Jump to content
Dogomania

Bursztynowa LUSIA, skrajnie wychudzona sunia W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

Posted

justysiek napisał(a):
i ja się tu przybłąkałam:)
jak jakiś tekst będzie to mogę FB jej zrobić.

Ula, Ja też czekam na ten tekst, ale chyba coś sama nabazgram. Sunia jest cudowna, zabrałabym Ją do siebie ;)

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, brak mi słów.....
Zaraz każdemu z osobna odpowiem, wybaczcie, ale ja ogarniam jeszcze jedną baaardzo ważną psią sprawę, kolejne psie życie ma szansę...

Posted

some napisał(a):
na poczatek 30 zl stalej ode mnie, musze miec na uwadze "moje" inne psiaki, bo mam nadzieje tez im zalatwic chociazby hotelik.. ;)

Some, buziak masz gwarantowanego w niedzielę....chcesz czy nie i tak dostaniesz:eviltong:

Posted

przepraszam za off, ale Ula mnie dalej ząb męczy poza tym skupiłam się na Cekinadzie, na którą wszystkich serdecznie zapraszam JUTRO od 11 ul. Wielka Odrzańska 18a PUBLIC CAFE Szczecin

ja mogę pomóc w wystawianiu rzeczy
niestety chwilowo deklaracji dać nie mogę

Posted

Vectra napisał(a):
fajne to to :)
a w tym "waszym" schronisku , to chyba taka tradycja , że psy żebra na wierzchu mają :)

na mój gust , to suńka będzie takie żywe sreberko ;) ona mimo wszystko , ma kurwiki w oczach.

Szczecin pozdrawia Warszawę:multi:

Ewa, ona w schronie była tylko kilka dni...taka przyszła:shake:, nie jak Klementyna;). Ja w naszym schronisku nie widziałam takiego chudego psa, chyba że chory albo z depresją...żarła za to widziałam dużo wszędzie nasypanego:lol:.
Mam nadzieję, że ona się "otworzy", przecież to to dziecko, każdy wiek ma swoje prawa...:lol:

Pilnuj Emilki, żeby Ci się nie zabulgociła:diabloti:

Posted

justysiek napisał(a):
i ja się tu przybłąkałam:)
jak jakiś tekst będzie to mogę FB jej zrobić.

Będzie, będzie, całą noc będę siedzieć, aż ogarnę;)

Posted

o mamo buziaki, a ja na kacu bede :diabloti: ale bedzie wesola wycieczka ;)
edit: Ulcia a co Ty kombinujesz? o jakiego psiaka chodzi? czemu ja nic nie wiem!!!!

Posted

Enigma79 napisał(a):
To i ja do Was dołączę :) 20 zł stałej deklaracji. Dzisiaj poszła sumka powiedzmy za luty. Gdybym okazała się zapominalską, to przypomnijcie śmiało w marcu o pieniażkach :) ale ponieważ śledzę wątek, to raczej mi to nie umknie.

A z Tobą to prywatnie już się witałam, ale jeszcze raz oficjalnie.;)

Skreślam jednorazową 20 zł i zamieniam na stałą i zapłacone za luty, zgadza się?:p

Posted

BajUla napisał(a):

Pilnuj Emilki, żeby Ci się nie zabulgociła:diabloti:

a nie chciała byś , drugiej córeczki po Emilce ? :diabloti:

cieszę się , że tu jesteś !!!

też fajne w mailu ;)

Posted

Agata Dymer napisał(a):
przepraszam za off, ale Ula mnie dalej ząb męczy poza tym skupiłam się na Cekinadzie, na którą wszystkich serdecznie zapraszam JUTRO od 11 ul. Wielka Odrzańska 18a PUBLIC CAFE Szczecin

ja mogę pomóc w wystawianiu rzeczy
niestety chwilowo deklaracji dać nie mogę

Agata, to ja Ciebie przepraszam, że moje zakupy zawalają Ci chałupę, obiecuję, że w końcu odbiorę. Wyrwij w końcu i plastika sobie wstaw, na bazarku uzbieramy:diabloti:

Zapraszam w imieniu dziewczyn na zakupy dla bullątek:lol:

ps, ja w bagażniku trzy torby ciuchów dla Ciebie wożę....i nie dojechałam...nastepnym razem:oops:

Posted

BajUla napisał(a):
Asia, nie kuś, jeszcze nic nie piłam, zaraz mogę być, wiesz jak jeżdżę, nawet "pod prąd" dam radę:diabloti::diabloti::diabloti:

Ula wiesz gdzie mieszkam, a jak nie wiesz to dzwoń :D

Ola Ty będziesz na kacu...damy radę. Wyleczymy Cię :cool3:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Polecam hotelik u Arleny - hotelowały tam "moje" podopieczne, samoyedka Lalka(teraz Zuza) i chow chowka Czana - już obie są w nowym domu, znalazły go błyskawicznie! :)
Chuda Lusia, mam nadzieję że szybko znajdzie dom.

Fredzia, dzięki, zaraz wpadnę. Wymiziaj Eriska I Franciszka;)

Posted

ANETTTA napisał(a):
piekna sunia jaka ona jest duża taka do kolan czy mniejsza

O Joasia odpowiedziała, taki "wyprostowany" bokser z uszkami ONka, mi lekko nad kolanko, ale ja mam 150 w kapeluszu:evil_lol:, Asi na lekkim obcasie do kolana:p

Posted

some napisał(a):
o mamo buziaki, a ja na kacu bede :diabloti: ale bedzie wesola wycieczka ;)
edit: Ulcia a co Ty kombinujesz? o jakiego psiaka chodzi? czemu ja nic nie wiem!!!!

Zaraz napiszę, na razie Ciii

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Ja ostatnio byłam w schronisku w Szczecinie podrzucić karmę i parę rzeczy - ale widziałam, że nie tylko ja, przed wejściem piętrzyły się stosy karmy. ;)

Naprawdę nie jest żle:lol:, jeść mają co, żeby tylko ludzia miały, a Ty już w Szczecinie?