agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Seaside napisał(a):Cholera jasna - błagamy o pomoc w daniu tymczasu!!!!!!!!!! BŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! AGA A W RODZINIE???? A ta koleżanka co z tobą była w schronie?? Małej nie można tamoddać, szybko zniknie :placz: :placz: :placz: Rodzina obdzwoniona, NIE. Zresztą... nigdy nie mogłam liczyć na pomoc rodziny nawet jak chodziło o dzieci, a co dopiero pies:roll: A koleżanka która była ze mną w schronie, ze Slonkiem wystawiła nas za drzwi, niech Abpt sól ci powie i Casia... Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 porobi fotki, nie może wziąć suni Quote
Seaside Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Aga wejdź w listę użytkowników, w szukanie szczegółowe i wpisz wrocłąw Pisz PW do ludzi!!! Tylko wybieraj tych co mają dużą liczbę postó. Ja już chyba nie zdążę :( muszę wyjść z dogo :( może niech rotek ci pomoze jak ma czas W PW wklejaj link do wątku!!! Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 :placz: MAtko, zlitujcie sie!!!! Pojutrze poniedziałek!!!:placz: Quote
Apbt_sól Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Co robić co robieć!!!!! TYMCZAS PISSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (:(:(:(:(:(:( Quote
rotek_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 spotkała sie dzisiaj z Figą. Uroczy pies, jeśli ona trafi do schronu być może będzie wyglądać jak Hipek:shake: obecnie próbuje znaleźć dom dla psa w moim banerku. Pojawiła sie szansa:multi: w polsce dzila organizacja "gracja" ratująca psy z polskich schronisk. BeataJ powinna wiedzieć więcej może i dla Figi znajdzie się miejsce w jakims domu. A tym czasem zdjęcia Figi: zaraz wkleje pozostałe jeszcze musze wstawic fotki słonka. Tak na raty...:D Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Rotek kochana jesteś:loveu: Maszu mnie dużo ciuciu, bo jako że młodziutka jestes, piffka nie proponuję:diabloti: Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 no i gdzie wszystkie ciotki????:cool3: Quote
carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ale piękna ta dziewczynka figowa :) Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Śliczna, prawda?? i jaka przylepka kochana!!! Quote
carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 DOMKU, DOMKU - gdzie jesteś!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Prosimy o tymczas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-( Quote
rotek_ Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 agnieszka30 napisał(a):Rotek kochana jesteś:loveu: Maszu mnie dużo ciuciu, bo jako że młodziutka jestes, piffka nie proponuję:diabloti: młodo wyglądam ale pełnotelnia juz jestem:evil_lol: wiem wiem nikt mi nie wierzy...wszędzie tylko o dowód pytają:lol: Quote
supergoga Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Czy napisałyście do wszystkich z Wrocławia i okolic i ten tymczas choc na trochę, żeby zyskac parę dni czasu? Jak nie to zostaje hotel. Czekam na sunię z Zamościa - dwóch nie dam rady, moja suka dostałaby ataku ślepej furii. Piszcie do wszystkich z Wrocławia. Quote
agnieszka30 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 b/z...................................:-( Quote
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 TYMCZAS PILNIE POTRZEBNY!!!!!! Agnieszko - a pisałaś do osób z Wrocławia? Quote
carolinascotties Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 supergoga napisał(a):Czy napisałyście do wszystkich z Wrocławia i okolic i ten tymczas choc na trochę, żeby zyskac parę dni czasu? Jak nie to zostaje hotel. Czekam na sunię z Zamościa - dwóch nie dam rady, moja suka dostałaby ataku ślepej furii. Piszcie do wszystkich z Wrocławia. bo Supergoga zasugerowała wczoraj, żeby tp zrobić... Quote
rotek_ Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 napisałam do kilku osób na PM...i chyba cisza...czy naprawde się nikt nie odezwie:shake: Quote
agnieszka30 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 cisza, cisza dziewczyny...jestem załamana tą całą sytuacją, jutro wykorzystam tekst, który poszedł na Allegro i poumieszczam ogłoszenia... Quote
Recommended Posts