Jump to content
Dogomania

Niewidoma Nika z Mielca... Ma domek w Szczecinie!!!!! Nowe fotki str. 56

Recommended Posts

• Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocia Sabinka na pewno nowa prace znajdzie :kciuki: Czasami ma czlek kieratu po dziurki w nosie :mdleje: i musi zaczac od nowa.

A Nikusia od jutra bedzie miala nowa kolezanke czyli Rudke :multi:
Wazne, zeby sie dziewczynki dogadaly :thumbs:

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Sabinko bardzo Ci wspolczuje na pewno cos znajdziesz.

Ulka18 napisał(a):
Ciocia Sabinka na pewno nowa prace znajdzie :kciuki: Czasami ma czlek kieratu po dziurki w nosie :mdleje: i musi zaczac od nowa.

Dzieki Cioteczki za dobre slowa :lol: ... Jak tylko sie uwine z ta robota, to wracam do Was pelna para... A puki co, to jestem tu tylko raz na jakis czas...

Mizianka dla Nikusi!

• 2 weeks later...
Posted

nikusia juz spokojniejsza, nawet razem z klusia chowaja sie przed odkurzaczem - razem razniej... koty zupelnie jej nie interesuja...uwielbia psie przysmaki i rosol:)

Posted

Ulka18 napisał(a):
To znaczy, ze Klusia z Nikusia trzymaja sztame :fadein: to dobrze....ze tak sie dziewczyny dogaduja, gdy wrog w postaci odkurzacza na horyzoncie :eviltong:

Tak odkurzacz jest baaardzo groźny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Moje suki są dokładnie tego samego zdania. Dobrze,że sunie jakoś się porozumiały :loveu: .

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dawno tu nie zagladalam, nawet nie wiem czy powinnam cos pisac czy ktos tu wchodzi jeszcze??? ja tylko chcilam powiedziec ze nikusia ma sie dobrze, nawet przybrala na wadze, jest glodomorkiem i nerwuskiem i uwielbia swoj czerwony kubraczek zakladany na spacerki, na watku rudkim beda niedlugo zdjecia

Posted

Louve,
zagladamy, zagladamy....tylko nie mamy smialosci prosic o wiesci. Pewnie masz duzo zajec z suniami i kotami.
Jak tylko znajdziesz chwilke, to pisz co u Was, jak sie czuje Nikusia, Klusia i Rudzia i reszta stadka.

• 2 weeks later...
  • 7 months later...
Posted

[quote name='Louve']cześć czy ktoś jeszcze tu zagląda? wiecie że już miął rok odkąd nikusia jest z nami?:)[/quote]

Alu pewnie, że zaglądamy i czekamy na wieści. Napisz szybko co u was słuchać, jak Nikusia i reszta towarzystwa?
Nie mogę uwierzyć, że to juz rok temu wieźliśmy tą kruszynkę do Łodzi a potem do Poznania... :crazyeye:!!!