Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się patrzy na to zdjęcie pysia przed i teraz w domku,to aż łezka sama się kręci..To zdjęcie oddaje drogę psiaka do wspaniałego nowego życia:multi:

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Piękny jest...
Byle zdrówko opisało...
Bo to najważniejsze...[/I][/QUOTE]

Witam serdecznie w imieniu BB (boski Boston) bardzo prosimy o zmianę tytułu wątku:)

Posted

[quote name='Maruda666']Trzeba wejść dwukrotnie w edycję;) ( wcale Cię nie szpieguję ).[/QUOTE]
[I]
Właśnie widzę :mad: hehe
Wiem wiem,że tak trzeba - ale i to nie działa :roll:
[/I]

Posted

Działa - ale nie w zaawansowaną, tylko edytuj post 2X - po pierwszym edytuj post, pojawi się to co zwykle, a pod tym wszystkim jest jeszcze raz edytuj post ( ale namąciłam :):) )

• 2 weeks later...
Posted

może jakaś fotka Bostonka??;)

zapraszam na bazarek na pszczyńskie pieski:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225666-REAKTYWACJA-Modne-ciuszki-i-nie-tylko-na-pszy%C5%84ski******-Aszk%C4%99-i-W%C5%82adzia-do-20-04?p=18947498#post18947498[/url]

Posted (edited)

[IMG]http://images39.fotosik.pl/1460/648cdf333cb4c43fgen.jpg[/IMG][SIZE=3][B]Wydział POŚCIGOWY na tropie:)[/B][/SIZE]:eviltong:

Edited by MeganGce
Posted

Piękny jest Bostonek:loveu:Mimo,że nie widziałem go w realu,to po zdjęciach widać ogromną metamorfozę.Megan widać,że bardzo dbacie o Niego.Pozdrawiam serdecznie i głaski dla Waszej parki czterołapek;)

Posted

[quote name='wolf122']Piękny jest Bostonek:loveu:Mimo,że nie widziałem go w realu,to po zdjęciach widać ogromną metamorfozę.
[/QUOTE]

W Realu jeszcze nie był,ale do Lidla chodzi,hahaha taki niewinny żarcik;)