Joanna K. Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='BajUla']Witajcie, zobaczcie, jakie cudo:lol: Jakie uszy :evil_lol: Quote
tatankas Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dziewczyny-przydałoby się zmienić temat wątku na bardziej właściwy,bo jak weszłam,to aż się przestraszyłam ;) Quote
BajUla Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='tatankas']Dziewczyny-przydałoby się zmienić temat wątku na bardziej właściwy,bo jak weszłam,to aż się przestraszyłam ;)[/QUOTE] Ada, w piątek:p, dopóki piłka w grze...W piątek, jak ją osobiście ulokuję na nowym posłaniu, wtedy dopiero zmienię, wybaczcie;) i mi tam zawału nie dostawać przypadkiem:mad: Quote
gagatekk Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 no to czekamy na piątek :) jakie uchole :lol: zrobię mały off i zaproszę Was na bazarki dla Nadziei http://www.dogomania.pl/threads/223720-wyprzeda%C5%BC-TOREBEK-dla-Nadzei-Amstaffa-do-4.03 http://www.dogomania.pl/threads/223730-BezCeny-bazarek-part-2-dla-Nadziei-Amstaffa-do-5.03?p=18748370#post18748370 http://www.dogomania.pl/threads/223723-ANTYKWARIAT-mega-TANIO!!!-dla-Nadziei-Amstaffa-do-4.03./page2 http://www.dogomania.pl/threads/223660-dla-XeLek-i-eLek-r%C3%B3%C5%BCne-fajne-ciuszki-Nadzieja-Amstaffa-do-4.03.?p=18749891&posted=1#post18749891 Quote
tatankas Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dziewczyny-jak was denerwują reklamy prawie na pół ekranu to piszcie,bo administracja nie widzi w tym nic złego: http://www.dogomania.pl/threads/223901-Szeroko%C5%9B%C4%87-reklam Quote
BajUla Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Trzymajcie kciuki, jutro wielki dzień dla Lusi, Pauliny i dla mnie:p, o godz. 16.30 nastąpi przekazanie smyczy:lol:, a potem część nieoficjalna, lokowanie dzieciaka w nowym domu, jak mnie znowu aparat nie zawiedzie:oops:, będzie fotorelacja;)zastanawiam się tylko, jak w godzinkę przemieszczę się z centrum do Reptowa i z powrotem:cool3: Quote
Vectra Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='BajUla']zastanawiam się tylko, jak w godzinkę przemieszczę się z centrum do Reptowa i z powrotem:cool3:[/QUOTE] Nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti: chociaż jest jedna .. powiedzieć literkę P z otwartymi ustami. Trzymam kciuki !!! Quote
BajUla Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Witam, właśnie wróciłam:p, dzisiejszy dzień baaardzo udany, trzymam kciuki za Lusieńkę w nowym domku:lol:. Dostarczona do domu osobiście, byłyśmy razem na spacerze, do domu weszła jak do siebie, zaraz do wyrka (swojego:evil_lol:) wskoczyła, napiła się wody (od razu znalazła miski) i zaczęła szaleć z piłeczkami i innymi gadżetami. Mam nadzieję, że w końcu dziewczyna znalazła swoje miejsce na ziemi.....Karolka, jak będziesz czytać, to przekaż Dianie, że Paulina ją zna;), mieszkały w jednym bloku kiedyś, dwa piętra od siebie;). Teraz fotki proszę bardzo: Uploaded with ImageShack.us Gdzie ten przerażony pies bez uszu? a to ten sam, gwarantuję:lol: Uploaded with ImageShack.us Zwiedzamy....:lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
sylwija Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 uśmiechnięta, zaintersowana i ciekawa :) - super, aż milo popatrzeć :) powodzenia :) Quote
BajUla Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 I jeszcze kilka...:lol: Uploaded with ImageShack.us Zobaczcie....:p Uploaded with ImageShack.us W domku wszystko przygotowane na przyjęcie dzieciaka:multi: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
tatankas Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Świetnie wygląda,a te jej stojące uszy boskie,w życiu bym nie pomyślała,że jej tak uszy potrafią stać :) Quote
BajUla Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Dzisiaj był naprawdę wyjątkowy dla mnie dzień:p, dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków, sprawy finansowe jutro, wybaczcie:oops:. A wyjątkowy był jeszcze z jednego powodu, to wątek Lusi, (mam nadzieję, że mi wybaczy;)) ale dzięki mojej kochanej Asi B.:loveu: i jej rodzinie:loveu:, jeszcze jeden bezdomny psiak znalazł w końcu, po 4 latach życia (nie licząc ostatniego, krótkiego czasu w dt) w biedzie, braku szacunku i godności, na jaką każda istota zasługuje....DOM SWÓJ WŁASNY:p Tapsi, sunia uratowana przez dziewczyny ze szczecińskiego TOZu:p w NOWYM DOMU i to wszystko dzisiaj....Pozwolę sobie wkleić zdjęcia, wybaczcie....:oops: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
gagatekk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 jaka ona cudna i te "miny" no i poszczęściło się małej oby więcej takich zakończeń i tak szybkich i sprawnych akcji :) Ula to jak tam z czasem u Ciebie ;) Quote
sylwija Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 super, to wielkie gratulacje - dla Ciebie, obu suń, no i dla obu domków, że takie ślicznotki dostały ;) Quote
BajUla Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Agata Dymer'] Ula to jak tam z czasem u Ciebie ;)[/QUOTE] Agata....nie chcę obiecywać:oops:, że w przyszłym tygodniu, ale bankowo jeszcze w następnym...:lol:pewniejszy termin. jak znajdziesz czas to chętnie wpadnę po zakupy...Może tatankas poznam;). Dasz znać, kiedy będziesz wolna;) Powiem Wam, że to dzięki Lusi Tapsi:loveu: w końcu będzie miała godne życie, a może też jeszcze jedna sunia z Polic.... Czekam z niecierpliwością na wieści od Sylwii w przyszłym tygodniu....Lusia wzbudziła duże zainteresowanie, wzruszyła wiele ludzkich serc, niestety była tylko jedna;), ale dzięki niej może będzie więcej happy endów tej historii, mocno w to wierzę....:p Quote
BajUla Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='sylwija']super, to wielkie gratulacje - dla Ciebie, obu suń, no i dla obu domków, że takie ślicznotki dostały ;)[/QUOTE] Mi się żadne gratulacje nie należą:p, tylko ludziom, którzy pomogli...:lol: Ja mam tylko nadzieję, że mandatów z dzisiejszych podróży nie będzie:diabloti:, bo jezdziłam jak opętana z jednego końca miasta za Szczecin:evil_lol:, powrót, całe miasto wzdłuż i wszerz..(chyba tak to się pisze, jak byk ort. to poprawcie:evil_lol:) Quote
karolkamadry Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 To jak Paulina zna Diane to i my pewnie nie jestesmy sobie obce - wszystkie widac jestesmy z tego samego osiedla:) Quote
Vectra Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Nie będę Ci klaskać i słodzić. Bo to nie po mojemu. Ale nie zmieniaj kolejności działań , bo widzisz że tak to super działa !! wiesz chyba o czym mówię ;) Buzi dla Was i dużo szczęścia i radości dla psiaków i ich nowych opiekunów. Quote
BajUla Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='karolkamadry']To jak Paulina zna Diane to i my pewnie nie jestesmy sobie obce - wszystkie widac jestesmy z tego samego osiedla:)[/QUOTE] Aaa, nie wiedziałam, albo zapomnialam z wrażenia:diabloti:, że Wy z jednego gniazda;) Paulina Sz.:p, teraz dumajcie;) Quote
BajUla Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Vectra']Nie będę Ci klaskać i słodzić. Bo to nie po mojemu. Ale nie zmieniaj kolejności działań , bo widzisz że tak to super działa !! wiesz chyba o czym mówię ;) Buzi dla Was i dużo szczęścia i radości dla psiaków i ich nowych opiekunów.[/QUOTE] Ewcia dzięki, jestem na razie wypompowana:p....bo traktuję te psiaki jak na "własnej piersi wyhodowane" Teraz Ciebie doskonale rozumiem;)...tak naprawdę to dopiero teraz;)...Liczę, że wszystko pomyślnie się ułoży dla wszystkich:lol: Quote
Joanna K. Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Wspaniałe szczęśliwe zakończenie. :multi::multi::multi: Ula i to dzięki Tobie. To Ty ją wypatrzyłaś wtedy w schronie. ;) Quote
BajUla Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) Nowa Pani Luśki napisała mi dzisiaj, że sunia elegancko całą noc przespała w swoim wyrku:lol:, nic nie narozrabiała ani nie nabrudziła;). Asia, wczoraj to był naprawdę fajny dzień....przydał mi się..:p A teraz rozliczam Lusię: Koszt hoteliku to 72 złote, czyli ze "stałych" wpłat zostało 158 złotych. Bardzo proszę Enigmę i Izzamal o odpowiedz, na co chcą przeznaczyć swoją częśc pieniędzy, proszę.:p Reszta stałych od znajomych:loveu: i przekazują kasę na skarpetę dla bezdomniaków, którą po otrzymaniu informacji od Enigmy i Izzamal zakładam w formie nowego wątku na dogo. Asia daj znac, co z pieniędzmi od ludzi z FB, bo wiem, że znajomi Karolki przekazują na bezdomniaki, proszę zapytaj.:lol: Ja zapytam Sylwię637:lol: 72 złote za hotelik to jedyny i ostateczny koszt związany ze znalezieniem Lusi domu, który podlega rozliczeniu;) Edited March 3, 2012 by BajUla Quote
Joanna K. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='BajUla'] Asia daj znac, co z pieniędzmi od ludzi z FB, bo wiem, że znajomi Karolki przekazują na bezdomniaki, proszę zapytaj.:lol: )[/QUOTE] Ulcia, pisałam juz chyba wcześniej. Pieniążki, całe 180 zł idzie na bezdomniaki ;) Na czyje konto mam przelać pieniążki ? Quote
BajUla Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Joanna K.']Ulcia, pisałam juz chyba wcześniej. Pieniążki, całe 180 zł idzie na bezdomniaki ;) Na czyje konto mam przelać pieniążki ?[/QUOTE] Przepraszam, wyleciało mi....Asia, a możesz je mieć u siebie? Zaraz Ci napiszę na pw Quote
Joanna K. Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='BajUla'] Reszta stałych od znajomych:loveu: i przekazują kasę na skarpetę dla bezdomniaków, którą po otrzymaniu informacji od Enigmy i Izzamal zakładam w formie nowego wątku na dogo. [/QUOTE] Ulcia, czekamy na ten nowy wątek. Mam jedną Kochaną duszyczkę która chce Nas wspomóc finansowo ;) Quote
Recommended Posts