i z nią zwiać ;-)) Jest cudna ;-)) zdjęcia dodam wkrótce.

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bubi - należę też do fan clubu Wiki. Pisz często i dużo :). Dziękujemy za relacje!
Ja miałam zawsze pieski, które wiedziały do czego służy piłka. Od roku mam dziewczynę. Ona woli bawić się maskotkami :roll:, dość dużymi - misie, małpy itp. Kupuję jej takie na kilo w second handach :).

Posted

Sunia poznała już chyba wszystkich zainteresowanych, jest coraz odważniejsza, opala się z Rufkiem na podwórku i powoli poznaje ogród. Apetyt dopisuje wcina wszystko i jest suuuuperaśna ;-) ogólnie wszyscy ją pokochali od pierwszego wejrzenia.

Posted

W końcu dziewczynka ma taki domek,długo na Was czekała:lol:Do tego ma kolegę,to już pełnia szczęścia.Czekamy na te zdjęcia w szczęśliwym domku-pozdrawiam serdecznie super Rodzinę Wiki.

Posted

już zmieniam:lol: z największą radością!!!!!:laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb:

Jak już wcześniej napisałam - Wikunia trafiła do swojej bezpiecznej przystani!!!! mam nadzieję, że na zawsze!! Wiadomo teraz na Kogo Wika tak długo czekała!!
Bubi ogromnie dziękujemy za dom i serce dla naszej biedy i za relacje!!:lol::loveu::loveu:

Posted

Nasza Wikunia wcale nie jest takim spokojnym pieskiem, tutaj niby się grzecznie opala w słoneczku ;-))a moja mama zaobserwowała ją z okna jak polowała na srokę ;-) w dwie sekundy przebiegła całe podwórko żeby ją dopaść ;-)) Jest naprawdę słodkim psiakiem i bardzo się cieszę, że wszystkie moje poprzednie telefony o inne pieski okazywały się nieaktualne. Szkoda tylko, że takich potrzebujących psiaków jest duuuużo więcej.

Posted

Tak,tak:lol: kobitki już tak mają:lol:.Takie słodkie,niewinne istotki:evil_lol:A siedzi w nich niesamowita niewiadoma;)
Wikunia nie jest tu wyjątkiem.Fajnie,że jesteście z niej zadowoleni a ona tak super się czuje,że nawet ma ochotę pogonić kota tfu srokę:lol:

Posted

[quote name='bubi-rybnik']Druga nocka super, sunia wczoraj nawet za mamą weszła obejrzeć troszkę domu, ogródek też powoli ogarnia, pies rezydent zakochany chodzi za nią krok w krok. Sunia wycałowana i wyprzytulana. Chcę jej pożyczyć szczoteczkę od mojej bestii i sprawdzić czy da sobie udka wyczesać ;-)) biegała i skakała troszkę za piłeczką ale nie wie, że można ją wziąć w pyszczek i z nią zwiać ;-)) Jest cudna ;-)) zdjęcia dodam wkrótce.

[quote name='bubi-rybnik']Sunia poznała już chyba wszystkich zainteresowanych, jest coraz odważniejsza, opala się z Rufkiem na podwórku i powoli poznaje ogród. Apetyt dopisuje wcina wszystko i jest suuuuperaśna ;-) ogólnie wszyscy ją pokochali od pierwszego wejrzenia.

[quote name='bubi-rybnik']Nasza Wikunia wcale nie jest takim spokojnym pieskiem, tutaj niby się grzecznie opala w słoneczku ;-))a moja mama zaobserwowała ją z okna jak polowała na srokę ;-) w dwie sekundy przebiegła całe podwórko żeby ją dopaść ;-)) Jest naprawdę słodkim psiakiem i bardzo się cieszę, że wszystkie moje poprzednie telefony o inne pieski okazywały się nieaktualne. Szkoda tylko, że takich potrzebujących psiaków jest duuuużo więcej.

Jak dobrze czytać takie wieści :multi::multi::multi:
Bubi-rybnik, tak trzymaj :):):)
Pisz nam tutaj dużo i często :)
A jakbyś jeszcze wrzuciła obiecane fotki, to już bylibyśmy w siódmym niebie :razz:

Posted

A tutaj z piłeczką, ale narazie tylko za nią biega nie łapie jej do pyszczka ;-)). Narazie to tyle fotek jak uda mi się zrobić jakieś ciekawe to znowu kiedyś dodam. Pozdrawiam gorąco!!!

Posted

Normalnie Wika taka uśmiechnięta,że niesamowite:bigcool::bigcool::cool2:.Przedtem na zdjęciach była taka smutna,jakby naprawdę
to życie bez swojego domku ją dołowało do cna.A tu w tak krótkim czasie jej pysio uśmiechnięte i zadowolone-super.A ujęcie z karmieniem rozbrajające:loveu:Bardzo się cieszę i dziękuję za taką dawkę pozytywnych wiadomości w postaci zdjęć na sobotni wieczór.

Posted

Również pozdrawiam ;-)) to dzięki waszej "reklamie" psiaki znajdują domki. Anett wielkie dzięki za polecenie mi tego zbója ;-)) jak będzie ładna pogoda to może uda mi się zrobić jakieś zdjęcia w ogródku bo już go powoli zwiedza. A tak z dodatkowych informacji to lubi jeść wszystko (aż wstyd się przyznać ale lody z karmelem z McDonalda też ;-).

Posted

[quote name='bubi-rybnik']Również pozdrawiam ;-)) to dzięki waszej "reklamie" psiaki znajdują domki. Anett wielkie dzięki za polecenie mi tego zbója ;-)) jak będzie ładna pogoda to może uda mi się zrobić jakieś zdjęcia w ogródku bo już go powoli zwiedza. A tak z dodatkowych informacji to lubi jeść wszystko (aż wstyd się przyznać ale lody z karmelem z McDonalda też ;-).

Zdjęcia to jest to, co w takich razach lubimy najbardziej :razz:
Bubi-rybnik, a gdzie Wikunia śpi ?
Pisałaś, że odważyła się już wejść do domu
Czy jest szansa, że będzie z niej jeszcze domowy pies ?

Posted

Narazie woli wygrzewać się na słonku a w nocy śpi na materacu w takiej jakby altance, już w pierwszy dzień jak tam wskoczyła to nie chciała już stamtąd wyjść ;-) wczoraj spali tam we dwójkę. A w domu może w zimie będzie chciała zamieszkać i będzie domowym kanapowym pupilem ;-)