Jump to content
Dogomania

Bursztynowa LUSIA, skrajnie wychudzona sunia W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolkamadry']Dziewczyny musimy sie koniecznie spotkać...i obgadać strategię :) Idzie nam super i działajmy w tym zachodniopomorskim bo to takie martwe pole[/QUOTE]
Mamy w planach takie spotkanie. Dłuugie spotkanie ;)

Posted

[quote name='Joanna K.']Mamy w planach takie spotkanie. Dłuugie spotkanie ;)[/QUOTE]
a to sie zgadza!! ;) ja wlasnie robie eksperymenta ze sledziami, jak wyjda to i na spotkanie zrobie ;)

Posted

[quote name='some']a to sie zgadza!! ;) ja wlasnie robie eksperymenta ze sledziami, jak wyjda to i na spotkanie zrobie ;)[/QUOTE]
No tak, przecież plan Naszych działań nie będziemy omawiać tylko przy napojach :eviltong:

Posted

Jestem, jestem, ale kasę liczyłam:p

Niniejszym zawiadamiam, że Lusia zebrała dzięki Waszej niezawodnej POMOCY deklaracje stałe na hotelik, 230 złotych.:multi::multi::multi::loveu:

Ustaliłam z Joasią, jak nie macie nic przeciwko, że ja będę odpowiedzialna za stałe deklaracje (mam nadzieję, że krótko), bo prawie wszystkich (oprócz izzamal i Enigmy79) znam osobiście i będę kasować:mad:.

Tak więc izzamal, jak jeszcze nie wpłaciłaś, to zaraz prześlę Ci pw z numerem mojego konta, proszę tylko o nick z dogo;)

Nie robiłam jeszcze rozliczeń, więc w razie gdyby coś nie jasne, to proszę pisać i proszę o wyrozumiałość:oops:

Wpłynęło od enigmy79 40 zł - 20 zł dla Lusi deklaracja stała za luty i 20 zł za transport do Poznania, zaraz wpiszę u Kalinki i Star:loveu:

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za POMOC, jesteście wspaniali:loveu:

Aha, Lusia idzie do hoteliku w środę 22 lutego, ale będę pisać, że wpłynęło za luty, a nie za okres od 22 lutego do 21 marca, ok? I mam nadzieję, że na tym się skończy....

Tatankas:loveu:, mam nadzieję, że wstawiając ogłoszenia jakieś czary odstawiałaś:eviltong:, takie jak u Sybira, ale zapraszam za moment do chłopaka, nie pożałujecie:p

Posted

Enigma79 ja znam osobiście-cioteczka do rany przyłóż ;) Więc się nie martwię :)

Na takie doborowe spotkanie też się piszę,o ile będę miała z kim dzieciaki zostawić,chyba,że chcecie zawitać do mnie ;)

Posted

[quote name='karolkamadry']A moze zrobimy spotkanie z dzieciakami i bedziemy w nich szczepic wrazliwosc do zwierzaków?[/QUOTE]

Zaprosisz z dziećmi,najpierw mnie musisz polubić,żeby poznać moje dzieci;) Potem będzie mniej żal szkód,jakie to potrafią wyrządzić.Na pierwszym spotkaniu dzieci to już mnie więcej nie zaprosisz :D:D:D

Posted

[quote name='tatankas']Enigma79 ja znam osobiście-cioteczka do rany przyłóż ;) Więc się nie martwię :)

Na takie doborowe spotkanie też się piszę,o ile będę miała z kim dzieciaki zostawić,chyba,że chcecie zawitać do mnie ;)[/QUOTE]
Kurka.... że Ja muszę w Goleniowie mieszkać...:(

Posted

wstepnie jest taki plan zeby u mnie to zorganizowac jak chlop wyjedzie.... dziewczyny spoza Szczecina moglyby przenocowac no i przeciez sledzi nie bede targac ze soba!! ;)

Posted

[quote name='tatankas']Zaprosisz z dziećmi,najpierw mnie musisz polubić,żeby poznać moje dzieci;) Potem będzie mniej żal szkód,jakie to potrafią wyrządzić.Na pierwszym spotkaniu dzieci to już mnie więcej nie zaprosisz :D:D:D[/QUOTE]
Ciebie to ja już lubię, a co do dzieci to nie wiem kto kogo się przestraszy:) Szkody to nie problem, a ja zaczęłam sie zastanawiać co ja z psami zrobie a nie z dzieckiem (mam córkę jedną):)

Posted

[quote name='Joanna K.']Kurka.... że Ja muszę w Goleniowie mieszkać...:([/QUOTE]

Asia to przecież nie koniec świata, a ja tu mam dużo miejsca do spania 180m na mnie i córkę to aż nadto:) O nocleg się nie martw:) Śniadanie gwarantowane:)

Posted

[quote name='karolkamadry']Asia to przecież nie koniec świata, a ja tu mam dużo miejsca do spania 180m na mnie i córkę to aż nadto:) O nocleg się nie martw:) Śniadanie gwarantowane:)[/QUOTE]
Dzięki za nocleg ze śniadaniem, brzmi nieźle :D ale już mam taką wspaniałą duszyczke która Mnie przyjmie pod Swój dach ;)

Posted

[quote name='sylwia637']Ode mnie tez na bidulke moge dac teraz 20zł jednorazowo.

co za gnój doprowadził je do takiego stanu. pewnie nigdy sie nie dowiemy.[/QUOTE]

Sylwia, wielkie dzięki:loveu:, a ten co ją miał, dbał, szukał domu intensywnie, bardzo:angryy:....robił wszystko....ale niestety, z głodu nie zdechła..:angryy:.czas się skończył i won do bidula:angryy:, podobno zawsze była "szczupła"...

Posted

No no laski, to się impreza szykuje!!!:evil_lol:
Ja to teraz w domu jak jestem i nie klepię z Wami, to jak anioł...Bo mnie chłop powiedział, że niedługo do schronu odda:diabloti::diabloti::diabloti: