Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']Normalnie sie wscieklam bo nie moge zaglac na dogo,do kochanej Fantusi bo mi padl moj nowy laptop...:angryy:......Royal Canine hepatic jest drogi niestety ale wiem,ze bardzooo dobry,4prawdzalam na krakvecie I puszka 420 g kosztuje ok 11 zl.....wiem ze ciezko z kasa dlatego postaram sie choc pare sztuk kupic tylko musze odzyskac normalny kontakt ze swiatem!!trzymaj sie kochana Fantusiu:)[/QUOTE]

Oj... Mam nadzieję, ze z komputerem dojdziesz jakoś do ładu :)
Jeśli by się udało, to na pewno Fanta byłaby wdzięczna - i my oczywiście też.. Ale wszystko na spokojnie :)

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Serduszko:)....wyrazam nadzieje,ze jutro bede miala wieczorem neta bo logowanie przez tel mnie wykonczy:(......postaram sie zakupic cos jedzonka,ale najpierw trzeba sprawdzic czy Tobie w ogle te puszki podejda w smaku;)trzymaj sie psinko!!!

Posted

[quote name='Lolalola']Hej Serduszko:)....wyrazam nadzieje,ze jutro bede miala wieczorem neta bo logowanie przez tel mnie wykonczy:(......postaram sie zakupic cos jedzonka,ale najpierw trzeba sprawdzic czy Tobie w ogle te puszki podejda w smaku;)trzymaj sie psinko!!![/QUOTE]

Ja od kilku dni tylko i wyłącznie korzystam z telefonu, więc wiem co czujesz :(
Jeśli chodzi o te puszki, to będą Jej smakować, bo jak robiłam Jej jedzonko to mięso wzięłam od mojego psiaczka, który wypadnie jada te puszki :)

Posted

Fantuniu wiemy jak sie dzis czujesz??...nie wiem o ktorej jutro bede mogla tu do Ciebie zajrzec,mam nadzieje jednak ze odzyskam sprzet I wtedy rozejrze sie za puszeczkami dla Ciebie:)

Posted

Mała jest dzisiaj wesoła i towarzyska. Obecnie śpi ;)
Je teraz ryż z kurczakiem i marchewką i wciąga go w rekordowym tempie prosząc o jeszcze.
Oczywiście zaraz po jedzeniu nieoczekiwanie się wypróżniła, nie zdążyłam nawet pomyśleć o spacerze.
A godzinkę wcześniej wychodziła, ehh... ale po tym była tak szczęśliwa, że nie można było się długo na nią gniewać ;)
Pewnie z czasem wszystko się ustabilizuje i wróci na swoje miejsce :) OBY!

Posted

[quote name='Marlena:)']Mała jest dzisiaj wesoła i towarzyska. Obecnie śpi ;)
Je teraz ryż z kurczakiem i marchewką i wciąga go w rekordowym tempie prosząc o jeszcze.
Oczywiście zaraz po jedzeniu nieoczekiwanie się wypróżniła, nie zdążyłam nawet pomyśleć o spacerze.
A godzinkę wcześniej wychodziła, ehh... ale po tym była tak szczęśliwa, że nie można było się długo na nią gniewać ;)
Pewnie z czasem wszystko się ustabilizuje i wróci na swoje miejsce :) OBY![/QUOTE]
...oby były tylko takie pozytywne wiadomości...

Posted

Tak jak Ci mówiłam w rozmowie telefonicznej, dzisiaj jest gorzej,
nie jest zbyt towarzyska, nie merda ogonkiem, chodzi ze spuszczoną
głową. Widocznie to jeden z gorszych dni, może jutro będzie lepiej.

Jutro ja pojadę z sunią i Michałem po leki ;)
Jackowi daję wolne :evil_lol:

Posted

witaj Fanteczko,wlasnie dorwalam laptoka;)......przykro mi czytac,ze dzis masz zly dzionek:(mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej,nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo mi zalezy na Twoim zdrowku!!!!!Marleno wymiziaj Fantusie ode mnie i ucaluj prosze:)

Posted

[quote name='Lolalola']jak Fanteczka???zawsze mam stan przedzawalowy jak wchodze na ten watek:(......[/QUOTE]

Fantusia dzisiaj całkiem dobrze. Z Marlena i Michałem pojechaliśmy do weterynarza. Dostał zastrzyk że sterydami - musi biedną przytyć i kuracje antybiotykowa, żelazo i witaminki do domu.. Z reszta Marlena pewnie napisze kilka słów :) niedługo wrzucę węgierskie rachunki i rozliczenia :)

Posted

[quote name='pumka1990']Fantusia dzisiaj całkiem dobrze. Z Marlena i Michałem pojechaliśmy do weterynarza. Dostał zastrzyk że sterydami - musi biedną przytyć i kuracje antybiotykowa, żelazo i witaminki do domu.. Z reszta Marlena pewnie napisze kilka słów :) niedługo wrzucę węgierskie rachunki i rozliczenia :)[/QUOTE]
dlaczego wegierskie??;)
ciesze sie,ze Fantuska ma sie lepiej,bardzoooooo:)

Posted

[quote name='Lolalola']dlaczego wegierskie??;)
ciesze sie,ze Fantuska ma sie lepiej,bardzoooooo:)[/QUOTE]

Piszę na komórce.. Miało być wszystkie rachunki...

Poza tym Fantusia we wtorek ważyła 18.2 kg, a dzisiaj 18.7 kg :)
Dodatkowo sunia nie miała gorączki..
U weterynarza zapłaciłam 29 złotych, a, w aptece około 70 złotych do odbioru mam jeszcze lek na kwotę 20 złotych.
Do 2 marca chce się z Wami dokładnie rozliczyć. Napisać ile wydaliśmy i ile nam zostało lub ile jesteśmy na minusie..

Fantusia była dzisiaj wesoła. Nie chciała leżeć w samochodzie.. Z tylnego siedzenia nagle trafiła na kolana kierowcy :)

Posted

[quote name='pumka1990']Piszę na komórce.. Miało być wszystkie rachunki...

Poza tym Fantusia we wtorek ważyła 18.2 kg, a dzisiaj 18.7 kg :)
Dodatkowo sunia nie miała gorączki..
U weterynarza zapłaciłam 29 złotych, a, w aptece około 70 złotych do odbioru mam jeszcze lek na kwotę 20 złotych.
Do 2 marca chce się z Wami dokładnie rozliczyć. Napisać ile wydaliśmy i ile nam zostało lub ile jesteśmy na minusie..

Fantusia była dzisiaj wesoła. Nie chciała leżeć w samochodzie.. Z tylnego siedzenia nagle trafiła na kolana kierowcy :)[/QUOTE]
kocham Ja:)

Posted

[quote name='piescofajnyjest'];) towarzyska Fantusia.....[/QUOTE]

Oj tak... Jest towarzyska i to bardzo. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. Na szczęście teraz ma go bardzo dużo.. Dzięki Marlenie i Jackowi - za co Im bardzo dziękuję. Fantusia już się bardzo do nich przywiazala. W KOŃCU W NOWYM DOMKU JEST JUŻ TYDZIEŃ! :)

Posted

Przepraszam Kochani, ale dzisiaj tylko chodzę i sprzątam to, co zwymiotowała Fanta, zupełnie nie mam głowy do pisania,
bo chcę jej poświęcić maksimum czasu, póki mam wolne :)
Dzisiaj czuła się gorzej - od rana wymioty, więc poza śniadaniem, które zresztą zwróciła później kilkukrotnie, nie dostała już nic.
Jutro dostanie delikatnego rosołku z ryżem. Ale źle było tylko fizycznie, bo jeśli chodzi o stan duchowy, to humor dzisiaj jej dopisuje, ciągle merda ogonkiem, chce, żeby ją głaskać, domaga się uwagi, wykłada się do głaskania brzusia ;)
Po dzisiejszej głodówce brzusio znowu troszkę się zapadł, ale mam nadzieję, że jutro będzie już dobrze! Może kurczak, który jej gotowałam
nie był świeży - na wszelki wypadek kupiłam nowe porcje a tamto żarełko zjedzą bezdomne koty, żeby nie kusić losu!
Trzymajcie kciuki, bo jak jutro nie przejdzie to znowu biegusiem do weta...eh.