Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na sggw mamy takie przepisy że informacji o zwierzaku możemy udzielać tylko jego właścicielowi - w tym wypadku fundacji emir. dlatego proszę nie mieć nam za złe, że nie chcemy tych informacji udzielać wolontariuszom. Żeby wejść do zwierzaka w odwiedziny trzeba przyjść w godzinach odwiedzin i lekarze szpitalni muszą być uprzedzeni przez fundację że taki a taki (z nazwiska) wolontariusz może być wpuszczony. Ot, formalności, jak wszędzie :)
A piesek czuje się dobrze :)

Posted

do sggw - zauwazcie, ze w ksiazeczke zdrowia wpisalam tez nasze (meza i moje dane)...za mezowi nie udzielono informacji....hmmm...no ale przeciez to nie koniec swiata;) grunt, ze psina ma sie dobrze.....niestety odwiedziny w naszym przypadku odpadaja, czego bardzo zaluje....:(

Posted

No właśnie... ale ja dzwoniłam parę minut wcześniej i pan doktor mi powiedział parę słów... dziwne co najmniej. Może mamy podobnie brzmiące nazwiska????

Przypominam sobie że kiedy rozmawiałam z lekarzem mówiłam o tym, że bałam się o życie Pikusia bo leżał apatycznie, w bezruchu. Lekarz mówił że ból musiał być straszny, żeby pies aż tak się wycofał...

Posted

dzis wystawie na bazarek kilka rzeczy....naprawde nie mam juz nic do wystawiania:(
zajrzyjcie cioteczki,.....to duperelki ale....robie co moge....:(

szczegolnie polecam 2 ksiazki!!!!

Posted

Wystawcie aukcję cegiełkową na allegro. W ten sposób zebrałam ponad 1000 zł na hotel dla Seda. Zdjęcia Ardiego i jego historia są wzruszajace i myślę, że kilka dobrych dusz wrzuci parę groszy. Ja wystawiłam na aukcji swoje zdjęcia jako tapety i sprzedawałam tapety, wiec aukcja nie została usunięta. To daje dobry rezultat, polecam!

Posted

Ja chętnie wystawię aukcję, ale niestety nie potrafię sklecić tekstu, jeśli pomożecie mi napisać coś chwytającego za serce to mogę już dzisiaj wystawić.
No i co mogłoby być przedmiotem licytacji?