agnieszka30 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ratunku!!!!!!!! Jest ktoś kto mi pomoże???!!!:placz: :placz: :placz: Quote
Seaside Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 szlag by to trafił!!!!!!!!!! Dziewczyny błągamy - chociaż na parę dni - będiemy szukać domu intensywnie :placz: :placz: :placz: Aga dzwoń jutro do hoteliku!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Cały czas wierzę, że coś znajdę... Nie chce umieszczać jej w hoteliku, ta mała pańcia nie nadaje się do tego miejsca. Quote
Seaside Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 e g?r?!! Aga zmie? jeszcze raz tytu? mo?e. Podaj jak?? konkretn? dat? schronu :placz: :placz: :placz: Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aga co u ciebie???????????????????????????????? Quote
Pitty Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 tez sie staralam ...niestety nic wszyscy na mnie z poblazaniem patrza:shake: Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 marnie, ale żyję!!! napiszę wieczorkiem Quote
Apbt_sól Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 w góre mała!!!!! TYMCZAS!!!!!!!!!!! pilisssssssssssssssssssssssssss :( Quote
Seaside Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Boże jak tu pocichło :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
EwelinaJ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 niestety na tak dużego psa bardzo ciężko znaleźć dom tymczasowy niestety ja też suni nie wezmę bo moja czika nie toleruje innych suczek na swoim terenie ale popytam znajomych może cos się wykombinuje Quote
rotek_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ewelina...wydaj mi się albo do ciebie też pisałam PM. a sunia o której mowa to malutaka psina(wielkości sznaucera miniatury no może ciut mniejsza.). osobiście ją widziałam i mogę powiedziec że to pies-ideał. Kiedy pierwszy raz mnie zobaczyła odrazu zaczęła sie cieszyc i skakać po nogach. Myśle ze to idealny pies do dzieci wymęczy -kazdego przedszkolaka Quote
carolinascotties Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To jest straszne...taka piękna psinka...a nikt...nikogo...:( :( :( :( :( Quote
Apbt_sól Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 masakraaa w góre plissssssssss chałupke!!!!!! Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 EwelinaJ napisał(a):niestety na tak dużego psa bardzo ciężko znaleźć dom tymczasowy niestety ja też suni nie wezmę bo moja czika nie toleruje innych suczek na swoim terenie ale popytam znajomych może cos się wykombinuje ten duży to mój, sunia jest maleńka, znalazłam tymczas od piątku...............uff......... domek nadal poszukiwany Quote
MagYa^^ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 jaj! mala jest sliczna! Dostalam PW... mam 3 psy z ktorymi ledwo daje sobie rade :| przepraszam, ale nie dam rady wziasc malutkiej na DT :( tak mi strasznie przykro Quote
rotek_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 MagYa^^ napisał(a):jaj! mala jest sliczna! Dostalam PW... mam 3 psy z ktorymi ledwo daje sobie rade :| przepraszam, ale nie dam rady wziasc malutkiej na DT :( tak mi strasznie przykro magya, znalazłam cie na którym z wątków, nie pamiętam dokładnie którym( cos o pisie uwiązanym na 1metrowym łańcuchu przy betonowej posadzce w okolicach wrocka) widziałam ze było tam duzo osób z wrocławia..moze ty porozsyłałabys do nich na PM wiadomośc o suni..mi komp muli a na ta strone w ogóle nie chce wejść:angryy: Quote
MagYa^^ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 A moze napisac jeszcze w tytule watku "Dolny Śląsk/Wrocław/okolice.. POMOCY!!!" ??? - Jasne, ze moge popisac, ale ja rowniez kozystalabym z mapy dogo, zas ludzie ktorych znam sa juz zapsieni :( Ale zrobie co w mojej mocy, popytam, jasne.. chociaz przy naszej ostatniej sytuacji z Nowej Ligoty jest klops :( Quote
agnieszka30 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Słuchajcie... nie jest różowo...mała jest chora, cuchnie jej z pyszczka, puszcza bardzo śmierdzące gazy... Oprócz tego nic nie pomaga na cieknące oczka( wygląda jakby płakała) nie wiem co to jest, po południu pójdę z nią do weta... Chyba to nie przypadek, że znalazłą sie na ulicy...:-( Quote
justynavege Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 agnieszko jedynie wizyta u weta da sensowną odpowiedz na pytanie co jej jest sami mozemy tylko gdybać.......... Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 tymczas dla małej ograniczony czasowo, pomóżcie małej znaleźć domek:-( Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 agnieszka30 napisał(a):tymczas dla małej ograniczony czasowo, pomóżcie małej znaleźć domek:-( Podnosze! agnieszce30 potrzebna pomoc.. ! ! ! Quote
Recommended Posts