Vectra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='BajUla'] trzymajcie kciuki w piątek, bo chyba umrę...i to za mnie:placz:[/QUOTE] mój kolega mawia , że kobiety nie umierają , bo my nie ludzie jesteśmy ... krwawimy kilka dni w miesiącu , brechając ryjami .. normalny facet to by nie przeżył :diabloti: ale będę trzymać kciuki , zadzwonię w piątek pod wieczór , potrzymać Bajkę za łapkę ;) Quote
BajUla Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='Vectra']mój kolega mawia , że kobiety nie umierają , bo my nie ludzie jesteśmy ... krwawimy kilka dni w miesiącu , brechając ryjami .. normalny facet to by nie przeżył :diabloti: ale będę trzymać kciuki , zadzwonię w piątek pod wieczór , potrzymać Bajkę za łapkę ;)[/QUOTE] Dzięki, jak ja będę żywa...to odbiorę:evil_lol: Quote
Joanna K. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='BajUla']Aż taka jestem przewidywalna??:evil_lol: Jak moja Basia będzie się dobrze czuła po sterylce piątkowej, to w niedzielę pojadę:lol: ps trochę prywaty:oops: trzymajcie kciuki w piątek, bo chyba umrę...i to za mnie:placz:[/QUOTE] Ula, jesteśmy z Tobą. Pamiętaj.:) Quote
karolkamadry Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dziewczyny zapraszam na wątek Wafla - box 47 SS (Szczecińskiego Schroniska) - brzmi strasznie!!! http://www.dogomania.pl/threads/223578-Wafel-450-dni-czeka-na-Ciebie-w-schronisku...jak-d%C5%82ugo-jeszcze?p=18699721#post18699721 Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Brzmi strasznie, to fakt, ale sama wielokrotnie mam nieodpartą chęć posłużenia się tymi właśnie środkami.... Ja już jestem u Wafla;) Quote
Enigma79 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ależ się cieszę :) po nadrobieniu wczorajszych informacji wieczorowo-nocnych. Pisałam już, że duuuużo dobrego robicie ? :) Miłego dnia wszystkim - "biegnę" teraz na założony Waflowi wątek a do Lusi oczywiście również zaglądam każdego dnia po x razy dziennie. Quote
gagatekk Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 :) to co z tymi wakacjami w hotelu, ja chętna ;) Ula strasznie się cieszę, że akcja udana nie mogę się doczekać, aż mi opowiesz na kawusi a co do Bajki nie martw się wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :* Quote
Vectra Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Dziś możecie zatem wypić podwójną kawę ;) za udaną akcję i urodziny pierwsze Baśki :) Quote
gagatekk Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 my chyba od 3 tygodni próbujemy się umówić z Ulą na kawusię i cały czas coś wypada, mam nadzieję, że w końcu damy radę Quote
tatankas Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Agata Dymer']my chyba od 3 tygodni próbujemy się umówić z Ulą na kawusię i cały czas coś wypada, mam nadzieję, że w końcu damy radę[/QUOTE] Jak się już umówicie,to dzwoń do mnie,może mi też się uda wpaść ;)To się w końcu z Ulą poznam :) Quote
gagatekk Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='tatankas']Jak się już umówicie,to dzwoń do mnie,może mi też się uda wpaść ;)To się w końcu z Ulą poznam :)[/QUOTE] oooooooo super zrobimy mały sabat ;) Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Vectra']Dziś możecie zatem wypić podwójną kawę ;) za udaną akcję i urodziny pierwsze Baśki :)[/QUOTE] Ale tylko kawę, torta nie będzie, niestety...:pani nic mocniejszego:diabloti: Barbarka szaleje bidula, nie wie co jej ukochana Pańcia szykuje...:shake: Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Agata Dymer']:) to co z tymi wakacjami w hotelu, ja chętna ;) Ula strasznie się cieszę, że akcja udana nie mogę się doczekać, aż mi opowiesz na kawusi a co do Bajki nie martw się wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :*[/QUOTE] Ja też się nie mogę doczekać i w końcu poznam Adę, bo ma u mnie zaległego buziaka za ogłoszenia:evil_lol: Quote
tatankas Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nie przejmuj się,jak ja swoją oddawałam pod nóz,to też taka panika była,a wszystko wyszło ok ;) Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Enigma79']Ależ się cieszę :) po nadrobieniu wczorajszych informacji wieczorowo-nocnych. Pisałam już, że duuuużo dobrego robicie ? :) Miłego dnia wszystkim - "biegnę" teraz na założony Waflowi wątek a do Lusi oczywiście również zaglądam każdego dnia po x razy dziennie.[/QUOTE] Zaglądaj, zaglądaj, bo mam nadzieję, że już niedługo Lusia będzie gościć w dziale Psy do adopcji;) Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie Arlena, ściągnęłam ją myślami:p....że pewnie chcę wiedzieć, jak się miewa Lusia. Wiec tak: Lusia bardzo dobrze spędziła noc, spała na poduchach, nie płakała, ufffff, jest ciekawa swoich towarzyszy;), wesoła i radosna. I co najważniejsze APETYT jej bardzo dopisuje:p. Cóż więcej chcieć?:lol: Quote
Vectra Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='BajUla']Dzisiaj rano zadzwoniła do mnie Arlena, ściągnęłam ją myślami:p....że pewnie chcę wiedzieć, jak się miewa Lusia. Wiec tak: Lusia bardzo dobrze spędziła noc, spała na poduchach, nie płakała, ufffff, jest ciekawa swoich towarzyszy;), wesoła i radosna. I co najważniejsze APETYT jej bardzo dopisuje:p. Cóż więcej chcieć?:lol:[/QUOTE] nowego domku :) Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 I na deser mms od Arleny, zobaczcie w końcu, jakie ONA ma "UCHY":p, w końcu postawione:cool3:.....a zobaczcie kto tam daaalekooo z tyłu zagląda??:evil_lol: https://foto.plus.pl/webgui/tmp/1804/48697321803/1/230220121353.jpg Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='BajUla']I na deser mms od Arleny, zobaczcie w końcu, jakie ONA ma "UCHY":p, w końcu postawione:cool3:.....a zobaczcie kto tam daaalekooo z tyłu zagląda??:evil_lol: https://foto.plus.pl/webgui/tmp/1804/48697321803/1/230220121353.jpg Nie mogę zobaczyć tego mmsa :placz::placz::placz: Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='Joanna K.']Nie mogę zobaczyć tego mmsa :placz::placz::placz:[/QUOTE] Ale ja guupia jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no trudno, nie zobaczycie:diabloti:, zdjęcia nie mogę wkleić, wyobrazcie sobie boksia z wyprostowanym pycholem:lol:, uszkami ONka:lol:, ogonem kangura:lol:....no, tak. Quote
some Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 trzymamy kciuki, mi sie wydaje ze Luska znajdzie domek szybciej niz nam sie wydaje ;) Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='some']trzymamy kciuki, mi sie wydaje ze Luska znajdzie domek szybciej niz nam sie wydaje ;)[/QUOTE] Też tak myślę. ;) Fajna sunia...Kangurek kochany :loveu: Quote
BajUla Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 A popatrzcie na kangurka kochanego:loveu:, chce fikać z psami, je jak szalona, oczywiście rozsądnie, nie bójcie się, chuderlak nie puści w szwach:evil_lol: http://youtu.be/3xkZam2LYsE Quote
gagatekk Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 dziewczyny zrobię mały off, ale chciałabym zaprosić na wątek suni. wczoraj wieczorem z Adą i moim Danielem mieliśmy małą akcję chyba się zapłaczę mała jest cudna pomóżcie znaleźć DT http://www.dogomania.pl/threads/223607 Quote
karolkamadry Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ale ona ciekawa świata:) śliczna Quote
Recommended Posts