karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Na Psiej Farmie zrobimy jeszcze puszke, w środę popracuję nad plakacikiem Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 sylwia637 izzamal numer konta jest udostępniony na FB, zaraz wyslę pw z numerem do przelewu. Ulcia ? Gdzie Ty jesteś ? Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dziewczyny musimy sie koniecznie spotkać...i obgadać strategię :) Idzie nam super i działajmy w tym zachodniopomorskim bo to takie martwe pole Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']Dziewczyny musimy sie koniecznie spotkać...i obgadać strategię :) Idzie nam super i działajmy w tym zachodniopomorskim bo to takie martwe pole[/QUOTE] Mamy w planach takie spotkanie. Dłuugie spotkanie ;) Quote
some Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Joanna K.']Mamy w planach takie spotkanie. Dłuugie spotkanie ;)[/QUOTE] a to sie zgadza!! ;) ja wlasnie robie eksperymenta ze sledziami, jak wyjda to i na spotkanie zrobie ;) Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='some']a to sie zgadza!! ;) ja wlasnie robie eksperymenta ze sledziami, jak wyjda to i na spotkanie zrobie ;)[/QUOTE] No tak, przecież plan Naszych działań nie będziemy omawiać tylko przy napojach :eviltong: Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Joanna K.']No tak, przecież plan Naszych działań nie będziemy omawiać tylko przy napojach :eviltong:[/QUOTE] a no wlasnie - grubsza impreza sie szykuje:) Bardzo mi sie podoba Quote
BajUla Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Jestem, jestem, ale kasę liczyłam:p Niniejszym zawiadamiam, że Lusia zebrała dzięki Waszej niezawodnej POMOCY deklaracje stałe na hotelik, 230 złotych.:multi::multi::multi::loveu: Ustaliłam z Joasią, jak nie macie nic przeciwko, że ja będę odpowiedzialna za stałe deklaracje (mam nadzieję, że krótko), bo prawie wszystkich (oprócz izzamal i Enigmy79) znam osobiście i będę kasować:mad:. Tak więc izzamal, jak jeszcze nie wpłaciłaś, to zaraz prześlę Ci pw z numerem mojego konta, proszę tylko o nick z dogo;) Nie robiłam jeszcze rozliczeń, więc w razie gdyby coś nie jasne, to proszę pisać i proszę o wyrozumiałość:oops: Wpłynęło od enigmy79 40 zł - 20 zł dla Lusi deklaracja stała za luty i 20 zł za transport do Poznania, zaraz wpiszę u Kalinki i Star:loveu: Jeszcze raz dziękuję wszystkim za POMOC, jesteście wspaniali:loveu: Aha, Lusia idzie do hoteliku w środę 22 lutego, ale będę pisać, że wpłynęło za luty, a nie za okres od 22 lutego do 21 marca, ok? I mam nadzieję, że na tym się skończy.... Tatankas:loveu:, mam nadzieję, że wstawiając ogłoszenia jakieś czary odstawiałaś:eviltong:, takie jak u Sybira, ale zapraszam za moment do chłopaka, nie pożałujecie:p Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']Ja już czekam na ten moment:)[/QUOTE] Ja już wszystko wiem :) Quote
tatankas Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Enigma79 ja znam osobiście-cioteczka do rany przyłóż ;) Więc się nie martwię :) Na takie doborowe spotkanie też się piszę,o ile będę miała z kim dzieciaki zostawić,chyba,że chcecie zawitać do mnie ;) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 A moze zrobimy spotkanie z dzieciakami i bedziemy w nich szczepic wrazliwosc do zwierzaków? Quote
tatankas Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']A moze zrobimy spotkanie z dzieciakami i bedziemy w nich szczepic wrazliwosc do zwierzaków?[/QUOTE] Zaprosisz z dziećmi,najpierw mnie musisz polubić,żeby poznać moje dzieci;) Potem będzie mniej żal szkód,jakie to potrafią wyrządzić.Na pierwszym spotkaniu dzieci to już mnie więcej nie zaprosisz :D:D:D Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='tatankas']Enigma79 ja znam osobiście-cioteczka do rany przyłóż ;) Więc się nie martwię :) Na takie doborowe spotkanie też się piszę,o ile będę miała z kim dzieciaki zostawić,chyba,że chcecie zawitać do mnie ;)[/QUOTE] Kurka.... że Ja muszę w Goleniowie mieszkać...:( Quote
some Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 wstepnie jest taki plan zeby u mnie to zorganizowac jak chlop wyjedzie.... dziewczyny spoza Szczecina moglyby przenocowac no i przeciez sledzi nie bede targac ze soba!! ;) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='tatankas']Zaprosisz z dziećmi,najpierw mnie musisz polubić,żeby poznać moje dzieci;) Potem będzie mniej żal szkód,jakie to potrafią wyrządzić.Na pierwszym spotkaniu dzieci to już mnie więcej nie zaprosisz :D:D:D[/QUOTE] Ciebie to ja już lubię, a co do dzieci to nie wiem kto kogo się przestraszy:) Szkody to nie problem, a ja zaczęłam sie zastanawiać co ja z psami zrobie a nie z dzieckiem (mam córkę jedną):) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Joanna K.']Kurka.... że Ja muszę w Goleniowie mieszkać...:([/QUOTE] Asia to przecież nie koniec świata, a ja tu mam dużo miejsca do spania 180m na mnie i córkę to aż nadto:) O nocleg się nie martw:) Śniadanie gwarantowane:) Quote
Joanna K. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='karolkamadry']Asia to przecież nie koniec świata, a ja tu mam dużo miejsca do spania 180m na mnie i córkę to aż nadto:) O nocleg się nie martw:) Śniadanie gwarantowane:)[/QUOTE] Dzięki za nocleg ze śniadaniem, brzmi nieźle :D ale już mam taką wspaniałą duszyczke która Mnie przyjmie pod Swój dach ;) Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 No to co narzekasz na odległość:) To impreze z uzgodnieniami trzeba zorganizować:) Quote
BajUla Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='sylwia637']Ode mnie tez na bidulke moge dac teraz 20zł jednorazowo. co za gnój doprowadził je do takiego stanu. pewnie nigdy sie nie dowiemy.[/QUOTE] Sylwia, wielkie dzięki:loveu:, a ten co ją miał, dbał, szukał domu intensywnie, bardzo:angryy:....robił wszystko....ale niestety, z głodu nie zdechła..:angryy:.czas się skończył i won do bidula:angryy:, podobno zawsze była "szczupła"... Quote
BajUla Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='izzamal']deklaruje 20 zł stałej poprosze nr konta na pw[/QUOTE] izzamal, dzięki, puszka na stałe wypełniona:loveu: Quote
BajUla Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 No no laski, to się impreza szykuje!!!:evil_lol: Ja to teraz w domu jak jestem i nie klepię z Wami, to jak anioł...Bo mnie chłop powiedział, że niedługo do schronu odda:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
karolkamadry Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Te chłopu jakieś dziwne....ja mojego bo zazdrosny o 3 bidy przedwoczoraj pożegnałam, bo niestety nie rozumie o co kamon Quote
Lusia91 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Jak Lusia się czuje? Widzę, że Wy tu cioteczki macie "internetowe party" już jeszcze przed spotkaniem;) Quote
Recommended Posts