Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzieki za pw , można obok jąder pestek moreli podać olej z pestek, jest dobry, wpływa nieco na te chorobę, łatwy w aplikacji,koniecznie podawać posiekane daktyle które jako jedyne ze środków naturalnych mają tak ogromny wpływ na realną regenerację wątroby, (sprawdzone na mojej własnej watrobie z pełnym sukcesem jak widać żyję) daktyle majatez ogromna moc odżywczą, ratowały całe narody bliskowschodnie w czasach klęsk głodu, sunia poprawi ogólny stan zdrowia! Oraz sufrin, kapsułki z bioprzyswajalnej organicznej siarki nieutlenionej, która usprwnia działanie bardzo chorej wątroby a równocześnie pomaga na wiele czynności życiowych, koszt ok 38 zł w zielarskich aptekach (to jest słynny olej z haarlem) do puszeczek royala hepatic można dodawać nieco zmielonego ostropestu plamistego, jednego z największych leków usprawniających działanie wątroby, ( z tego jest sylimarol!) sprawdzę czy w zielarniach jest sproszkowany czyr brzozowy, trzeba podawać odrobinę na czubku noża czy łyżeczki, zdecydowanie antynowotworowy, po takiej kuracji napewno wkróce zwiększy się komfort życia suni, no i oczywiscie nieco glukozy /doczytam wątek jutro może sobie coś jeszcze parzypomnę, kaska by się przydała ale mogę dopiero po 15/3/

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Dzieki za pw , można obok jąder pestek moreli podać olej z pestek, jest dobry, wpływa nieco na te chorobę, łatwy w aplikacji,koniecznie podawać posiekane daktyle które jako jedyne ze środków naturalnych mają tak ogromny wpływ na realną regenerację wątroby, (sprawdzone na mojej własnej watrobie z pełnym sukcesem jak widać żyję) daktyle majatez ogromna moc odżywczą, ratowały całe narody bliskowschodnie w czasach klęsk głodu, sunia poprawi ogólny stan zdrowia! Oraz sufrin, kapsułki z bioprzyswajalnej organicznej siarki nieutlenionej, która usprwnia działanie bardzo chorej wątroby a równocześnie pomaga na wiele czynności życiowych, koszt ok 38 zł w zielarskich aptekach (to jest słynny olej z haarlem) do puszeczek royala hepatic można dodawać nieco zmielonego ostropestu plamistego, jednego z największych leków usprawniających działanie wątroby, ( z tego jest sylimarol!) sprawdzę czy w zielarniach jest sproszkowany czyr brzozowy, trzeba podawać odrobinę na czubku noża czy łyżeczki, zdecydowanie antynowotworowy, po takiej kuracji napewno wkróce zwiększy się komfort życia suni, no i oczywiscie nieco glukozy /doczytam wątek jutro może sobie coś jeszcze parzypomnę, kaska by się przydała ale mogę dopiero po 15/3/

Dziękuję za rady :)
Mam pytanie.. olej jest tłusty, czy nie zaszkodzi Fancie?
Czy te wszystkie rzeczy kupię właśnie w zielarskim..?
jeśli chodzi o pieniążki, to na pewno się przydadzą.. Nawet po 15 marca. Jak przyjdę z pracy, mogę wysłać numer konta.. Jeśli Pani oczywiście chce.. ? :)

Posted

Lolalola napisał(a):
Witaj fanteczko:)
Racja z tymi dakltylkami,maja cudowne wlasciwosci,mam nadzieje,ze sunia nie bedzie kaprysic i zje:)
GDZIE ZDJECIE Z MAKARONEM??;)

Jutro wieczorem będę dzwoniła do Marleny i dowiem się co u Fanty... a przy okazji poproszę o zdjęcie...
Niestety pamiętam jak mówiła mi, że nie ma aparatu albo ma zepsuty - nie pamiętam.. więc zdjęcie pewnie będzie dopiero po naszej wizycie (w week bądź po weekendzie) - sunia wtedy jedzie na kontrolę do weterynarza...

Guest _Kamila
Posted

Podnoszę suńkę, duużo zdrowia życzę dla ślicznotki :)

Posted

Fantusia czuje się całkiem nieźle. Jeśli chodzi o jedzenie to jest straszniwybredna, ale najważniejsze, że chociaż trochę je.. - jednak zdecydowanie zbyt mało .
Wczoraj się martwilismy, bo nie zrobiła w ogóle siusiu, ale dziś już jest ok.. I kupa wreszcie po 4 dniach się pojawiła :)
Martwi nas to, że nie widzimy poprawy wagowej... Czy po 2 tygodniach gołym okiem byłoby widać jakaś poprawę?

Fantusia pozdrawia wszystkich :)

Posted

kurcze nie wiem.....w sumie ona nie je regularnie,nie wiem czy mozna liczyc na jakas mega poprawe wagowa widoczna golym okiem.....moze za nastepne 2-3 tyg...pamietajmy,ze niedawno jadla tylko chlebek w tych kaprysach...ach ta Fantuska;)

Posted

pumka, dziekuje za zaproszenie; niewiele moge teraz pomoc, ale jak ktos by robil bazarek to moze dam jakies fanty; nie bedzie tego duzo, bo musimy zbierac na hotel i leczenie kanisa, owczarka, ktory wraca z adopcji prosto do hotelu...
a poniewz jest chory, to moze tam spedzic bog wie ile czasu :(

Posted

kakadu napisał(a):
pumka, dziekuje za zaproszenie; niewiele moge teraz pomoc, ale jak ktos by robil bazarek to moze dam jakies fanty; nie bedzie tego duzo, bo musimy zbierac na hotel i leczenie kanisa, owczarka, ktory wraca z adopcji prosto do hotelu...
a poniewz jest chory, to moze tam spedzic bog wie ile czasu :(

Bardzo dziękuję! :)
Mam nadzieję, że psiak wyzdrowieje i wszystko się ułoży... ;)

Posted

kakadu napisał(a):
o rany do piatku tyle czasu!
a my bysmy ten makaron chcialy zobaczyc koniecznie ;)

Makaron nie wiem kiedy będzie... Marlena nie ma aparatu... a my będziemy dopiero po weekendzie... jeśli wtedy będzie możliwość "złapania Fanty na gorącym uczynku" to na pewno wrzucę tutaj zdjęcia! :)

Posted (edited)

Zaprosiła mnie Pumka,ale na dzień dzisiejszy z kasą krucho. Po 10 03. Bedę zagladac. FANTA ,TRZYMAJ SIE!

Edited by Javena