Jump to content
Dogomania

Bursztynowa LUSIA, skrajnie wychudzona sunia W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula , za duże foty dajesz ;) masz 640 na 640

to cudownie , że jest domek :multi: to się nazywa akcja - ale tak jak lubię , małymi kroczkami - pojedynczo i porządnie ;)

dzięki za smska wczoraj ... niestety nie miałam telefona ze sobą , przeczytałam w nocy ...

Posted

[quote name='Joanna K.']Świetne wieści. :D
U Mnie są pieniążki Lusi- 160 zł (wpłaty jednorazowe)[/QUOTE]

Asia, trzeba darczyńców popytać co z ich kasą, czy zgodzą się na skarpetę, czy chcą na inne psy przeznaczyć, zapytasz?;)
Ja założę wątek, o którym rozmawiałyśmy, skarpeta dla bezdomniaków, "moi" darczyńcy przekażą swoje datki na ten cel:loveu:, co zostanie, najpierw muszę w piątek rozliczyć Lusię, i zobaczymy ile będzie na początek. Ja założę ten wątek, zaklepuję sobie;)

No i Lusia91 czeka na fanty ode mnie na bazarek:oops:

Posted

[quote name='Vectra']Ula , za duże foty dajesz ;) masz 640 na 640

to cudownie , że jest domek :multi: to się nazywa akcja - ale tak jak lubię , małymi kroczkami - pojedynczo i porządnie ;)

dzięki za smska wczoraj ... niestety nie miałam telefona ze sobą , przeczytałam w nocy ...[/QUOTE]

O, a takie duże nie mogą być:cool3:? Moderator mnie pogoni:oops:? Nie wiem jakie mają być, wstawiam jak potrafię, a to i tak ogroooomny:diabloti: postęp z mojej strony, jak to się mówi? Potrzeba matką wynalazku:diabloti:;).
Zaraz idę do Ciebie w "gości" i "wrzucę" Baśkę z dzisiaj;)

Posted

[quote name='BajUla']O, a takie duże nie mogą być:cool3:? Moderator mnie pogoni:oops:? Nie wiem jakie mają być, wstawiam jak potrafię, a to i tak ogroooomny:diabloti: postęp z mojej strony, jak to się mówi? Potrzeba matką wynalazku:diabloti:;).
Zaraz idę do Ciebie w "gości" i "wrzucę" Baśkę z dzisiaj;)[/QUOTE]
Wrzuć Baśkę , ja wrzuciłam jej brata ;)
musisz dawać fotki , zgodne z regulaminem. Lajfisbrutal

Posted

[quote name='Vectra']Wrzuć Baśkę , ja wrzuciłam jej brata ;)
musisz dawać fotki , zgodne z regulaminem. Lajfisbrutal[/QUOTE]

Deklaruję mocne postanowienie poprawy...tylko musisz mnie podszkolić:oops:

Posted

[quote name='pola53']Super wieści :) Znalazła dom jeszcze szybciej niż mój Misio.[/QUOTE]

Polu bardzo dziękuję za gotowość:buzi: pomocy Lusi, naprawdę...Pieniążki z bazarku proszę przekaż w całości na Gabora...

Posted

[quote name='karolkamadry']No Lusieńko - szczęścia kochana. Jeżeli chodzi pieniądze od moich darczyńców to śmiało możecie przeznaczyć na inny równie szczytny cel.[/QUOTE]

Dzięki, powstanie skarpeta, założę wątek:lol:

Posted

[quote name='BajUla']Dzięki, powstanie skarpeta, założę wątek:lol:[/QUOTE]

BajUla cudownie!;) Oczywiście czekam na fanty. Dzisiaj wracam do Szczecina, numer do mnie masz więc na pewno zastaniesz mnie w domu w przyszłym tygodniu;)

Posted

[quote name='BajUla']A teraz to, na co czekałam, od momentu jak Lusię zobaczyłam..........:loveu:

:laola: LUSIA IDZIE W PIĄTEK DO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Byłam z u małej z Pauliną (dzięki za ten dzień:buzi:), NOWĄ Pańcią naszej Lusieńki. Z Pauliną od kilku dni miałam częsty kontakt telefoniczny i mailowy, więc dzisiaj to była jedynie formalność, postawienie kropki nad i, w nowym domu już wszystko przygotowane na powitanie nowego członka ups:oops::diabloti:....członkini rodziny. Lusia jedzie dopiero w piątek, bo Paulina po przyszłym weekendzie może wziąć kilka dni wolnego i będą mieli całą trójką dużo czasu dla siebie nawzajem.....:lol:
Nie pisałam wcześniej, nie chciałam zapeszać, ja w zabobony wierzę:cool3:.

Dziękuję:lol: wszystkim Wam za wsparcie, pomoc i nieobojętność....w piątek, po udanej akcji będziemy się "rozliczać";)
Arlena, baaaaardzo Ci dziękuję:buzi: jeszcze raz, tutaj, publicznie za wszystko, za to, że pochyliłaś się nad tą istotką. Takie miejsca, pełne psów i miłości dla nich, to prawdziwy dar....[/QUOTE]

A skąd,jak i co??? Bardzo się cieszę,ale chciałabym wiedzieć jak Paulina wpadła na naszą Lusię???Przydają się takie informacje ;)

Posted

[quote name='tatankas']A skąd,jak i co??? Bardzo się cieszę,ale chciałabym wiedzieć jak Paulina wpadła na naszą Lusię???Przydają się takie informacje ;)[/QUOTE]

Wszyscy dzwoniący byli z tablicy;)

Ada, wyczyść skrzynkę, pliss;) Chcę Ci coś wysłać;)

Posted

[quote name='tatankas']A skąd,jak i co??? Bardzo się cieszę,ale chciałabym wiedzieć jak Paulina wpadła na naszą Lusię???Przydają się takie informacje ;)[/QUOTE]
od moich psiaków wpadali najcześciej tez przez tablica, ale tez przez moruska i elk coś tam

Posted

[quote name='karolkamadry']od moich psiaków wpadali najcześciej tez przez tablica, ale tez przez moruska i elk coś tam[/QUOTE]

Dobrze wiedzieć ;) Na wszystkich tych portalach ogłaszam,więc jest dobrze ;)Czyli oby tak dalej-szybkie adopcje to to,co kocham najbardziej;)

Posted

Lusia na weekendowych zdjęciach jest nie do poznania :) Zupełnie inna sunia, aniżeli ta w schroniskowym boksie. Wy chyba jej te uszątka doczepiłyście ;) Baaardzo się cieszę z takiego happy endu i życzę suni oraz nowej Pańci wszystkiego dobrego a innym wątkom z Dogomanii równie szybkich i udanych adopcji. Miłego początku tygodnia wszystkim !!!

Posted

[quote name='Enigma79']Lusia na weekendowych zdjęciach jest nie do poznania :) Zupełnie inna sunia, aniżeli ta w schroniskowym boksie. Wy chyba jej te uszątka doczepiłyście ;) Baaardzo się cieszę z takiego happy endu i życzę suni oraz nowej Pańci wszystkiego dobrego a innym wątkom z Dogomanii równie szybkich i udanych adopcji. Miłego początku tygodnia wszystkim !!![/QUOTE]
Pamiętajcie o możliwości szkolenia:)

Posted

[quote name='tatankas']Dobrze wiedzieć ;) Na wszystkich tych portalach ogłaszam,więc jest dobrze ;)Czyli oby tak dalej-szybkie adopcje to to,co kocham najbardziej;)[/QUOTE]
Wszystkie moje psaiki były ogłaszane w zasadzie przez Ciebie, więc to jasne że na tych i super, że jest dobrze - mogę powiedzieć MEGADOBRZE:)

Posted

[quote name='BajUla']Polu bardzo dziękuję za gotowość:buzi: pomocy Lusi, naprawdę...Pieniążki z bazarku proszę przekaż w całości na Gabora...[/QUOTE]

Dziękuję, właśnie miałam zapytać, co z tą kasą :). Macie dobrą rękę dziewczyny, oby tak dalej!!!

Aaaa, i życzę udanego zjazdu 'czarownic'! :)