Apbt_sól Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 płaszczyzna ... :( Agus uszy w góre!!! Quote
Seaside Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 nawet się nie przyznawaj na forum kobieto :evil_lol: Ale jeśli to godzina szczerości - zajechałam kota :placz: :placz: :placz: Tzn mama kierowała, ale to prawie jakbym to ja zrobiła!!! Zrobiłyśmy mu pogrzeb (choć już nie było czego....) Ludzie jak na kretynki się na nas patrzyli .... Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 owa mysz( Zosia zresztą), uległa wypadkowi, ale przedtem kota wywaliłam do łazienki, bo myślałam że to jego sprawka... czy u mnie będzie kiedyś normalnie?? Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Moj chlop lisa przejechał :( Jaks ie zatrzymał to lis sie pozbierał i w długa.... A dziadkowi dzik w samochód wbieg , cały bok do kascji a dzik pewnie padł gdziś...... :( Quote
Seaside Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 eeee może nie - dziki to słyszałam wiele mogą przetrzymać A ostatnio musiałam dobić glonojada :placz: :placz: :placz: skubany nie chciał się dać, a miałam mu skrócić męki :shake: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Jagoda!!! Która to była co farta przynosi??Pitty chyba tak? Dawaj ją tu, nawet Hipek wtedy znalazł dom... Ja już nie wiem czego się łapać... Quote
Seaside Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Pitty Pitty, ona chyba dopiero wieczorem. Mieszka w Niemczech ale szczęście roznosi dziewczyna wirtualnie :loveu: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Słuchajcie, dlaczego suczka ma mokro pod oczami??? Tabletkę na robale dałam, oczka wczoraj przemyłam i... mokro.. co to może być?? Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszka30 napisał(a):Słuchajcie, dlaczego suczka ma mokro pod oczami??? Tabletkę na robale dałam, oczka wczoraj przemyłam i... mokro.. co to może być?? lzawi w aptece borasol 2 zł buteleczka mozesz rowniez tym Edkowi pintola jak mu takie cos zółte czy zielone leci przemywac. Równez na zmiany skórne , lekkie poparzenia., ogołnie niezłyprepracik za mała cene . Jak przemyjesz kilka dni od rzad o kilka razy dziennie bedzie ok:p Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 ale to nie żadne krokodyle żółte, tylko woda jakaś:roll: Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no dokladnie Aga zwykłe łzy moze mieć podraznione oczka wiec sie sa myja wytwazając łzy w wiekszej ilości . ;) Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Błagamy o tymczas dla małej!!! Sytuacja krytyczna!!! Quote
justynavege Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 agnieszko a czy oczka nie sa lekko zaczerwienione? zcasem tzw druga czy trzecia powieka ( włoski draznia oko) powoduje łzawienie nieraz ciezko to zauwazyc schroniskowy Łatek mial ja nie zauważylam dopiero w nowym domu jak go wet dokladnie obadal zobaczyl Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 nie są zaczerwienione, wygląda to jakby jej łezki ciekły Quote
carolinascotties Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ...bidula...może solą fizjologiczną zakroplić? Quote
Pitty Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jeju Dziewczyny:oops: ... Niestety chyba Was rozczaruje , ale poza podniesieniem lub "grosikiem" niewiele moge pomoc:oops::oops: Seaside , moze na watku Bandiego wstawisz mala prosbe i linke - tak jak wczoraj z Niewidzialna ?Niestety ja nie mam tutaj prawie zadnych znajomych , ktorych moge spytac o dom tymczasowy:-( Moze Pania Wande Szostak spytac? Szarik mial do niej pojechac... Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 zawsze szczęście przynosisz,może i teraz!!! Kto pomoże???? Quote
Pitty Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No to postaram sie "zapromieniowac".:evil_lol::lol::roll::oops::-( Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 czy może ktoś walnąc suńkę na Allegro?? Zaraz będę mieć fotki, to jak bęą następne.. heeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!!!!!!!:grab: :grab: :grab: :help1: :help1: :wallbash: :Help_2: :mdleje: Quote
agnieszka30 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 jeszcze godz, będą fotki maluniej... Quote
Recommended Posts