pumka1990 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Lolalola napisał(a):tak myslalam...postaram sie tez cos kupic,ale nie bedzie to wiele...troche zabilam sie finansowo przez psiaki...ale cos tam kupie;) Rozumiem i dziękujemy :) Adres Marleny znasz, więc w razie czego możesz wysłać :) :* Quote
pumka1990 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Jeśli chodzi o stan zdrowia Fantusi to dzisiaj wieczorem będę dzwoniła do Marleny i dam znać :) Quote
Lolalola Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Fanteczko kochana...dzis jest lepiej,prawda...?? Quote
pumka1990 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Lolalola napisał(a):Fanteczko kochana...dzis jest lepiej,prawda...?? Mam nadzieję... W końcu dzisiaj taki piękny dzień ;) Quote
Marlena:) Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 No więc zanim zadzwonisz - Pumko to może sama napiszę kilka słów ;) Fanta dzisiaj w nawet dobrym humorze, jak wróciłam z pracy plątała mi się pod nogami, rano jadła ze mną kanapki ;) Niestety swojego jedzonka nie zjadła do tej pory, tak więc pewnie znowu kanapki zrobić będziemy musieli, ale co tam. Niestety mała już systematycznie, codziennie załatwia swoje potrzeby w mieszkaniu... Troszkę to uciążliwe, zwłaszcza dla naszych współlokatorów, ale dajemy radę ;) Brzuch niestety rośnie, a chęć do chodzenia niestety nie - proporcje w tych tematach powinny się stanowczo zmienić! Quote
pumka1990 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Marlena:) napisał(a):No więc zanim zadzwonisz - Pumko to może sama napiszę kilka słów ;) Fanta dzisiaj w nawet dobrym humorze, jak wróciłam z pracy plątała mi się pod nogami, rano jadła ze mną kanapki ;) Niestety swojego jedzonka nie zjadła do tej pory, tak więc pewnie znowu kanapki zrobić będziemy musieli, ale co tam. Niestety mała już systematycznie, codziennie załatwia swoje potrzeby w mieszkaniu... Troszkę to uciążliwe, zwłaszcza dla naszych współlokatorów, ale dajemy radę ;) Brzuch niestety rośnie, a chęć do chodzenia niestety nie - proporcje w tych tematach powinny się stanowczo zmienić! Nie było mnie przy komputerze, więc nie przeczytałam wiadomości i dlatego zadzwoniłam ;) Tak, powinno się zmienić.. i liczę, że tak właśnie będzie ;) Quote
piescofajnyjest Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 no wlasnie:) palcem troszke....nu nu nu;))) Quote
kakadu Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 kurcze, ten brzuszek taki wzdety... :( nikt nie chce pomoc fantusi i kupic "zwierza w łóżku" doroty suminskiej? jedyne 30 zlotych! ja zaplace za przesylke ekonomiczna ;) bedzie na prawie 2 puszki dla dziewczynki prosze pisac na pw jesli ktos bedzie zainteresowany Quote
Lolalola Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 czesc kochana Fantuniu......ciocia sleczy w pracy caly weekend i nie moze zagladac,ale mysli caly czas o dziewczynce:) Quote
Marlena:) Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Kochane Ciocie, Niestety jest źle. Mała od dwóch dni praktycznie wcale nie podnosi się samodzielnie.. potyka się też o byle co, dzisiaj nieopatrznie weszła na mojego kapcia, przewróciła się i musieliśmy ją podnosić. Bardzo się martwię...myślę jak to wszystko ułatwić i myślałam o szelkach, tak aby w razie problemu móc uchronić ją od upadku, czy pomóc wstać. Teraz z obrożą jest trudno.. Jest jednak też dobra rzecz, mała je i jest o tyle lepiej, że być może trochę przytyła. Trudno to jednoznacznie określić ze względu na wodobrzusze. Quote
kakadu Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) ojej, biedna dziewczynka; mam szelki do sprzedania na bazarku, ale chetnie je wycofam i oddam fancie; one sa na wiekszego pieska - beda dobre? dajcie prosze znac na pw Edited March 18, 2012 by kakadu Quote
Marlena:) Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Kakadu jesteś kochana. Już piszę na PW w tej sprawie, mam kilka pytań ;) Quote
pumka1990 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='kakadu']ojej, biedna dziewczynka; mam szelki do sprzedania na bazarku, ale chetnie je wycofam i oddam fancie; one sa na wiekszego pieska - beda dobre? dajcie prosze znac na pw Dziękujemy za dobre chęci! :* Jeśli chodzi o Fantusie to ważne, ze je.. W sobotę dostała ostatnią tabletkę antybiotyku.. Antybiotyk osłabia.. Mam nadzieję, ze po kilku.dniach Fancia poczuje się lepiej... Co inni o tym myślą? Buziaczki kochana Fantusiu :* Quote
Lolalola Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 zdruzgotaly mnie te wiesci.............:(:( ale prawda jest,ze antybiotyk strasznie wykancza!!!!!trzeba dojsc do siebie po takiej kuracji.....sadze,ze nastepne dni beda decydujace............bardzo mnie to zalamalo:( Quote
Cantadorra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Takie trudne wieści, takie przykre. Fantusiu, malutka, jeśli masz siły, to powalcz kochanie........ :( Quote
beataczl Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 kakadu napisał(a):kurcze, ten brzuszek taki wzdety... :( nikt nie chce pomoc fantusi i kupic "zwierza w łóżku" doroty suminskiej? jedyne 30 zlotych! ja zaplace za przesylke ekonomiczna ;) bedzie na prawie 2 puszki dla dziewczynki prosze pisac na pw jesli ktos bedzie zainteresowany ja kupie -juz pisze Pw Quote
pumka1990 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 beataczl napisał(a):ja kupie -juz pisze Pw Ojej.. Dziękuję bardzo :) Quote
piescofajnyjest Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Fantusiu...jestem caly czas myslami i sercem z Toba....... Quote
Maria1957 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 piescofajnyjest napisał(a):Fantusiu...jestem caly czas myslami i sercem z Toba....... ...i ja też.... Quote
kakadu Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 beataczl napisał(a):ja kupie -juz pisze Pw :multi::multi::multi: mam pw, teraz tylko czekam na adres do wysylki :) Quote
Recommended Posts