Jump to content
Dogomania

Hexa moje kochane słoneczko, Shina paskuda i inni :)

Recommended Posts

Posted

dzieci mają boskie te pula  :loveu:

własnie takie buldogowate  :megagrin:

W sumie Mania teraz robi za trzeciego psiaka, i działa jako mopo-odkurzacz :megagrin:

Mania slodzinka :) na telefonie nie mam emotek ale dalabym stos tych z serduszkami!!

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: -  dałam za Ciebie :grins:

Posted

Jutro pokażę prawdziwego mopa jak nie zapomnę :mdrmed:

Jakoś pod koniec lutego :( . Bardzo, bardzo mi się nie chce, a pomyśleć że jeszcze kilka miesięcy temu byłam chętna do powrotu :niedowia: . Ktoś musi pracować na tego małego człowieczka, jeszcze sama na siebie nie zarabia, a mi się umowa w następnym roku kończy :look3:

Posted

Nooo dobra poczekam :D

u nas rano były 3 stopnie , a teraz jest 15 i ładne słoneczko ;)

hahahahaha ładnie to tak robić córce zdjęcia przy czynnosciach fizjologicznych ?  :jumpie: mine ma boską  :megagrin:

Posted

Ona jeszcze nie wie że nocnik do tego służy :P. W ogóle potrafi przez pół dnia tylko sikać żeby tylko nocniczka nie ubrudzić czymś innym  :siara:

mopik mój malutki :loveu:

DSC_2962.JPG

DSC_2966.JPG

DSC_2964.JPG

tu Hexolina dostała z całej siły tym co mała miała w rączce :lmaa: , ale w sumie nikt jej nie kazał się pchać pod malutkie łapki, sama sobie jest winna

DSC_2968.JPG

aniołek

DSC_2973.JPG

Shinę też dzisiaj spotkała nieprzyjemność ze strony małych rączek, i powinna się cieszyć że uratowałam jej wąsy bo gdybym spała to bym miała psa bezwąsego. A setki razy tłumaczyłam żeby nie pchała ryja do łóżeczka i nie lizała małej :nono: . Pół dnia był spokój, po południu chyba zapomniała jaka krzywda ją spotkała bo znowu przylazła lizać jak Maniula się ładnie bawiła na podłodze.

Posted

Jak Ona w tym słodko wygląda  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:  na ostatniej focie najsłodziej  :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:

Przeleci sie w tym po mieszkaniu i kurzu brak :D

A Shina chce byc po prostu towarzyska :P

Posted

Najsłodsza jest jak się wkurza :megagrin:

Jak tylko zobaczyłam ten sweter stwierdziłam że nadaje się na ścierkę do podłogi :laugh2_2:

Shina jest bardzo towarzyska, ale tylko dla wybranych ;)

Maniula pozdrawia :)

DSC_2978.JPG

zając rusza na spacerek

DSC_2982.JPG

DSC_2983.JPG

DSC_2984.JPG

Posted

Uwielbiam wszystko co ma uszka :loveu: . Jak przyjdzie nasz jesienny kombinezon to się pochwalę. Jest chłopięcy ale się nie mogłam powstrzymać, oczywiście musiał być z uszkami :jumpie: . Czapę zimową też mamy zajebistą, tylko szalika do niej jeszcze nie znalazłam.

Posted

To Ty podobnie jak moja bratowa , ostatnio co chwile widze Stasia ubranego a to w bluze z uszkami a to w kurtke z uszkami a to czapke :D

to co że chłopięcy , jak dziewczynke ubierzesz na chłopieco to wyglada normalnie gorzej jak byc chłopca w różowe całkowicie ubranko odwaliła :P

Posted

O nie, chłopiec w różu nie wchodzi w grę :nonono2: . Chociaż jeden lekarz stwierdził że nawet jak mi dzidzia psikusa zrobi i okaże się chłopcem to do czasu pójścia do przedszkola bez problemu może w różowych ciuszkach chodzić :peace: . Podczas usg na szczęście potwierdził że dziewucha, jako trzeci lekarz z kolei :jumpie:

Posted

W jednej wiosce niedaleko mnie uważają własnie żę chłopcy chodzą w różu a dziewczynki w niebieskim bo Matka Boska miała niebieską szatę ;)

Mi też troje lekarzy potwierdziło że chłopiec i mam nadzieje ze to nie pomyłka :P

Posted

W jednej wiosce niedaleko mnie uważają własnie żę chłopcy chodzą w różu a dziewczynki w niebieskim bo Matka Boska miała niebieską szatę ;)

Mi też troje lekarzy potwierdziło że chłopiec i mam nadzieje ze to nie pomyłka :P

Moja babcia też tak uważa, ale mojemu chrześniakowi nie kupowała różowych rzeczy ;)

Chyba nic Fabianowi już nie odpadnie :evillaug: . Ja i czwartego i przy okazji położnych jeszcze pytałam, bo mojej lekarki nie chciałam zamęczać, miałyśmy inne tematy do omawiania podczas wizyt a wizyta potrafiła trwać kilkadziesiąt minut :grins:

Świetny ten mop :P

Tylko jeszcze nie mam pomysłu jak go z kudłów czyścić, rolka raczej odpada :evil_lol:

Posted

Moja babcia też tak uważa, ale mojemu chrześniakowi nie kupowała różowych rzeczy ;)

Chyba nic Fabianowi już nie odpadnie :evillaug: . Ja i czwartego i przy okazji położnych jeszcze pytałam, bo mojej lekarki nie chciałam zamęczać, miałyśmy inne tematy do omawiania podczas wizyt a wizyta potrafiła trwać kilkadziesiąt minut :grins:

Tylko jeszcze nie mam pomysłu jak go z kudłów czyścić, rolka raczej odpada :evil_lol:

No ja mam taką nadzieje że nic nie odpadnie :D

Ja siedze w gabinecie 45 min i nic sie na wizycie nie dowiaduje, to dopiero paradoks :D najbardziej nie wqurwia jak mówi niech pani sie rozbierze i przejdzie na fotel , i ja tak na tym fotelu siedze z gołą du...ą a ten pisze sobie w swoich dokumentach coś jakieś 25 min zanim przyjdzie mnie zbadać hehe ....

Przejedz go turbo szczotką :D

Posted

W dobie obecnej technologii nie powinno nic odpaść :P

Moja doktorka pisze dopiero po badaniu, ale ma czas i na rozmowę między zdaniami. Chodź w długich swetrach, przynajmniej nie zmarzniesz :mdrmed: . Ja bym mogła nie wytrzymać jak bym miała czekać w takiej jakże ciekawej pozycji w fotelu :lmaa:

Tak na Mani? :megagrin:

Posted

Pokaaż czapę, oczywiście na modelce :loveu:

Kombinezon który mała ma na zdjęciu jest już trochę za mały ale czego się nie robi dla wyglądu :megagrin:

Zmobilizowałam się do wyjechania na zakupy dzisiaj, bo Maniula mi znowu powyrastała z części ubranek a przez neta już trochę się obawiam kupować bo te rozmiarówki beznadziejne, np. niby na metce 9-12 m-cy a mi mała się nie mieści mając 8 miesięcy, body na niby 80 a już na styk (nosi 74) a inne tej firmy na 74 jeszcze luźne, albo niby rozmiar 3-6 a Maniula dopiero teraz się w czymś nie topi. Jedziemy po południu w miasto się socjalizować :laugh2_2:. Nienawidzę tłumów, ale zrobię to ogromne poświęcenie  :peace: 

Posted

Ja az sie boje, bo jutro jade z rodzicami do Garelii po spacerówkę.. TŻ do pracy :D

Zaraz bedzie "A popatrze jakie to łądne! bierzemy! o, bodziaki, o czapi, o kurtki! bierzemy Haniuli, co? "  :lmaa:

Posted

Zdecydowałaś się w końcu na spacerówkę? Pochwal się ;)

Mój tata do żadnych sklepów z ciuchami się nie da wyciągnąć, jeździ jak już musi, a mamuśka jak ostatnio poprasowała Mani poprane ciuchy stwierdziła że dzidzia ma w co się ubierać, nie prostowałam że sporo było za małych :mdrmed: