Jump to content
Dogomania

Bursztynowa LUSIA, skrajnie wychudzona sunia W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tatankas']Dziewczyny-przydałoby się zmienić temat wątku na bardziej właściwy,bo jak weszłam,to aż się przestraszyłam ;)[/QUOTE]

Ada, w piątek:p, dopóki piłka w grze...W piątek, jak ją osobiście ulokuję na nowym posłaniu, wtedy dopiero zmienię, wybaczcie;) i mi tam zawału nie dostawać przypadkiem:mad:

Posted

Trzymajcie kciuki, jutro wielki dzień dla Lusi, Pauliny i dla mnie:p, o godz. 16.30 nastąpi przekazanie smyczy:lol:, a potem część nieoficjalna, lokowanie dzieciaka w nowym domu, jak mnie znowu aparat nie zawiedzie:oops:, będzie fotorelacja;)zastanawiam się tylko, jak w godzinkę przemieszczę się z centrum do Reptowa i z powrotem:cool3:

Posted

[quote name='BajUla']zastanawiam się tylko, jak w godzinkę przemieszczę się z centrum do Reptowa i z powrotem:cool3:[/QUOTE]
Nie ma rzeczy niemożliwych :diabloti:
chociaż jest jedna .. powiedzieć literkę P z otwartymi ustami.

Trzymam kciuki !!!

Posted

Witam, właśnie wróciłam:p, dzisiejszy dzień baaardzo udany, trzymam kciuki za Lusieńkę w nowym domku:lol:. Dostarczona do domu osobiście, byłyśmy razem na spacerze, do domu weszła jak do siebie, zaraz do wyrka (swojego:evil_lol:) wskoczyła, napiła się wody (od razu znalazła miski) i zaczęła szaleć z piłeczkami i innymi gadżetami. Mam nadzieję, że w końcu dziewczyna znalazła swoje miejsce na ziemi.....Karolka, jak będziesz czytać, to przekaż Dianie, że Paulina ją zna;), mieszkały w jednym bloku kiedyś, dwa piętra od siebie;). Teraz fotki proszę bardzo:

Uploaded with ImageShack.us

Gdzie ten przerażony pies bez uszu? a to ten sam, gwarantuję:lol:

Zwiedzamy....:lol:

Posted

Dzisiaj był naprawdę wyjątkowy dla mnie dzień:p, dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków, sprawy finansowe jutro, wybaczcie:oops:.

A wyjątkowy był jeszcze z jednego powodu, to wątek Lusi, (mam nadzieję, że mi wybaczy;)) ale dzięki mojej kochanej Asi B.:loveu: i jej rodzinie:loveu:, jeszcze jeden bezdomny psiak znalazł w końcu, po 4 latach życia (nie licząc ostatniego, krótkiego czasu w dt) w biedzie, braku szacunku i godności, na jaką każda istota zasługuje....DOM SWÓJ WŁASNY:p

Tapsi, sunia uratowana przez dziewczyny ze szczecińskiego TOZu:p w NOWYM DOMU i to wszystko dzisiaj....Pozwolę sobie wkleić zdjęcia, wybaczcie....:oops:

Posted

[quote name='Agata Dymer']

Ula to jak tam z czasem u Ciebie ;)[/QUOTE]

Agata....nie chcę obiecywać:oops:, że w przyszłym tygodniu, ale bankowo jeszcze w następnym...:lol:pewniejszy termin. jak znajdziesz czas to chętnie wpadnę po zakupy...Może tatankas poznam;). Dasz znać, kiedy będziesz wolna;)

Powiem Wam, że to dzięki Lusi Tapsi:loveu: w końcu będzie miała godne życie, a może też jeszcze jedna sunia z Polic.... Czekam z niecierpliwością na wieści od Sylwii w przyszłym tygodniu....Lusia wzbudziła duże zainteresowanie, wzruszyła wiele ludzkich serc, niestety była tylko jedna;), ale dzięki niej może będzie więcej happy endów tej historii, mocno w to wierzę....:p

Posted

[quote name='sylwija']super, to wielkie gratulacje - dla Ciebie, obu suń, no i dla obu domków, że takie ślicznotki dostały ;)[/QUOTE]

Mi się żadne gratulacje nie należą:p, tylko ludziom, którzy pomogli...:lol:

Ja mam tylko nadzieję, że mandatów z dzisiejszych podróży nie będzie:diabloti:, bo jezdziłam jak opętana z jednego końca miasta za Szczecin:evil_lol:, powrót, całe miasto wzdłuż i wszerz..(chyba tak to się pisze, jak byk ort. to poprawcie:evil_lol:)

Posted

Nie będę Ci klaskać i słodzić. Bo to nie po mojemu.
Ale nie zmieniaj kolejności działań , bo widzisz że tak to super działa !!
wiesz chyba o czym mówię ;)

Buzi dla Was i dużo szczęścia i radości dla psiaków i ich nowych opiekunów.

Posted

[quote name='karolkamadry']To jak Paulina zna Diane to i my pewnie nie jestesmy sobie obce - wszystkie widac jestesmy z tego samego osiedla:)[/QUOTE]

Aaa, nie wiedziałam, albo zapomnialam z wrażenia:diabloti:, że Wy z jednego gniazda;)

Paulina Sz.:p, teraz dumajcie;)

Posted

[quote name='Vectra']Nie będę Ci klaskać i słodzić. Bo to nie po mojemu.
Ale nie zmieniaj kolejności działań , bo widzisz że tak to super działa !!
wiesz chyba o czym mówię ;)

Buzi dla Was i dużo szczęścia i radości dla psiaków i ich nowych opiekunów.[/QUOTE]

Ewcia dzięki, jestem na razie wypompowana:p....bo traktuję te psiaki jak na "własnej piersi wyhodowane" Teraz Ciebie doskonale rozumiem;)...tak naprawdę to dopiero teraz;)...Liczę, że wszystko pomyślnie się ułoży dla wszystkich:lol:

Posted (edited)

Nowa Pani Luśki napisała mi dzisiaj, że sunia elegancko całą noc przespała w swoim wyrku:lol:, nic nie narozrabiała ani nie nabrudziła;). Asia, wczoraj to był naprawdę fajny dzień....przydał mi się..:p

A teraz rozliczam Lusię:

Koszt hoteliku to 72 złote, czyli ze "stałych" wpłat zostało 158 złotych. Bardzo proszę Enigmę i Izzamal o odpowiedz, na co chcą przeznaczyć swoją częśc pieniędzy, proszę.:p

Reszta stałych od znajomych:loveu: i przekazują kasę na skarpetę dla bezdomniaków, którą po otrzymaniu informacji od Enigmy i Izzamal zakładam w formie nowego wątku na dogo.
Asia daj znac, co z pieniędzmi od ludzi z FB, bo wiem, że znajomi Karolki przekazują na bezdomniaki, proszę zapytaj.:lol: Ja zapytam Sylwię637:lol:

72 złote za hotelik to jedyny i ostateczny koszt związany ze znalezieniem Lusi domu, który podlega rozliczeniu;)

Edited by BajUla
Posted

[quote name='BajUla']
Asia daj znac, co z pieniędzmi od ludzi z FB, bo wiem, że znajomi Karolki przekazują na bezdomniaki, proszę zapytaj.:lol: )[/QUOTE]

Ulcia, pisałam juz chyba wcześniej. Pieniążki, całe 180 zł idzie na bezdomniaki ;)
Na czyje konto mam przelać pieniążki ?

Posted

[quote name='Joanna K.']Ulcia, pisałam juz chyba wcześniej. Pieniążki, całe 180 zł idzie na bezdomniaki ;)
Na czyje konto mam przelać pieniążki ?[/QUOTE]

Przepraszam, wyleciało mi....Asia, a możesz je mieć u siebie?
Zaraz Ci napiszę na pw

Posted

[quote name='BajUla']

Reszta stałych od znajomych:loveu: i przekazują kasę na skarpetę dla bezdomniaków, którą po otrzymaniu informacji od Enigmy i Izzamal zakładam w formie nowego wątku na dogo.
[/QUOTE]

Ulcia, czekamy na ten nowy wątek.
Mam jedną Kochaną duszyczkę która chce Nas wspomóc finansowo ;)