Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nathaliena']Laleczko, zmykaj do domku! Basiu, znalazłaś już tę osobą do wizyty?[/QUOTE]

Na razie adopcja została "wstrzymana". ;) Musimy poczekać, aż w schronisku pojawi się następny szczeniaczek. :)

Posted

[quote name='Basieńka1997']Na razie adopcja została "wstrzymana". ;) Musimy poczekać, aż w schronisku pojawi się następny szczeniaczek. :)[/QUOTE]
Dosyc brzmi tajemniczo ??

Posted

[quote name='Szarotka']Dosyc brzmi tajemniczo ??[/QUOTE]

Haha! Postaram się wytłumaczyć. ;) Pani z Jarocina chciała wziąć szczeniaczka z naszego schroniska. Niestety pojawiły się pewne komplikacje: psiak zachorował i rodzice tej Pani nie są do końca przekonani. A, że na szczeniaczka byli inni chętni Pani postanowiła go sobie odpuścić, poczekać na jakiegoś innego psiaka i mieć więcej czasu na przekonanie rodziców. :)

Posted

[quote name='jhet']Hop malutka, po domek wymarzony :)[/QUOTE]

Nikt się ostatnio maleńką bidulką nie interesuje.. Nie odebrałam jeszcze żadnego telefonu w jej sprawie.. :( Strasznie szkoda mi tej kruszynki..

Posted

[quote name='mag602']Jestem i ja na zaproszenie.... Aż wierzyć się nie chce, ze jeszcze się nikt Lalą nie zainteresował. Młoda, zdolna, piękna...[/QUOTE]

Właśnie.. :( W najbliższym czasie postaram się załatwić nowe zdjęcia Lalauni, nie wiem, może to pomoże.. :)

Posted

Cóż, trzeba cierpliwie acz wytrwale ogłaszać... Nie doczytałam na wątku (może zbyt szybko go przeczytałam) - suczka jest wysterylizowana? sądzę, że na pierwszym zdjęciu jest właśnie po zabiegu,

Posted

[quote name='mag602']Cóż, trzeba cierpliwie acz wytrwale ogłaszać... Nie doczytałam na wątku (może zbyt szybko go przeczytałam) - suczka jest wysterylizowana? sądzę, że na pierwszym zdjęciu jest właśnie po zabiegu,[/QUOTE]

Wszystko się zgadza. :) Lala jest po zabiegu sterylizacji. ;)