Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seaside napisał(a):
Cholera jasna - błagamy o pomoc w daniu tymczasu!!!!!!!!!!
BŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AGA A W RODZINIE????
A ta koleżanka co z tobą była w schronie??
Małej nie można tamoddać, szybko zniknie :placz: :placz: :placz:

Rodzina obdzwoniona, NIE.
Zresztą... nigdy nie mogłam liczyć na pomoc rodziny nawet jak chodziło o dzieci, a co dopiero pies:roll:
A koleżanka która była ze mną w schronie, ze Slonkiem wystawiła nas za drzwi, niech Abpt sól ci powie i Casia...

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga wejdź w listę użytkowników, w szukanie szczegółowe i wpisz wrocłąw
Pisz PW do ludzi!!!
Tylko wybieraj tych co mają dużą liczbę postó. Ja już chyba nie zdążę :( muszę wyjść z dogo :( może niech rotek ci pomoze jak ma czas

W PW wklejaj link do wątku!!!

Posted

spotkała sie dzisiaj z Figą. Uroczy pies, jeśli ona trafi do schronu być może będzie wyglądać jak Hipek:shake: obecnie próbuje znaleźć dom dla psa w moim banerku. Pojawiła sie szansa:multi: w polsce dzila organizacja "gracja" ratująca psy z polskich schronisk. BeataJ powinna wiedzieć więcej może i dla Figi znajdzie się miejsce w jakims domu.
A tym czasem zdjęcia Figi:

zaraz wkleje pozostałe jeszcze musze wstawic fotki słonka. Tak na raty...:D

Posted

agnieszka30 napisał(a):
Rotek kochana jesteś:loveu: Maszu mnie dużo ciuciu, bo jako że młodziutka jestes, piffka nie proponuję:diabloti:

młodo wyglądam ale pełnotelnia juz jestem:evil_lol: wiem wiem nikt mi nie wierzy...wszędzie tylko o dowód pytają:lol:

Posted

Czy napisałyście do wszystkich z Wrocławia i okolic i ten tymczas choc na trochę, żeby zyskac parę dni czasu? Jak nie to zostaje hotel. Czekam na sunię z Zamościa - dwóch nie dam rady, moja suka dostałaby ataku ślepej furii.
Piszcie do wszystkich z Wrocławia.

Posted

supergoga napisał(a):
Czy napisałyście do wszystkich z Wrocławia i okolic i ten tymczas choc na trochę, żeby zyskac parę dni czasu? Jak nie to zostaje hotel. Czekam na sunię z Zamościa - dwóch nie dam rady, moja suka dostałaby ataku ślepej furii.
Piszcie do wszystkich z Wrocławia.

bo Supergoga zasugerowała wczoraj, żeby tp zrobić...