Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, pierwsza rodzina jest niezmotoryzowana (chłopak pożycza od brata samochód, ale to rzęch, który absolutnie nie nadaje się na trasę), a ten pan, który - wydaje mi się - może zapewnić suce jeszcze lepsze warunki i do którego chciałabym ją wyekspediować, prowadzi rodzinny sklep i na razie nie jest w stanie wyrwać się na kilkanaście godzin. Dowiedziałam się jednak, że ma jechać po syna pod Warszawę - stąd pytanie: czy to aby nie na trasie, lub chociaż blisko? Może w ten sposób mógłby suczkę odebrać ;)

Posted

Alba została adoptowana!!!

[SIZE=2]Albe adoptował pewien pan do domku z ogrodem-do sąsiedniego miasteczka.Nie było mnie przy adopcji, bo to stało sie w sobote, ale mam nadzieję,ze wszystko bedzie dobrze i sunia będzie szczęśliwa:p
Pracownik mówił,ze facet w porzadku sie wydawał, więc jestem w miare spokojna....
Trochę smutno mi dzis było,ze nie miałam okazji sie pożegnać i iść z nia na spacer-ale Alba jest pewnie teraz szczęsliwa i hasa sobie po ogrodzie:p

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
HURRRRA!!!!!
Ciesze sie bardzo mam nadzieje ze juz jest szczesliwa
i to bedzie odpowiedni domek!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: