mdtjrn Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Witam serdecznie, Wczoraj byliśmy na odwiedzinach Sary w Konstancinie. Ze względu na utratę naszej suczki Owczarka niemieckiego w ostatnim miesiacu postanowilismy zaadoptowac i dac nowy dom potrzebujacemu pieskowi. Padło na Sare, imienniczka naszej poprzedniej milosci:) Odrazu cos zaiskrzyło, serce zabilo i jesteśmy w 100% przekonani ze chcemy spedzic kolejne lata zycia wlasnie przy boku tej onki :) Jest piękna, wesola, energiczna, uwielbia sie bawic, tulic, jest bardzo kochana i ogolnie same poz W najblizszych dniach dopniemy formalnosci i sunia trafi do nowego domku :) Zycze powodzenia w zwiazku z szukaniem osob, rodzin ktore beda w stanie przygarnac pod swoj dach i dac milosc innym pieskom :) Pozdrawiam serdecznie Michał Nowak Quote
bela51 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='Pipi']Dziekuje za wydarzenie Saruni. Jest piekna, dobra, bedzie szybko domek, zobaczycie. Z calego serca jej tego zycze.[/QUOTE] A ja czytałam dzis, ze to zyczenie sie podobno spełniło ? Quote
Pipi Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='mdtjrn']Witam serdecznie, Wczoraj byliśmy na odwiedzinach Sary w Konstancinie. Ze względu na utratę naszej suczki Owczarka niemieckiego w ostatnim miesiacu postanowilismy zaadoptowac i dac nowy dom potrzebujacemu pieskowi. Padło na Sare, imienniczka naszej poprzedniej milosci:) Odrazu cos zaiskrzyło, serce zabilo i jesteśmy w 100% przekonani ze chcemy spedzic kolejne lata zycia wlasnie przy boku tej onki :) Jest piękna, wesola, energiczna, uwielbia sie bawic, tulic, jest bardzo kochana i ogolnie same poz W najblizszych dniach dopniemy formalnosci i sunia trafi do nowego domku :) Zycze powodzenia w zwiazku z szukaniem osob, rodzin ktore beda w stanie przygarnac pod swoj dach i dac milosc innym pieskom :) Pozdrawiam serdecznie Michał Nowak[/QUOTE] Omatko kochana, poryczalam sie i nie moge sie uspokoic. To wszystko dlatego, ze jest tak duzo zwierzat w potrzebie i bardzo ciezko jest znalezc taki dobry domek jak u Panstwa. Na pewno nie bedziecie zalowac tej decyzji. Bardzo bardzo bardzo dziekuje za Sarunię. W dalszym ciagu trzymam kciuki i . . . . Bede spokojna, jak juz Sara znajdzie sie w Pana domu. Ciotki!!!! dziekuję z calego serca. Aaaaaaaaaa:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
wolf122 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Gratuluję Saruni Domku,oby ta adopcja doszła do szczęśliwego finału i dziewczynka w końcu miała Kochającą Rodzinę:smile: Quote
Ewa Marta Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Życzę Sarze dużo szczęścia i mam nadzieję, że nie rozmyślicie się co do jej adopcji, jak w przypadku Dinki. Quote
DONnka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='mdtjrn']Witam serdecznie, Wczoraj byliśmy na odwiedzinach Sary w Konstancinie. Ze względu na utratę naszej suczki Owczarka niemieckiego w ostatnim miesiacu postanowilismy zaadoptowac i dac nowy dom potrzebujacemu pieskowi. Padło na Sare, imienniczka naszej poprzedniej milosci:) Odrazu cos zaiskrzyło, serce zabilo i jesteśmy w 100% przekonani ze chcemy spedzic kolejne lata zycia wlasnie przy boku tej onki :) Jest piękna, wesola, energiczna, uwielbia sie bawic, tulic, jest bardzo kochana i ogolnie same poz W najblizszych dniach dopniemy formalnosci i sunia trafi do nowego domku :) Zycze powodzenia w zwiazku z szukaniem osob, rodzin ktore beda w stanie przygarnac pod swoj dach i dac milosc innym pieskom :) Pozdrawiam serdecznie Michał Nowak[/QUOTE] Dla Saruni to wspaniała nowina :multi: Trochę się już naczekała bidulka :loveu: Trzymam kciuki za szczęśliwy finał :thumbs: Quote
beka Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 (edited) [quote name='Ewa Marta']Życzę Sarze dużo szczęścia i mam nadzieję, że nie rozmyślicie się co do jej adopcji, jak w przypadku Dinki.[/QUOTE] Ewa Marta z doświadczenia pewnie wiesz że nie każda wizyta u psa jest gwarancją domu. Nie raz spotykam sie z potencjalnymi domami dla psiaków i nie zawsze skutkuje to adopcją. Czasem to decyzja osób które psa odwiedzają, czasem moja. Edited April 22, 2012 by beka Quote
wolf122 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Czy termin odbioru Sary już jest wiadomy??? Mam pytanie do Gajowej czy adoptowany Max Leonberger mix się zgłaszał??? Ostatnio miałem sms,że łapka była leczona a nie chcę państwu zawracać głowy:razz: Quote
beka Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Jutro p. Michał ma wpaść zabrac Sare na spacer to wszystko ustalimy :) Quote
wolf122 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Dziękuję,super.Będę mógł coś dopisać konkretnego na wydarzeniu;) Quote
mdtjrn Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Jutro widzę się na spacerku z Sunią, najprawdopodobniej trafi do nas już w niedzielę, bądź poniedziałek o ile opiekunowie dotychczasowi się zgodzą ;););) Quote
azalia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Życzę powodzenia potencjalnym,nowym Właścicielom sunieczki i oczywiście jej,oby była szczęśliwa. Quote
wolf122 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 To czekamy na TEN DZIEŃ:smile: Sara w końcu będzie miała DOM na ZAWSZE!!! Quote
beka Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Sara powoli sie pakuje. W niedziele zmienia adres. Wczoraj zaszczepiłyśmy ją na wirusówki. Quote
wolf122 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Pozwoliłem sobie zacytować Beka Twoje słowa na FB:multi: Quote
Pipi Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='beka']Sara powoli sie pakuje. W niedziele zmienia adres. Wczoraj zaszczepiłyśmy ją na wirusówki.[/QUOTE] Beka, Gajowa, jestescie kochane, baaaaardzo dziekuje. Trzymam kciuki za Sarunie. Czuje, ze nie trzeba, ale tak na wszelki wypadek, zeby czula, ze ma przyjaciół. Quote
mdtjrn Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Wczoraj się widzieliśmy na spacerku, troche zabawy , przytulasów, i smakołyków było :) Niezbędne rzeczy dla Sary juz zamówione bądź zakupione, tak więc w niedziele zabieramy ja do nowego domku :) Mam nadzieję że będzie spakowana i z chęcia zmieni adresik :) Pozdrawiam Quote
Pipi Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Cieszymy sie i czekamy. Dziekuje, ze jestes zalogowany i bedziemy mieli od Was wiadomosci. Takie adopcje ciesza naaaaajbardziej. Quote
cisowianka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Czyli wszystko zmierza w dobrym kierunku :) Przepraszam a czy możecie choć zerknąć ;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226318-Eros-flirt-dyscyplina-i-zab%C3%B3jca-Dla-Dauli-wym%C4%99czonej-w-pseudo-Do-7-05-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226318-Eros-flirt-dyscyplina-i-zab%C3%B3jca-Dla-Dauli-wym%C4%99czonej-w-pseudo-Do-7-05-21-00[/URL] Quote
joteska Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Powodzenia Sara! dziś Twój wielki dzień, mocno trzymam kciuki za Twoje szczęście w nowym domku:thumbs: Quote
wolf122 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Czekamy w tym układzie na wieści z domku:cool3:Sara mam nadzieje,że aklimatyzacja przebiega dla obu stron bezboleśnie;) Quote
Pipi Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Tak, czekaaaamyyyy. Mysle, ze wszystko dobrze. To wspaniala sunia, taka co to wszedzie jej dobrze, byleby czlowiek byl. Quote
mdtjrn Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Niestety Zdjęć nie zalaczę bo nie mogę, ale przesłałem już Do Beki :) Przywitała nas ciepło w DT, podróż bez zarzutów na działke, do soboty tam będzie z nami siedzieć i odpoczywać podczas majówki a potem wracamy do Warszawy i na wekendy bedzie korzystac z działki ponownie ;) Energiczna, pełna usmiechu, chetna do zabawy, pieszczoch, na poczatku troszke niesmiala, musiala sie zaaklimatyzowac z nowym miejsce nowymi ludzmi, juz sie przekonuje do wszystkiego, ze wzgledu ze najwiecej czasu jej posiwecam stara sie mnie nie spuszczac z oczu jak traci mnie z pola widzenia to odrazu przybiega :):) Jak na 1 godziny w nowym domku, dzien i noc bez zadnych komplikacji :) Quote
Pipi Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Super wiadomosc, dziekuje pieknie. Ciesze sie[url=http://smayliki.ru/smilie-50196231.html][img]http://s.rimg.info/4122f8f23b00ab19cb1c045d2d464fcf.gif[/img][/url], ze łzami szczescia w oczach. Tak bardzo jej sie udalo ze niepotrzebnie sie zmartwilam jak Marysia przyprowadzila ja do mnie pobitą. Pomyslalam, o Boze, znowu ONKA, kolejna bieda. Zastanawialam sie co z nia zrobic? Nie mialam dla niej miejsca, ale byla kochana, grzeczna, wdzieczna za to, ze moze byc w aucie. Posluszna, czysta, niczego nie pogryzla. Zastanawialam sie, jak to bedzie dalej? Na szczescie odezwala sie nasza kochana [B]beka [/B]i wszystko dalej poszlo szczesliwie z szczesliwym zakonczeniem. [B][COLOR=#00ff00]D Z I Ę K U J Ę Wam Wszystkim z calego serca [url=http://smayliki.ru/smilie-940865703.html][img]http://s16.rimg.info/05cbc9ab88565aa5ad220d0a4b976452.gif[/img][/url] [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts