Jump to content
Dogomania

Bursztynowa LUSIA, skrajnie wychudzona sunia W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

Posted

wow! spodziewałam się szybko, ale to było expresowo:):) bardzo się cieszę, sunia jest cudna
pieniążek proszę dodać do skarbonki czy skarpety na bezdomniaki

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak super poczytać takie zakończenia :lol:

Super, gratauluje tak udanej akcji i przede wszystkim uratowania kolejnego bidaka ze schronu.

Moje pieniądze przekazuje Wam i zróbcie tak by było dobrze:) oby sie przydaly

Posted

[quote name='izzamal']wow! spodziewałam się szybko, ale to było expresowo:):) bardzo się cieszę, sunia jest cudna
pieniążek proszę dodać do skarbonki czy skarpety na bezdomniaki[/QUOTE]

Izzamal, dzięki, "wpadaj" do nas czasami poczytać:lol:

Posted

[quote name='sylwia637']jak super poczytać takie zakończenia :lol:

Super, gratauluje tak udanej akcji i przede wszystkim uratowania kolejnego bidaka ze schronu.

Moje pieniądze przekazuje Wam i zróbcie tak by było dobrze:) oby sie przydaly[/QUOTE]

Sylwia dzięki, tym w schronie pomoc jest niezbędna, zresztą co ja zwłaszcza Tobie będę mówić....:p

Posted

Witajcie -przepraszam, że tak póżno odpisuję ale w weekend nie miałam bliższego kontaktu z internetem ;) a tutaj tyle dooobrych wieści :) Grosik ode mnie oczywiście zachowajcie i dysponujcie według uznania.
Wiem, która sunia to Tapsi :) Super, że będzie miała swój domek.

Posted

Enigma zapraszamy w sobote ;) kto bedzie??? ja na 100% stawiam sie pod brama, bo w ten weekend nie moglam i jakos dziwnie sie z tym czuje

Posted

some napisał(a):
tez pisze jak potluczona, w schronie oczywiscie :)

A co będziecie robić-coś konkretnego?Ja mam kawałek do schronu,jeszcze mąż pracuje,więc bym dzieciaki musiała zabrać,ale jeżeli jest potrzeba to podjadę ;)

Posted

some napisał(a):
to samo jak zwykle... oswajac ludzi ze schronem.. :)

eee to może wpadnę jak dzieci nie będę miała,bo po wizycie z moimi szkrabami będziecie musiały oswajać ludzi z dziećmi jeszcze :D

Posted

Enigma79 napisał(a):

Wiem, która sunia to Tapsi :) Super, że będzie miała swój domek.

Tapsi jest u mojej przyjaciółki:p, dzisiaj ją "własnoręcznie" wyprałam:evil_lol:. Uważam, że to fantastyczny psiak, grzeczny i spokojny, jak na "pierwszego" w życiu nadaje się idealnie:lol:. Dzisiaj dostała nowe wyrko;)

Posted

some napisał(a):
to samo jak zwykle... oswajac ludzi ze schronem.. :)

Dokładnie....to sedno sprawy....oswajać ludzi ze schronem...:p

Ja będę na bankowo, chyba, że będzie straszliwie lało, albo coś nieoczekiwanego..:p

• 2 weeks later...