Jump to content
Dogomania

Niewidoma Nika z Mielca... Ma domek w Szczecinie!!!!! Nowe fotki str. 56

Recommended Posts

Posted

Nikusiu,
z zaleknionego, zwinietego klebuszka, ktory siedzial w kaciku budy zmienilas sie w sunieczke, ktora lize reke swojej Panci, merda ogonkiem i swobodnie wedruje po mieszkaniu :multi: :multi: :multi:

Alicjo - dziekujemy Ci za adopcje Nikusi :Rose:

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis bylysmy u fryzjera, nikusia zostala solidnie wykapana, wysuszona i wytrymowana, a na sam koniec popsikana pefumami dla psów:))) bardzo sie bala starego tramwaju i suszarki, ale jak dojechalysmy do domku to okazalo sie ze to doswiadczenie ja jeszcze bardziej otworzylo, sama przychodzi dosc odwaznie i zdecydowanie zyczy sobie poglaskania po lebku albo michy:) jest slodka

Posted

Ooooo mówie Wam jak ja się ich domagam:placz: Ale dziś wieczorem bedą bo baterie w końcu naładowane (zastanawiając się...jak się ma mężczyznę to jakoś staje się bezradną kobietką...wszystko co on robi ja też potrafię i nie musiałabym się prosić ale jakoś czekam aż pewne "męskie" sprawy załatwi facet...hmmmm:hmmmm: )A wiecie co dziś zrobiła Nikusia?! Rano jak wróciłam z łazienki podeszła do mnie żeby ją popieścić i tak słodko machnęła do mnie łapka!!! Tak jak na "podaj łapę". Normalnie jakby chciała powiedzieć "no chodź tu bo ja cię nie widzę", sama słodycz...

Posted

jak ja lubie czytać takie wiadomości.
nikusia juz łapka do Ciebie macha :multi: .
Ale, wasza opieka nad Niką już przynosi widoczne efekty.
jesteście kochani.

Ja od początku mówiłam, że to Adopcja Roku!

Posted

dzis beda fotki a moze i filmik jak nikusia obrabia zwacza (z takim zacieciem ze zjechala pod lozko z poslania)
dzis na spacerze znow mnie zaskoczyla. nawet nie umiem opisac tego co zrobila...wiecie moze jak szczeniaki okazuja ze chca sie bawic..? wala przednimi lapkami o ziemie a dupke maja wypieta do gory i tak smiesznie w tej pozycji podskakuja...jesli wiecie o co mi chodzi to wlasnie tak zrobila dzis nika:) u niej to byl chyba gest zadowolenia bo o zabawie to za bardzo nie ma raczej mowy, ale przyznam ze mnie zatkalo - pozytywnie oczywiscie:D

Posted

coś nie tak z poprzednim serwisem, więc zmieniamy na chomikuj.pl

http://chomikuj.pl/HomerSimps/nika.avi (link bezpośredni, klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy "zapisz jako..." a potem odtwarzamy ulubionym odtwarzaczem :) ) - Nika merdająca ogonkiem no okrągło :) i Klusia przez chwilę w tle

http://chomikuj.pl/HomerSimps/nika2.avi (tak jak wyżej) - Nika wpadająca pod łóżko skupiona na żwaczyku bez Klusi w tle

http://chomikuj.pl/HomerSimps tam wrzucamy nowe filmiki, guziczek do serwisu od teraz w podpisie :)

Posted

Ale slodkie to filmiki :iloveyou:

Musze stwierdzic, ze to niesamowita przemiana jaka przeszla NIKUSIA :loveu:
Gdybym jej wczesniej nie widziala, nigdy bym nie uwierzyla, ze to jest ona.

Alicjo, jestescie niezwyklymi ludzmi :loveu: :loveu: :loveu: I macie serca wielkie jak ocean :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

trafilam na Twoj watek z wątku Dandiego. Sliczna ta Nikusia, taki mini labradorek;)

Nie dawaj psom karmy kociej poniewaz dla kotow karma zawiera duzo białka, ktorego potrzebuja(to sa drapiezniki;) ) a psy az tyle nie potrzebują a szczegolnie starsze psiaki. Kotom nie podaje sie tez psiej karmy bo zamalo bialka dla nich, dlatego własnie produkuje sie karmy osobno dla kotow i osobno dla psow i w podziale na wiek. Nie jest to tez dobre dla nerek, duzo bialka. Czy badałas kontrolnie Nikusi krew z biochemią? Zly stan uzebienia moze tez swiadczyc o samych nerkach, moze ale nie musi tym bardziej, ze ma ok. 10 lat. Gubienie nadmierne siersci tez moze byc sygnalem nerek. No sporo siersci, zawsze, gubią tez labki;) Fakt, ze psiaki ze schronisk nie sa w najlepszej formie i troche czasu bedzie potrzeba ale za to jaka radosc!:loveu: Super,ze adoptowałas tą niewidomą, sliczną sunie:loveu:

Posted

Ale sie poplakalam po tych filmikach!!!! Sliczne masz obydwie sunie!!!:loveu:

Nika to rzeczywiscie ma w sobie cos z labka...

Prosze, wymiziaj odemnie Nikusie i Klusie....

Posted

oj zapomnialam odpowiedziec...tak doszly fotki Karolki, sliczna kicia z niej. zamowilismy juz kuwete i bedzie w przyszlym tygodniu, powoli tez łatamy dziury w scianach. Co do kociej karmy, weterynarz nam powiedzial ze jest najlepsza bo koty nie zjedza czegos zlego. Nika jest teraz przestawiona na psia karme ze wzgledu na finanse (duze puchy i niska cena) i na gotowane w domu. Mam nowy filmik jak Nikusia macha na mnie łapką:) Tomuś opracuje i mzamieści na "chomiku";)

Posted

acha i prośba...proszę nie rozpływajcie się tak nad nami, że niby z nas takie chodzące wcielenia dobroci...:oops: raz że wcale się tak nie czujemy a dwa że duuuużo nam do tego brakuje...:-( a trzy że poprostu mamy taki obowiazek jako ludzie i żadna nam za to chwała:painting: :bluepaw: :dog: :wolfie: :kociak: