Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula'][B]Szukamy na cito transportu[/B] [B]Tomaszów Mazowiecki - Wrocław![/B]
Gwiazdeczka przyjeżdża do mnie do BDT.[/QUOTE]

Cudna wiadomość:) [B]Anula[/B] anioł z Ciebie nie kobita;) !!!!!

Posted

No transport stamtąd to problem.
Mój mąż jak na razie nie w tych rejonach pracuje, bo aktualnie są za Zieloną Górą.
Kurcze, co tu robić???

Posted

Napisałam na transportowym.Robimy co możemy z Ocelot!
Do Wrocławia mam 100km a więc mogę sunię odebrać,w piątek prawdopodobnie będę w Poznaniu to też wchodzi w grę Poznań.Zielona Góra,Leszno,Legnica,Trzebnica,Wolsztyn.

Posted

[quote name='farmerka63']A może Szalony Kot, która wiozła pociągiem Tobisię do Wrocka i tym razem nam pomoże ?[/QUOTE]

[quote name='Dogo07']To do Wrocławia czy jeszcze dalej ?[/QUOTE]
Napisałam już do Szalony Kot.
Dogo post 57

Posted

[quote name='Dogo07']A transport na już potrzebny czy za kilka dni ?[/QUOTE]
Nie wiem,Ocelot załatwia jakiś transport na sobotę do Poznania ale musi sama wejść na wątek i napisać.Dostałam tylko sms czy mogę odebrać sunię w sobotę w Poznaniu,odpisałam ,że tak.

Posted

Gwiazdeczka jest naprawdę śliczna!Anula,cieszę się,że ją bierzesz na tymczas.Jak ją tylko doprowadzisz "do porządku"to na pewno znajdzie szybko domek.Teraz tylko żeby udało się załatwić transport...

Posted

W tej chwili jeszcze koszt transportu jest nieznany.
Jedynie co wiadomo to,że ja odbieram Gwiazdeczkę w sobotę w Poznaniu.Biorę na siebie koszt transportu z Poznania do Polkowic.To jest 360km.
Natomiast szukamy środków na pokrycie kosztu transportu z Tomaszowa Mazowieckiego do Poznania.

Posted

Mogę zaoferować jedynie 30 zł ( czuję się dziwnie spłukana od jakiegoś czasu...też to macie ? ) - niech to będzie pierwsza jaskółka w transportowym berecie Gwiazdki :)

Kto trzyma beret? Ty, Anulo ?

Posted

[quote name='farmerka63']Mogę zaoferować jedynie 30 zł ( czuję się dziwnie spłukana od jakiegoś czasu...też to macie ? ) - niech to będzie pierwsza jaskółka w transportowym berecie Gwiazdki :)

Kto trzyma beret? Ty, Anulo ?[/QUOTE]
Serdeczne dzięki!
30zł to ogrom pieniążków jeszcze raz bardzo dziękuję!
Ja niestety ale nie podołam sama w kompletnym transporcie dlatego proszę o pomoc,jest mi bardzo głupio to robić no ale cóż mam zrobić.
Nie wiem jeszcze w jakim stanie zdrowotnym jest sunia oby tylko nie trzeba było zaraz gonić do weta!
Tak - ustaliłyśmy z ocelot,że ja będę zbierać i rozliczać się na wątku.