Jump to content
Dogomania

Bursztynowa LUSIA, skrajnie wychudzona sunia W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='BajUla']
trzymajcie kciuki w piątek, bo chyba umrę...i to za mnie:placz:[/QUOTE]
mój kolega mawia , że kobiety nie umierają , bo my nie ludzie jesteśmy ... krwawimy kilka dni w miesiącu , brechając ryjami .. normalny facet to by nie przeżył :diabloti:

ale będę trzymać kciuki , zadzwonię w piątek pod wieczór , potrzymać Bajkę za łapkę ;)

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']mój kolega mawia , że kobiety nie umierają , bo my nie ludzie jesteśmy ... krwawimy kilka dni w miesiącu , brechając ryjami .. normalny facet to by nie przeżył :diabloti:

ale będę trzymać kciuki , zadzwonię w piątek pod wieczór , potrzymać Bajkę za łapkę ;)[/QUOTE]

Dzięki, jak ja będę żywa...to odbiorę:evil_lol:

Posted

[quote name='BajUla']Aż taka jestem przewidywalna??:evil_lol:

Jak moja Basia będzie się dobrze czuła po sterylce piątkowej, to w niedzielę pojadę:lol:

ps trochę prywaty:oops:
trzymajcie kciuki w piątek, bo chyba umrę...i to za mnie:placz:[/QUOTE]

Ula, jesteśmy z Tobą. Pamiętaj.:)

Posted

Ależ się cieszę :) po nadrobieniu wczorajszych informacji wieczorowo-nocnych. Pisałam już, że duuuużo dobrego robicie ? :) Miłego dnia wszystkim - "biegnę" teraz na założony Waflowi wątek a do Lusi oczywiście również zaglądam każdego dnia po x razy dziennie.

Posted

:)
to co z tymi wakacjami w hotelu, ja chętna ;)

Ula strasznie się cieszę, że akcja udana nie mogę się doczekać, aż mi opowiesz na kawusi

a co do Bajki nie martw się wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :*

Posted

[quote name='Agata Dymer']my chyba od 3 tygodni próbujemy się umówić z Ulą na kawusię i cały czas coś wypada, mam nadzieję, że w końcu damy radę[/QUOTE]

Jak się już umówicie,to dzwoń do mnie,może mi też się uda wpaść ;)To się w końcu z Ulą poznam :)

Posted

[quote name='Vectra']Dziś możecie zatem wypić podwójną kawę ;) za udaną akcję i urodziny pierwsze Baśki :)[/QUOTE]

Ale tylko kawę, torta nie będzie, niestety...:pani nic mocniejszego:diabloti: Barbarka szaleje bidula, nie wie co jej ukochana Pańcia szykuje...:shake:

Posted

[quote name='Agata Dymer']:)
to co z tymi wakacjami w hotelu, ja chętna ;)

Ula strasznie się cieszę, że akcja udana nie mogę się doczekać, aż mi opowiesz na kawusi

a co do Bajki nie martw się wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :*[/QUOTE]

Ja też się nie mogę doczekać i w końcu poznam Adę, bo ma u mnie zaległego buziaka za ogłoszenia:evil_lol:

Posted

[quote name='Enigma79']Ależ się cieszę :) po nadrobieniu wczorajszych informacji wieczorowo-nocnych. Pisałam już, że duuuużo dobrego robicie ? :) Miłego dnia wszystkim - "biegnę" teraz na założony Waflowi wątek a do Lusi oczywiście również zaglądam każdego dnia po x razy dziennie.[/QUOTE]

Zaglądaj, zaglądaj, bo mam nadzieję, że już niedługo Lusia będzie gościć w dziale Psy do adopcji;)

Posted

Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie Arlena, ściągnęłam ją myślami:p....że pewnie chcę wiedzieć, jak się miewa Lusia. Wiec tak: Lusia bardzo dobrze spędziła noc, spała na poduchach, nie płakała, ufffff, jest ciekawa swoich towarzyszy;), wesoła i radosna. I co najważniejsze APETYT jej bardzo dopisuje:p. Cóż więcej chcieć?:lol:

Posted

[quote name='BajUla']Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie Arlena, ściągnęłam ją myślami:p....że pewnie chcę wiedzieć, jak się miewa Lusia. Wiec tak: Lusia bardzo dobrze spędziła noc, spała na poduchach, nie płakała, ufffff, jest ciekawa swoich towarzyszy;), wesoła i radosna. I co najważniejsze APETYT jej bardzo dopisuje:p. Cóż więcej chcieć?:lol:[/QUOTE]

nowego domku :)

Posted

[quote name='Joanna K.']Nie mogę zobaczyć tego mmsa :placz::placz::placz:[/QUOTE]

Ale ja guupia jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no trudno, nie zobaczycie:diabloti:, zdjęcia nie mogę wkleić, wyobrazcie sobie boksia z wyprostowanym pycholem:lol:, uszkami ONka:lol:, ogonem kangura:lol:....no, tak.