Seaside Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Napisałąm już do Magdiny w tej sprawie. Cholera - już piątek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 szczerze??? Nie chcę jej oddawać do schroniska... Z Hipkiem było inaczej...On był zabrany tuż przed egzekucją, z wielkiego gnoju i smrodu, dla niego hotelik to był raj!!! A ta bida...ona taka wychuchana jest... i spi pod kołderką, bo jak jej nie ma to się trzęsie Ratunku!!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Pitty Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Spytalam sie wszystkich w pracy.Niestety nic...:-(W nocy napisalam jeszcze do siostry , chociaz wiem , ze powie pewnie nie.Niestety , nawet jeszcze nie odpisala.Przykro mi , Agnieszka.:-( Quote
Seaside Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 w górę!! Aga pisałaś do dziewczyn z Wrocłąwia?? DO ulv to wiem, ale Korenia, Koperek?????????? Quote
Apbt_sól Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 TYMCZAS!!!!!!!!!! młaAAAaaa mała!!!!!!!!!!!! Quote
carolinascotties Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='agnieszka30'] KOCHANI_ BŁAGAMY O POMOC!!!!!! Quote
carolinascotties Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Agnieszko= moze zmień tytuł..ten wskazuje na to, że sunia ma tymczas i... koniec :( Quote
justynavege Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 wlasnie agnieszko jak ktos ma tymczas ludzie mniej szybko do tego podchodza........... Quote
agnieszka30 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy... ale postawcie się w mojej sytuacji... co ja a zrobić??? Co wy byście zrobili???? Jak JA zawiozę mała do schronu, któremu wypowiedziałam wojnę, można tylko sobie wyobrazić, co ją czeka...:-( :-( :-( POmóżcie mi, bo już od zmysłó odchodzę,...:-( Przecież dogo zawsze pomaga, zawsze znajduje rozwiązania..moja pierwsza trudna sytuacja ...i impas... Quote
carolinascotties Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :( no właśnie- o tym dziś myślałam... Quote
Pitty Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Kto uratuje pieska przed schroniskiem ? Quote
Seaside Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cholera jasna - błagamy o pomoc w daniu tymczasu!!!!!!!!!! BŁAGAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! AGA A W RODZINIE???? A ta koleżanka co z tobą była w schronie?? Małej nie można tamoddać, szybko zniknie :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts