Seaside Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :( małą no znajdź się proszę :( gdzie łazisz?? Do domku wracaj!!! :placz: Quote
Apbt_sól Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 malenka alez zagwozdke ciocią dałaś , gdzieś Ty!! Quote
justynavege Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 to jzu troche czasu minelo moze ktos zadzwonil np na starz miejska i zgarneli ja do schroniska?????? Quote
MagYa^^ Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ..a moze mala ma taki wedrowniczy tryb na zycia? :razz: nie no ale tak serio, to moze schroniska odwiedzic? moze ktos ja przygarnol..? nie ma nic opuszczonego w okolicy gdzie moglaby sie schowac? czasami starsi ludzie lituja sie nad takimi bidami i zabieraja do siebie.. Quote
agnieszka30 Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 wracaj cholero!!!! Jak dorwę to spiorę ten chudy tyłek!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 justynavege napisał(a):i co dzwoniłyscie do schroniska? Do którego????:crazyeye: Do dzierżoniowa????? nie ma wieści, kompletnie nic Quote
Wilejkaros Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Jak to mozliwe, że tak przepadła? Wracaj, Maleńka. Czekamy wszyscy! Quote
justynavege Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 agnieszka30 napisał(a):Do którego????:crazyeye: Do dzierżoniowa????? nie ma wieści, kompletnie nic Agnieszko no niestety rejon swidnicki obsluguje Dzierzoniow :-( Quote
Apbt_sól Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 słuchajcie a dzis sie znalazła RUNA w chorzowie nie było jej od 3 stycznia , wiec mała też sie znajdzie!!!!!!! Quote
Wilejkaros Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Trzymamy kciuki za powrót do domu! Quote
Apbt_sól Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Bedzie dobrze ,mówie Wam bo mnie w kościach łamie !!!!! Quote
justynavege Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 sluchajcie psy znajduja sie nawet po dluzszym czasie nie ma reguły agnieszko ja sie ciagle zastanawiam czy mala nie trafila do dzierzoniowskiego schronu wynikiem jakiejs interwencji.......... Quote
agnieszka30 Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 nie sądzę, w Świdnicy nie słyszałam o interwencjach na malunie psiaki... moja córka dzisiaj amstaffa pod szkoła spotkałą, chorego, wyeksplatowaną sunię, jak dyrektorka zawinęła sie na piecie po straż dzwonić, ...bo łojeeeezu bestia...to spirzyła z połową klasy na wagary. Kupię jej coś, tak ją kocham. Quote
Pitty Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 agnieszka30 napisał(a):nie sądzę, w Świdnicy nie słyszałam o interwencjach na malunie psiaki... moja córka dzisiaj amstaffa pod szkoła spotkałą, chorego, wyeksplatowaną sunię, jak dyrektorka zawinęła sie na piecie po straż dzwonić, ...bo łojeeeezu bestia...to spirzyła z połową klasy na wagary. Kupię jej coś, tak ją kocham. ................................:p:p:evil_lol: Quote
agnieszka30 Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Nie zaglądam, bo mi przykro, patrzę na zdjęcia i ...tęsknię za nią. Ogloszenia nic nie dały. Sama nazbierałam ogloszeń o psach znalezionych..i nic... Nic. Kompletnie nic. Martwię się o ...samochód. To taka kruszynka...:-( :-( Quote
justynavege Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja jednak bym sie skłaniala ku telefonowi do Azyla interwencje sa na roznej wielkosci psy Quote
Recommended Posts