Joanna K. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Świetne wieści. :D U Mnie są pieniążki Lusi- 160 zł (wpłaty jednorazowe) Quote
Vectra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Ula , za duże foty dajesz ;) masz 640 na 640 to cudownie , że jest domek :multi: to się nazywa akcja - ale tak jak lubię , małymi kroczkami - pojedynczo i porządnie ;) dzięki za smska wczoraj ... niestety nie miałam telefona ze sobą , przeczytałam w nocy ... Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Joanna K.']Świetne wieści. :D U Mnie są pieniążki Lusi- 160 zł (wpłaty jednorazowe)[/QUOTE] Asia, trzeba darczyńców popytać co z ich kasą, czy zgodzą się na skarpetę, czy chcą na inne psy przeznaczyć, zapytasz?;) Ja założę wątek, o którym rozmawiałyśmy, skarpeta dla bezdomniaków, "moi" darczyńcy przekażą swoje datki na ten cel:loveu:, co zostanie, najpierw muszę w piątek rozliczyć Lusię, i zobaczymy ile będzie na początek. Ja założę ten wątek, zaklepuję sobie;) No i Lusia91 czeka na fanty ode mnie na bazarek:oops: Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Vectra']Ula , za duże foty dajesz ;) masz 640 na 640 to cudownie , że jest domek :multi: to się nazywa akcja - ale tak jak lubię , małymi kroczkami - pojedynczo i porządnie ;) dzięki za smska wczoraj ... niestety nie miałam telefona ze sobą , przeczytałam w nocy ...[/QUOTE] O, a takie duże nie mogą być:cool3:? Moderator mnie pogoni:oops:? Nie wiem jakie mają być, wstawiam jak potrafię, a to i tak ogroooomny:diabloti: postęp z mojej strony, jak to się mówi? Potrzeba matką wynalazku:diabloti:;). Zaraz idę do Ciebie w "gości" i "wrzucę" Baśkę z dzisiaj;) Quote
Vectra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='BajUla']O, a takie duże nie mogą być:cool3:? Moderator mnie pogoni:oops:? Nie wiem jakie mają być, wstawiam jak potrafię, a to i tak ogroooomny:diabloti: postęp z mojej strony, jak to się mówi? Potrzeba matką wynalazku:diabloti:;). Zaraz idę do Ciebie w "gości" i "wrzucę" Baśkę z dzisiaj;)[/QUOTE] Wrzuć Baśkę , ja wrzuciłam jej brata ;) musisz dawać fotki , zgodne z regulaminem. Lajfisbrutal Quote
Vectra Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='ANETTTA']tzn szybka adopcja tak młoda ładna[/QUOTE] i słusznie , przynajmniej nie zestarzeje się w schronisku :) Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Vectra']Wrzuć Baśkę , ja wrzuciłam jej brata ;) musisz dawać fotki , zgodne z regulaminem. Lajfisbrutal[/QUOTE] Deklaruję mocne postanowienie poprawy...tylko musisz mnie podszkolić:oops: Quote
pola53 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Super wieści :) Znalazła dom jeszcze szybciej niż mój Misio. Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='pola53']Super wieści :) Znalazła dom jeszcze szybciej niż mój Misio.[/QUOTE] Polu bardzo dziękuję za gotowość:buzi: pomocy Lusi, naprawdę...Pieniążki z bazarku proszę przekaż w całości na Gabora... Quote
karolkamadry Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='BajUla']Deklaruję mocne postanowienie poprawy...tylko musisz mnie podszkolić:oops:[/QUOTE] ja w razie czego służe Ci pomocą:) Quote
karolkamadry Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 No Lusieńko - szczęścia kochana. Jeżeli chodzi pieniądze od moich darczyńców to śmiało możecie przeznaczyć na inny równie szczytny cel. Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='karolkamadry']No Lusieńko - szczęścia kochana. Jeżeli chodzi pieniądze od moich darczyńców to śmiało możecie przeznaczyć na inny równie szczytny cel.[/QUOTE] Dzięki, powstanie skarpeta, założę wątek:lol: Quote
Lusia91 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='BajUla']Dzięki, powstanie skarpeta, założę wątek:lol:[/QUOTE] BajUla cudownie!;) Oczywiście czekam na fanty. Dzisiaj wracam do Szczecina, numer do mnie masz więc na pewno zastaniesz mnie w domu w przyszłym tygodniu;) Quote
tatankas Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='BajUla']A teraz to, na co czekałam, od momentu jak Lusię zobaczyłam..........:loveu: :laola: LUSIA IDZIE W PIĄTEK DO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Byłam z u małej z Pauliną (dzięki za ten dzień:buzi:), NOWĄ Pańcią naszej Lusieńki. Z Pauliną od kilku dni miałam częsty kontakt telefoniczny i mailowy, więc dzisiaj to była jedynie formalność, postawienie kropki nad i, w nowym domu już wszystko przygotowane na powitanie nowego członka ups:oops::diabloti:....członkini rodziny. Lusia jedzie dopiero w piątek, bo Paulina po przyszłym weekendzie może wziąć kilka dni wolnego i będą mieli całą trójką dużo czasu dla siebie nawzajem.....:lol: Nie pisałam wcześniej, nie chciałam zapeszać, ja w zabobony wierzę:cool3:. Dziękuję:lol: wszystkim Wam za wsparcie, pomoc i nieobojętność....w piątek, po udanej akcji będziemy się "rozliczać";) Arlena, baaaaardzo Ci dziękuję:buzi: jeszcze raz, tutaj, publicznie za wszystko, za to, że pochyliłaś się nad tą istotką. Takie miejsca, pełne psów i miłości dla nich, to prawdziwy dar....[/QUOTE] A skąd,jak i co??? Bardzo się cieszę,ale chciałabym wiedzieć jak Paulina wpadła na naszą Lusię???Przydają się takie informacje ;) Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='tatankas']A skąd,jak i co??? Bardzo się cieszę,ale chciałabym wiedzieć jak Paulina wpadła na naszą Lusię???Przydają się takie informacje ;)[/QUOTE] Wszyscy dzwoniący byli z tablicy;) Ada, wyczyść skrzynkę, pliss;) Chcę Ci coś wysłać;) Quote
karolkamadry Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='tatankas']A skąd,jak i co??? Bardzo się cieszę,ale chciałabym wiedzieć jak Paulina wpadła na naszą Lusię???Przydają się takie informacje ;)[/QUOTE] od moich psiaków wpadali najcześciej tez przez tablica, ale tez przez moruska i elk coś tam Quote
tatankas Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='karolkamadry']od moich psiaków wpadali najcześciej tez przez tablica, ale tez przez moruska i elk coś tam[/QUOTE] Dobrze wiedzieć ;) Na wszystkich tych portalach ogłaszam,więc jest dobrze ;)Czyli oby tak dalej-szybkie adopcje to to,co kocham najbardziej;) Quote
Enigma79 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Lusia na weekendowych zdjęciach jest nie do poznania :) Zupełnie inna sunia, aniżeli ta w schroniskowym boksie. Wy chyba jej te uszątka doczepiłyście ;) Baaardzo się cieszę z takiego happy endu i życzę suni oraz nowej Pańci wszystkiego dobrego a innym wątkom z Dogomanii równie szybkich i udanych adopcji. Miłego początku tygodnia wszystkim !!! Quote
karolkamadry Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Enigma79']Lusia na weekendowych zdjęciach jest nie do poznania :) Zupełnie inna sunia, aniżeli ta w schroniskowym boksie. Wy chyba jej te uszątka doczepiłyście ;) Baaardzo się cieszę z takiego happy endu i życzę suni oraz nowej Pańci wszystkiego dobrego a innym wątkom z Dogomanii równie szybkich i udanych adopcji. Miłego początku tygodnia wszystkim !!![/QUOTE] Pamiętajcie o możliwości szkolenia:) Quote
Joanna K. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ula, jest nowa wpłata na Lusię od sylwia637* SYLWIA ŁAWNICZAK SEBASTIAN ŁAWNICZAK - 20,00 PLN Tytułem LUSIA* sylwia637* * * razem jest 180 zł !!! Dziękujemy:multi: Quote
FredziaFredzia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ona ma super uszyska - na facebooku widziałam że idzie do nowego domu! PS. Niechcący kilka dni temu jakiś wątek usunęłam z subskrypcji, teraz mi wpadło do głowy jaki. :diabloti: Quote
karolkamadry Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='tatankas']Dobrze wiedzieć ;) Na wszystkich tych portalach ogłaszam,więc jest dobrze ;)Czyli oby tak dalej-szybkie adopcje to to,co kocham najbardziej;)[/QUOTE] Wszystkie moje psaiki były ogłaszane w zasadzie przez Ciebie, więc to jasne że na tych i super, że jest dobrze - mogę powiedzieć MEGADOBRZE:) Quote
BajUla Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Witajcie, zobaczcie, jakie cudo:lol: Uploaded with ImageShack.us Quote
pola53 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='BajUla']Polu bardzo dziękuję za gotowość:buzi: pomocy Lusi, naprawdę...Pieniążki z bazarku proszę przekaż w całości na Gabora...[/QUOTE] Dziękuję, właśnie miałam zapytać, co z tą kasą :). Macie dobrą rękę dziewczyny, oby tak dalej!!! Aaaa, i życzę udanego zjazdu 'czarownic'! :) Quote
Recommended Posts