izzamal Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 wow! spodziewałam się szybko, ale to było expresowo:):) bardzo się cieszę, sunia jest cudna pieniążek proszę dodać do skarbonki czy skarpety na bezdomniaki Quote
sylwia637 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 jak super poczytać takie zakończenia :lol: Super, gratauluje tak udanej akcji i przede wszystkim uratowania kolejnego bidaka ze schronu. Moje pieniądze przekazuje Wam i zróbcie tak by było dobrze:) oby sie przydaly Quote
BajUla Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='izzamal']wow! spodziewałam się szybko, ale to było expresowo:):) bardzo się cieszę, sunia jest cudna pieniążek proszę dodać do skarbonki czy skarpety na bezdomniaki[/QUOTE] Izzamal, dzięki, "wpadaj" do nas czasami poczytać:lol: Quote
BajUla Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='sylwia637']jak super poczytać takie zakończenia :lol: Super, gratauluje tak udanej akcji i przede wszystkim uratowania kolejnego bidaka ze schronu. Moje pieniądze przekazuje Wam i zróbcie tak by było dobrze:) oby sie przydaly[/QUOTE] Sylwia dzięki, tym w schronie pomoc jest niezbędna, zresztą co ja zwłaszcza Tobie będę mówić....:p Quote
Enigma79 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Witajcie -przepraszam, że tak póżno odpisuję ale w weekend nie miałam bliższego kontaktu z internetem ;) a tutaj tyle dooobrych wieści :) Grosik ode mnie oczywiście zachowajcie i dysponujcie według uznania. Wiem, która sunia to Tapsi :) Super, że będzie miała swój domek. Quote
some Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Enigma zapraszamy w sobote ;) kto bedzie??? ja na 100% stawiam sie pod brama, bo w ten weekend nie moglam i jakos dziwnie sie z tym czuje Quote
tatankas Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Co,gdzie-z jakiej okazji spotkanie,nic nie wiem??? Quote
some Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 tez pisze jak potluczona, w schronie oczywiscie :) Quote
tatankas Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 some napisał(a):tez pisze jak potluczona, w schronie oczywiscie :) A co będziecie robić-coś konkretnego?Ja mam kawałek do schronu,jeszcze mąż pracuje,więc bym dzieciaki musiała zabrać,ale jeżeli jest potrzeba to podjadę ;) Quote
some Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 to samo jak zwykle... oswajac ludzi ze schronem.. :) Quote
tatankas Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 some napisał(a):to samo jak zwykle... oswajac ludzi ze schronem.. :) eee to może wpadnę jak dzieci nie będę miała,bo po wizycie z moimi szkrabami będziecie musiały oswajać ludzi z dziećmi jeszcze :D Quote
BajUla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Enigma79 napisał(a): Wiem, która sunia to Tapsi :) Super, że będzie miała swój domek. Tapsi jest u mojej przyjaciółki:p, dzisiaj ją "własnoręcznie" wyprałam:evil_lol:. Uważam, że to fantastyczny psiak, grzeczny i spokojny, jak na "pierwszego" w życiu nadaje się idealnie:lol:. Dzisiaj dostała nowe wyrko;) Quote
BajUla Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 some napisał(a):to samo jak zwykle... oswajac ludzi ze schronem.. :) Dokładnie....to sedno sprawy....oswajać ludzi ze schronem...:p Ja będę na bankowo, chyba, że będzie straszliwie lało, albo coś nieoczekiwanego..:p Quote
ANETTTA Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 tragedia psia benia [FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.dogomania.pl/threads/2250...8#post18881138 [/FONT] Quote
Recommended Posts