malawaszka Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 ej no ale do soboty trzymać a nie "no i i no i " :evil_lol: Quote
Saththa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 no to do soboty bedziemy pytac- "no i?" :) Quote
WATACHA Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Tak długo :(>Pomarudzę, ale trzymać będę Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 nikt nie trzyma kciuków to NIC Wam nie powiem :diabloti: Quote
AniaGucio Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 malawaszka napisał(a):nikt nie trzyma kciuków to NIC Wam nie powiem :diabloti: Nie bądź świnka, powiedz!! Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Cały czas trzymamy przeca, do soboty :) Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 No to możecie puścić - Klementynka od dziś mieszka w Mikołowie :laola: myślę, że to jest dom, na który warto było czekać tak długo - takie miałam odczucia od pierwszej rozmowy - trzymajcie jeszcze tak troszkę kciuki, żeby opanowali hałasowanie bo mieszkanie w bloku, ale pełni zapału i chęci i w ogóle miłości do Klementynki, niedawno odszedł ich 15 letni psiaczek i szukali pieska nie idealnego, takiego któremu trzeba pomóc - i znaleźli :loveu: Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, za ogłoszenia i za wszystko aaaaa pobeczałam się :grins: Quote
Ziutka Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Superrrr wieści :):):) Opłacało się trzymać kciukaski! Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Opłacało się trzymać kciuki i tyle czekać na taki domek :laola: Ula :Rose: dzięki Ci też bom głupia zapomniała napisać :oops: Quote
zerduszko Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 No i to ma być koniec relacji? :shake: Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 relacje to będą później jak będą wieści z domku :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 zerduszko napisał(a):Ale z przekazania tez mogą być! O! to musi napisać Ula bo ja w tym wielkim momencie śmigałam po marketach w poszukiwaniu tekturowych tub :angryy: i nie znalazłam :angryy: Quote
Pysia Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ja mam u siebie dwie tekturowe tuby- chcesz? Życzę Klementynce aby była cichutko i aby wszyscy sie sobą cieszyli :) Quote
ULKA12 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Cóż mogę napisać. Klementyna zaakceptowała swoich nowych opiekunów, jak zwykle przywitała ich, wylizując im twarze. Panie były zachwycone nią, szczególnie jak popatrzyła na nich tymi swoimi oczyskami. Państwo zostali poinformowani o przebiegu choroby, dostali leki dla niej. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Mnie osobiście jest przykro, brakuje mi tej mordeczki. Quote
Recommended Posts