Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czułam, że Klementynka doczeka się wreszcie Ludzi z Sercem i najlepszego domku. Główkę ma prześliczną a futerko odrośnie i będzie dumą Opiekunów. Cieszę się bardzo ( i też pobeczałam się ):sweetCyb: :cunao::laola::cunao::sweetCyb:

• Replies 532
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwsze wieści jakże cudne :loveu: sms: Były 2 spacery, na których tembo było maratończyka, była pyszna micha, była marchewka i kość do gryzienia, było spanko w łóżku, mam też ciepły polarek. Kochamy jeść! teraz czas na leki, zabawek chyba nie lubimy, będą fotki to prześlemy" :multi: kilka słów a jak cieszą :loveu:

Posted

Super wiadomości, tylko trzeba prosic' Pańciostwo, żeby nie dawali Klementynie jeśc' bez umiaru, bo znów utyje! Bardzo się cieszę, że jest kochana :loveu:

Posted

nadal jest dobrze :loveu: dostałam maila :) Klementynka spała z młodszą pańcią w wyrku, jest zadowolona, nawet szynszyla przestała oszczekiwać :mdleje: oby tak zostało! i oby szczekanie w samotności poszło precz

• 2 weeks later...
Posted

chyba mogę odetchnąć :multi:

wczoraj zostawiliśmy Klementynkę samą na ponad godzinę, śledziła nasze ruchy jak wychodziliśmy...szczekała, jak wróciliśmy była cichutko...zajęła się gryzieniem gryzaka, którego jak jestesmy nie rusza, żarłoczność Klementynki jest wielka, przychlast z Niej jest niesamowity, uwielbia być głaskana, lubi siedzieć na kolanach córki i się tulić, rano wstaje z mężem a zaraz potem po 7 idziemy na pierwszy,szybki spacerek potem zjada śniadanie , leki i idzie spać na fotel . Nie trzymam Jej na śniegu i mrozie , bo nie chcę Jej zaziebić...wychodzi 4-5 razy na dzień, Klementyna szybko się załatwia .... i biegnie do domu. Jest mądra i przekochana ;o).

żeby jeszcze zdrówko było całkiem ok i będzie dobrze!!!