Neris Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Maziak, pies jest od niedzieli w klinice! O czym mam rozmawiać z właścicielami? Quote
YBOT Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 jak sadze....ardi potrzebuje tez pieniazkow.....w koncu to emir poniesie wszelkie koszty...sprobujmy sie choc ciutke zrzucic....moze bazarek? Quote
Lilithian Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Na sggw mamy takie przepisy że informacji o zwierzaku możemy udzielać tylko jego właścicielowi - w tym wypadku fundacji emir. dlatego proszę nie mieć nam za złe, że nie chcemy tych informacji udzielać wolontariuszom. Żeby wejść do zwierzaka w odwiedziny trzeba przyjść w godzinach odwiedzin i lekarze szpitalni muszą być uprzedzeni przez fundację że taki a taki (z nazwiska) wolontariusz może być wpuszczony. Ot, formalności, jak wszędzie :) A piesek czuje się dobrze :) Quote
pidzej Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Domek i pieniążki na leczenie potrzebne dla Pikusia!!! Quote
Neris Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Może ktoś ma coś, co mozna wystawić na bazarku... ja naprawdę przędę cienkawo, więc nie bardzo mogę pomóc... Quote
Toska Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 już wystawiłam :lol: Ardi , trzymaj się dzielnie , będzie dobrze ! Quote
YBOT Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 do sggw - zauwazcie, ze w ksiazeczke zdrowia wpisalam tez nasze (meza i moje dane)...za mezowi nie udzielono informacji....hmmm...no ale przeciez to nie koniec swiata;) grunt, ze psina ma sie dobrze.....niestety odwiedziny w naszym przypadku odpadaja, czego bardzo zaluje....:( Quote
Neris Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 No właśnie... ale ja dzwoniłam parę minut wcześniej i pan doktor mi powiedział parę słów... dziwne co najmniej. Może mamy podobnie brzmiące nazwiska???? Przypominam sobie że kiedy rozmawiałam z lekarzem mówiłam o tym, że bałam się o życie Pikusia bo leżał apatycznie, w bezruchu. Lekarz mówił że ból musiał być straszny, żeby pies aż tak się wycofał... Quote
YBOT Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 dzis wystawie na bazarek kilka rzeczy....naprawde nie mam juz nic do wystawiania:( zajrzyjcie cioteczki,.....to duperelki ale....robie co moge....:( szczegolnie polecam 2 ksiazki!!!! Quote
YBOT Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 do gory chlopaka! forsa forsą ale co z ew domkiem???? ma wrocic do Pomiechowka?????????????????????? Quote
Milady Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Wystawcie aukcję cegiełkową na allegro. W ten sposób zebrałam ponad 1000 zł na hotel dla Seda. Zdjęcia Ardiego i jego historia są wzruszajace i myślę, że kilka dobrych dusz wrzuci parę groszy. Ja wystawiłam na aukcji swoje zdjęcia jako tapety i sprzedawałam tapety, wiec aukcja nie została usunięta. To daje dobry rezultat, polecam! Quote
Neris Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Ja chętnie wystawię aukcję, ale niestety nie potrafię sklecić tekstu, jeśli pomożecie mi napisać coś chwytającego za serce to mogę już dzisiaj wystawić. No i co mogłoby być przedmiotem licytacji? Quote
Milady Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Pisząc o "swoich zdjęciach" miałam na myśli zdjecia robione przez mnie, na których były krajobrazy Quote
YBOT Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 my mamy jakies fajne wlasne z naszymi psami, nawet troszke artystyczne.....tylko czasu na zabawe i obrobke foteczek - brak! Quote
Neris Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 żadnego pomysłu na Allegro? Czy ktoś potrafi zrobić aukcję? Ja mogę wystawić, ale napisać ani wymyśleć co by to mogło być nie bardzo... Quote
Hala Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Z tym allegro to bardzo dobra myśl. Czy jest już coś? Ktoś coś zrobił? Dajcie jakby co linka. Quote
diana79 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 czy Ardi-Pikuś ma założoną skarpetę na AFN? Quote
Recommended Posts